Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-27, 12:25   #1009
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Tradycyjnie dwa posty, bo moje kochane emotki się nie mieszczą...

Może się wybierzesz na kolejne spotkanie do Krakowa ?

To nam nie zazdrośc, tylko następnym razem chodź z nami

Jeszcze raz napiszę, abyś spotkała się z nami
Obżerałyśmy się lodami Grycana (przysmak z bitą śmietaną )

Nadrobiłam i się witam

Aha, zaraz Wam pokażę kolejne decu (prezent dla szwagierki na imieniny na jutro, napiszcie czy się nada, czy totalny obciach, bo jak wszyscy napiszecie, że nie pasuje, to jutro zdążę coś kupić ) Już pomijam, że całą noc mi się śniło, że Jej się kompletnie nie podobało i zniszczyła to (ale mam sny - oby nie prorocze )

Edit:
Dodałam zdjęcia, proszę o obiektywizm, żebym się jutro nie musiała za siebie wstydzić Dodam, że szwagierka jest fanką storczyków i rafaello
Virka tyś jest niemądra przecież śliczne to zrobiłas i nie takie oklepan i tandetne jak w sklepie tylko serio śliczne przyjdziesz na moje imieniny

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
Prosze mnie jakos pocieszyc
Załamałam sie własnie Cały czas czekam na upragniony wyjazd nad morze, a tu lipa, chyba nie pojade Tzn kuzynka z którą mialam jechac chce przełożyc, a ja nie wytrzymam juz dłuzej w domu bo oszalaje do reszty. Powiedzcie mi jechac samej? Gdyby nie fakt ze nocleg w ciemno (pokoj 1os) bedzie ciezko znaleźć to juz bym byla spakowana Musze podzwonić nóz widelec cos znajde

A tak zmieniając temat to pomogłyscie mi bardzo i wygrzebałam sobie hobby, tzn to narazie "szkic" ale lepsze to niż nic Doszłam do wniosku ze chcialabym zrobic kurs wizazystki, jak chirurg pozwoli to wrócę do pływania, zawsze kochałam to robić, posuzkam jakiejs damskiej sekcji kickboxingu (szukałam juz w zeszłym roku ale damskiej nigdzie ni ma ), bede zbierać na kurs pilota awionetki i w koncu przełamie sie do podrózy w pojedynke (zawsze lubiałam ale samej sie bałam a nie mam z kim...).
No to tyle moich porannych rozwazań

EDIT:
Porcelain na jaki kurs chodzisz?
ja bym pojechała sama, a taki samotny wyjazd może być jeszcze lepszy niż z kimś, pewnie kogoś poznasz będziesz długo wspominać wyjazd spróbuj zarezerwować sobie telefonicznie jakiś pokój i się pakuj
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując