Włosomaniaczki :D - część III - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-07-26, 14:55   #991
Jolie2601
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
O koniecznych opłatach poinformujemy później
Lepiej nie- jak ostatnio zażartowałam z wpisowym to Chatul wywiało. Mea culpa
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-26, 15:55   #992
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Maniaczki moje kochane
Opuszczam was na 2 tygodnie
Jutro rano juz lece,ale dzis ide wczesniej spac

Musze wam powiedziec ,ze polowa mojej waliki do kosmetyki do wlosow

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-26, 15:58   #993
noell88
Rozeznanie

Weroniko-udanego wyjazdu! a gdzie lecisz? i nie zapomnij nam wysylac troche pozytywnej energi
noell88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-26, 15:59   #994
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
witam
wszem i wobec oglaszam, ze sie dostalam!!!!
i najlepsze jest to, ze tam gdzie chcialam najbardziej a myslalam, ze mam najmniejsze szanse: uniwersytet gdanski, wydzial chemii co prawda poki co jestem przyjeta na ochrone srodowiska, ale na chemii jestem dosc wysoko na liscie rezerwowych i mila pani z dzialu rekrutacji na w/w wydziale powiedziala, ze spokojnie 1 sierpnia bede na liscie przyjetych bo juz kilka osob zrezygnowalo [wyniki byly dzis o 10], a jeszcze caly tydzien na skladanie oryginalow. a ja bardzo chce jej wierzyc
jakby co to przegladalam siatki godzin na oś i tez wyglada bardzo ciekawie. wiec co by nie bylo jestem STUDENTKA i to bardzo szczesliwa bo dokladnie tam gdzie chcialam byc! gdansku [i dorotko], przybywam!!
Iza Bardzo Ci gratuluję! Świat należy do Ciebie. I trochę już zazdroszczę Morza na co dzień...

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
a ja? zapomniałąs o mnie

eh dzis ja mam doła, wróciłam od fryzjera podciełam 4-5 cm, mówiłam zeby nie prostowac a one ze tylko mi konce do ścięcia wyprostuje a wyprostowała całe, mozesz sobie mówic a oni swoje, własy śliczne taki lśniące ale co z tego, bo jak włoże pod kran to będzie jedna wielka, naelektryzowana, zniszczona szopa
mam dość dbania juz o te włosy juz tyle czasu a one dalej takie zniszczone
nie obetne się na krótko i nie będe czekac az mi włosy odrsoną
moja mama prostuje włosy codziennie, kompletnie o nie nie dba, prostuje już 6 lat i nie ma nawet w połowie tak zniszczonych jak ja nie cierpie swoich włosów, jak są wypsrostowane to są takie śliczne a tak to dupa w dodatku mam zakola nie cierpie swojej figury i jestem zbyt leniwa zeby sie za siebie wziąść, ale co mi to da jak od tego nie urosne potrafie znaleźć w sobie wiele wad i szlak mnie trafia

eh jak nie Astenka to ja

nieiwem jak pojade do tych Włoch;/
Mirelka, następnym razem zrób tak jak ja robię: kiedy fryzjerka, mimo moich wyraźnych instrukcji jak ma postępować z moimi włoskami (np. 'proszę podciąć 2 cm, a podcina 5 lub 6) robi coś według własnego uznania robię się raczej bardzo oschła i daję do zrozumienia, że nie o to prosiłam i w związku z tym zapłacę mniej. I jeszcze jakiś wykładzik pouczający strzeliłabym o stosowaniu się do zleceń klientów.

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
Dziewczyny mogę zrobić u kosmetyczki henne brwi ale żeby wyszły ciemno brązowe a nie czarne? Bo jakoś nie mogę sobie z nimi poradzić A kredką jak podkreślam to wygladają nienaturalnie.
Powinny mieć brąz. Nie daj sobie wcisnąć czerni (czasem mówią, że potrzymają krócej i wyjdzie brąz, ale wychodzi brzydki szary). I jeśli wcześniej nie robiłaś to zaznacz to na początku, bo każde włoski łapią kolor w innym czasie, na pierwszy raz lepiej krócej potrzymać, zobaczyć jak brwi reagują na hennę.

Często farbuję brwi henną, teraz chcę kupić jakąś i sama próbować. Na zmianę używam brązowej kredeczki do brwi z H&M (jest wersja dla blondynek i brunetek) i też jestem z niej b. zadowolona

Cytat:
Napisane przez noell88 Pokaż wiadomość

Porcelainn
-nie tesknisz za tesciowa? ile zaplacilas za kurs?
Ciężko to idzie, ale jakoś staram sobie dać bez niej radę Za kurs zapłaciłam 350 zł , jestem już po dwóch dniach zajęć (czyli w sumie 6 h) i wiem już, że nie wyrzuciłam tych pieniędzy

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Nadal
Mało tego, na mózg rzuciły mi się inne "przeboje", które DJ gra na barówie a jest kilka takich kwiatków , tylko jakieś lewe wersje znajduję w necie, a tych remiksów didżejowskich niet
Musze jednak przyznać, że ta dyskotekowa nuta od razu sprawia, że mam banana na twarzy
A słowa to też już znam [w sumie trudno się dziwić, skoro co tydzień po to słyszę ]

Dla równowagi wzięłam sobie dziś do pracy odtwarzacz z "moją" muzyką.

Uwielbiam skandynawskie zespoły rockowe/metalowe zwłaszcza, jak śpiewają w oryginalnym, własnym jezyku.
Polecam song "Joutsenlaulu" w wykonaniu For My Pain
Moja wielka miłość od pierwszego usłyszenia
Estelle, normalnie przyjeżdżaj do kRk, przegram Ci jakąś składankę 'sexy bicików' od mojej siostry

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
Dzieki naszej kochanej Ani mam nastepne mazidło do włosów
Pachnie zabojczo i juz dzisiaj bede testowac jak sie na kłączkach sprawuje
Ilosc tego niesamowita jest, nie zużyje tego za 3 lata Estelle podziele sie chetnie jesli masz ochote
Jakie mazdiło?

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość

Moje koleżanki, będą Twoimi koleżankami , w razie co się z Nią umówimy

Po nadrobieniu ładnie się przywitam

I dodam jeszcze, że byłam na przemiłym spotkaniu z przemiłą Emilką (Porcelain) A piszę, to m.in. po to, że by Wam powiedzieć, że na żywo jest jeszcze ładniejsza I popadłam w totalne kompleksy A tak na serio, uwielbiam takie spotkania

No to wracam do zajęć domowych
co do koleżanek super Dzielić się z kimś fryzjerką to nawet lepiej niż oddać ostatnia koszulę

To ja tylko powiem, że WIDZIAŁAM WŁOSY MARZENKI ! Ta długość, te zadbana końcóweczki i śliczny baleyage Virusia jest prześliczną, super zgrabną młoda mamą, nie dajcie się zwieść temu, co wypisuje o jakiś tam kompleksach.

Marzenko- wiesz, że teraz bardzo często jak się obżeram to myślę o Tobie ?
Znalazłam pyszne zapiekanki na Kazimierzu. A jutro idę na cynamonowe Grycany...

Buzi dla strojnisi, małej kobietki J. (jak ona kochanie w tych szminkach wyglądała!)

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Ostatnio koleżanka mnie namawia na spontaniczny wypad w Polskę. Tylko my i śpiwory. Bardzo chce, ale ja nigdy nie podróżowałam w taki sposób... zawsze musiał być jakiś standard jeśli chodzi o warunki zachowany Macie może jakieś doświadczenia jeśli chodzi o tego typu podróże Znaczy spontaniczny wypad prawie bez niczego i nie wiadomo dokładnie gdzie

Co do wyjazdu ze śpiworami... brzmi super... ale ja muszę mieć dach nad głową i łazienkę... żaden wyszukany standard, byleby było czysto

---------------

Musiałam dziś trochę nadrobić. Wczoraj balowałam na urodzinach kolegi, nocowałam u TŻ. Impreza przeniosła się do niego i wszyscy pokładliśmy się dopiero koło 5. Dziś jestem mega ściorana, ale uśmiechnięta I wreszcie super pogoda!

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-26, 16:05   #995
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
Weroniko-udanego wyjazdu! a gdzie lecisz? i nie zapomnij nam wysylac troche pozytywnej energi
no dzieki
Lece do cieplych bardzo cieplych krajow

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-26, 16:08   #996
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Porcelainn no musze byc bardziej stanowcza

Weronika udanego wyjazdu
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-26, 16:13   #997
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
[I]

Jakie mazdiło?

Super (wypróbowana wczoraj) odzywka Charles Worthington, shine cos tam, bardzo fajna rzecz

EDIT: Weronika weż mnie ze sobą bede grzeczna
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-26, 16:16   #998
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
sadze, ze jak juz to nie bedziemy sie bawic w paczki, mieszkamy niedaleko, a poczta bywa czasami nieobliczana kasy bym nie chciala od Ciebie przyjmowac, bysmy sie jakos dogadaly. np nie mam blisko siebie zadnej drogerii natury, a mam cos na oku.
Ok, ja sie wybieram po 7 do drogerii natury wiec...jak cos na PW
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-26, 17:01   #999
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Co tu takie pustki
Maaaniaaaaczkiiii, gdzieee jesteeeeeścieeee??????
Znów niesprawny komputer się kłania
Ale wróciłam, miejmy nadzieję, że na dłuższy okres czasu, bo siedzę przy własnym komputerze(z nową płytą główną i zasilaczem ). Lecę nadrabiać zaległości

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-26, 19:32   #1000
atsenka
Zadomowienie

Witam
Dziś skończyłam kurs
Muszę ejszcze tylko zdać teoretyczny i czekać cierpliwie na egzamin

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość

Można, można Ja robię tak od lat. Chyba w każdym salonie panie mają hennę czarną, brązową i grafitową. Prosisz o brązową i mówisz, żeby potrzymały dłużej, bo chcesz ciemny brąz i voila Mnie zawsze pytają po zmyciu jednej brwi, czy jest wystarczająco ciemna, czy nałożyć jeszcze na chwilkę
Dziękuję za odpowiedz A dla blondynki o jasnej karnacji i rozjaśnianych włosach jaki kolor henny byś polecała? Bo w sumie do tej pory używałam czarnej kredki tzn takiej grafitowej, niewiem jak mi będzie w brązie.

Cytat:
Dzieki naszej kochanej Ani mam nastepne mazidło do włosów
Pachnie zabojczo i juz dzisiaj bede testowac jak sie na kłączkach sprawuje
Ilosc tego niesamowita jest, nie zużyje tego za 3 lata Estelle podziele sie chetnie jesli masz ochote
Żeby nie było o mnie mowa Tyle że ja mam na imię Kasia, a przesyłki kieruję na imię siostry, bo jak swego czasu częśto zamawiałam na Allegro ciągle coś nowego to rodzice chcieli zawału dostać więc teraz myślą że przychodzi przesyłka do siostry, kładą ją w jej pokoju i myślą że ona sobie to otwiera jak przyjeżdza

Cytat:
Powinny mieć brąz. Nie daj sobie wcisnąć czerni (czasem mówią, że potrzymają krócej i wyjdzie brąz, ale wychodzi brzydki szary). I jeśli wcześniej nie robiłaś to zaznacz to na początku, bo każde włoski łapią kolor w innym czasie, na pierwszy raz lepiej krócej potrzymać, zobaczyć jak brwi reagują na hennę.

Często farbuję brwi henną, teraz chcę kupić jakąś i sama próbować. Na zmianę używam brązowej kredeczki do brwi z H&M (jest wersja dla blondynek i brunetek) i też jestem z niej b. zadowolona
Dziękuję I jak Ci się podoba brąz na brwiach? Mam zbliżony kolor włosów do twojego i jasną karnację i się waham między grafitem a brązem.

Cytat:
To ja tylko powiem, że WIDZIAŁAM WŁOSY MARZENKI ! Ta długość, te zadbana końcóweczki i śliczny baleyage Virusia jest prześliczną, super zgrabną młoda mamą, nie dajcie się zwieść temu, co wypisuje o jakiś tam kompleksach.

No to było do przewidzenia W końcu z włosomaniaczek piękne dziewczyny Też bym chciała podziwiać Marzenki włosy, moje takie zmarnowane, może bym się w końcu za nie wzięła, jakaś motywacja by była

A tak w ogóle to szykuję się na imprezę, moja przyjaciółka ma urodziny Mam nadzieję że zabawa będzie udana.

Buziaki dla wszystkich

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-26, 19:39   #1001
virtual_reality

Cytat:
Żeby nie było o mnie mowa Tyle że ja mam na imię Kasia, a przesyłki kieruję na imię siostry, bo jak swego czasu częśto zamawiałam na Allegro ciągle coś nowego to rodzice chcieli zawału dostać więc teraz myślą że przychodzi przesyłka do siostry, kładą ją w jej pokoju i myślą że ona sobie to otwiera jak przyjeżdza

wybacz, teraz mi sie bedziesz z Anią kojazyc i juz
Kasia Kasia Kasia... zapamiętać
Stary 2008-07-26, 20:59   #1002
xyoko
Zakorzenienie

dobry wieczór

Cytat:

I dodam jeszcze, że byłam na przemiłym spotkaniu z przemiłą Emilką (Porcelain) A piszę, to m.in. po to, że by Wam powiedzieć, że na żywo jest jeszcze ładniejsza I popadłam w totalne kompleksy A tak na serio, uwielbiam takie spotkania

No to wracam do zajęć domowych
Ale Wam zazdroszczę tego spotkania

Cytat:
Napisane przez KittenFromHeaven1989 Pokaż wiadomość
hej przylanczam sie do wlosomaniaczek bo mam obsesje na punkie moich od pewnego czasu i robie wszystko zeby je doprowadzic do stanu normalnosci(strasznie wypadaja,zniszczone itp na dodatek zaczelam siwiec w wieku 19 lat [nie wiem jak to mozliwe .......])

Pozdrawiam
Witam

Cytat:
Sądzę, że na pewno i vice versa

Muszę się wyżalić Ostatnio na osiedlu jakieś dresy grasują Najgorsze jest to, że to chyba jacyś moi sąsiedzi z pobliskiego bloku, bo czasem słyszę ich bardzo interesującą konwersację - co drugie słowo to k****. Uwielbiam nocne spacery i ostatnio zawsze jak gdzieś wybywam wracam sobie na nóżkach do domu i wczoraj miałam nieprzyjemność natknąć się na tych kolesi. W sumie nie spotkałam się z nimi w twarzą w twarz, bo jakiś sympatyczny pan mnie ostrzegł, że go zaczepili i on pomimo tej muskulatury jaką prezentował bardzo się przestraszył Najgorsze, że stali właśnie w miejscu gdzie ja muszę przejść żeby dojść do domu No i jak na zawołanie zjawili się policjanci i wróciłam do domu pod sympatyczną eskortą Ale powiem szczerze, że pierwszy raz w życiu się przestraszyłam. Często mi się zdarza spacerować w środku nocy ale nigdy jeszcze tak się nie bałam Do tej pory mimo dzików uważałam moje osiedle za bardzo bezpieczne.

Ostatnio koleżanka mnie namawia na spontaniczny wypad w Polskę. Tylko my i śpiwory. Bardzo chce, ale ja nigdy nie podróżowałam w taki sposób... zawsze musiał być jakiś standard jeśli chodzi o warunki zachowany Macie może jakieś doświadczenia jeśli chodzi o tego typu podróże Znaczy spontaniczny wypad prawie bez niczego i nie wiadomo dokładnie gdzie

Miłego dnia

Ps. KittenFromHeaven1989 witaj w Naszym gronie Może napisz coś więcej o osbie Co porabiasz na codzień, czym się interesujesz, jak masz na imię itp.
No to miałaś szczęście z tymi policjantami

Wypad super pomysł, ale ja bym się raczej decydowała na noclegi w miejscach, gdzie jest łazienka. Z TŻ chcieliśmy wyjechać w ciemno nad morze, ale chyba jednak będziemy czegoś konkretnego szukać, tym bardziej, że nam się termin przesunął i pojedziemy dopiero pod koniec sierpnia, więc mamy czas, żeby się poorientować, co i jak.

Edytowane przez xyoko
Czas edycji: 2008-07-26 o 21:22
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-26, 21:23   #1003
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez mialam problem z dresami(mieszkam na'dobrej i bogatej' dzielnicy) u mnie i sie balam, ale sytuacja sie fajnie rozwiazala przez to ze mnie czesto widzieli na osiedlu i jak rozmawiam z osiedlowymi ludzmi-zapamietali mnie chyba z widzenia. pewnego wieczora jak wracalam sama to chyba chcieli mnie 'zaczepic', ale uslyszalam jak jeden powiedzial 'ona jest od nas' i powiedzialam im czesc chlopaki i pognalam dalej...za to tej samej nocy spotkal ich moj kolega z kolezanka-pozegnali sie z telefonami i kolega z jednym zebem, a kolezanka ze zlotym wisiorkiem...potem spotkalam ich w jakims barze to oni juz mi powiedzieli czesc i tak jakos stalismy sie nieagresywnymi znajomymi

wiec moze naraze nie kus losu i nie chodz wieczorami sama, niech sie z Toba opatrza jak zauwazylam oni nie zaczepiaja dziewczyn 'z osiedla', chyba ze dla podrywu. raczej gustuja w chlopakach 'przejezdnych', ktorych nie znaja i moga jakby co spokojnie dac w nos i nie beda za bardzo spamietani, bo takich jak oni sa setki...rozpoznawalni tylko po butach lub bliznach

reszcie mowie dzien dobry i milego dnia zmykam na plaze, sa sa sa
To najlepszy sposób na podejrzane towarzystwo Ja do 19 roku życia mieszkałam na niby najniebezpieczniejszym osiedlu w moim mieście, gdzie pełno dilerów itp. a mogłam bez obaw przejść się w nocy na spacer. Byłam bezpieczna, bo wiedzieli, że jestem stamtąd

Cytat:
Napisane przez WweronikaWw Pokaż wiadomość
Maniaczki moje kochane

Musze wam powiedziec ,ze polowa mojej waliki do kosmetyki do wlosow
Udanego wyjazdu!

Cytat:

Buzi dla strojnisi, małej kobietki J. (jak ona kochanie w tych szminkach wyglądała!)[/I]
Jeszcze raz napiszę - zazdroszczę ogromnie! I te włosy
Czym się obżerałyście?

Cytat:
Witam
Dziś skończyłam kurs
Muszę ejszcze tylko zdać teoretyczny i czekać cierpliwie na egzamin

Dziękuję za odpowiedz A dla blondynki o jasnej karnacji i rozjaśnianych włosach jaki kolor henny byś polecała? Bo w sumie do tej pory używałam czarnej kredki tzn takiej grafitowej, niewiem jak mi będzie w brązie.
Gratuluję skończenia kursu!

Ja jestem blondynką o jasnej karnacji I właśnie robię sobie na brwiach ciemny brąz Ja w takim wydaniu czuję się zdecydowanie najlepiej.
Raz kosmetyczka zrobiła mi (przez przypadek) czarną i to była katastrofa. Teraz trzymam się już tylko brązu, więc zdecydowanie polecam.

Nie zmieściłam się w jednym poście
Stary 2008-07-26, 23:44   #1004
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KittenFromHeaven1989 Pokaż wiadomość
hej przylanczam sie do wlosomaniaczek
Witamy, napisz coś więcej o sobie

Cytat:
Oj ja też. Miłoby było czasem przejść się boso po piasku A takto zostaje mi tylko piaskownica
Jak to mówią, lepszy rydz niż nic

Cytat:
Sądzę, że na pewno i vice versa
Z tym vice versa niekoniecznie, bo do Emilki P. to mi ohohoho......

Cytat:
Napisane przez WweronikaWw Pokaż wiadomość
Maniaczki moje kochane
Miłego wypoczynku i mnóstwa pozytywnych wrażeń

Cytat:
co do koleżanek super Dzielić się z kimś fryzjerką to nawet lepiej niż oddać ostatnia koszulę

Cytat:
Emilko bardzo Ci dziękuję, za tyyyyyle komplementów Ale na większość z nich mam inne zdanie, ale, żeby nie było, żem chłonna komplementów przemilczę i ładnie podziękuję
Cytat:

Buzi dla strojnisi, małej kobietki J. (jak ona kochanie w tych szminkach wyglądała!)
Ha To musimy powtórzyć obżarstwo lodowe i zagryźć zapiekankami
A Julcia, pierwsze co zrobiła, jak przyszła do domu, to poleciała do Taty pokazać jakie ma pomalowane usta szminką

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-26, 23:45   #1005
virka
Zakorzenienie

Tradycyjnie dwa posty, bo moje kochane emotki się nie mieszczą...

Cytat:
No to było do przewidzenia W końcu z włosomaniaczek piękne dziewczyny Też bym chciała podziwiać Marzenki włosy, moje takie zmarnowane, może bym się w końcu za nie wzięła, jakaś motywacja by była
Może się wybierzesz na kolejne spotkanie do Krakowa ?

Cytat:
Ale Wam zazdroszczę tego spotkania
To nam nie zazdrośc, tylko następnym razem chodź z nami

Cytat:
Jeszcze raz napiszę - zazdroszczę ogromnie! I te włosy
Czym się obżerałyście?
Jeszcze raz napiszę, abyś spotkała się z nami
Obżerałyśmy się lodami Grycana (przysmak z bitą śmietaną )

Nadrobiłam i się witam

Aha, zaraz Wam pokażę kolejne decu (prezent dla szwagierki na imieniny na jutro, napiszcie czy się nada, czy totalny obciach, bo jak wszyscy napiszecie, że nie pasuje, to jutro zdążę coś kupić ) Już pomijam, że całą noc mi się śniło, że Jej się kompletnie nie podobało i zniszczyła to (ale mam sny - oby nie prorocze )

Edit:
Dodałam zdjęcia, proszę o obiektywizm, żebym się jutro nie musiała za siebie wstydzić Dodam, że szwagierka jest fanką storczyków i rafaello
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 011.jpg (36,1 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 012.jpg (61,5 KB, 15 załadowań)

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-27, 06:41   #1006
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
ja tez mialam problem z dresami(mieszkam na'dobrej i bogatej' dzielnicy) u mnie i sie balam, ale sytuacja sie fajnie rozwiazala przez to ze mnie czesto widzieli na osiedlu i jak rozmawiam z osiedlowymi ludzmi-zapamietali mnie chyba z widzenia. pewnego wieczora jak wracalam sama to chyba chcieli mnie 'zaczepic', ale uslyszalam jak jeden powiedzial 'ona jest od nas' i powiedzialam im czesc chlopaki i pognalam dalej...za to tej samej nocy spotkal ich moj kolega z kolezanka-pozegnali sie z telefonami i kolega z jednym zebem, a kolezanka ze zlotym wisiorkiem...potem spotkalam ich w jakims barze to oni juz mi powiedzieli czesc i tak jakos stalismy sie nieagresywnymi znajomymi

wiec moze naraze nie kus losu i nie chodz wieczorami sama, niech sie z Toba opatrza jak zauwazylam oni nie zaczepiaja dziewczyn 'z osiedla', chyba ze dla podrywu. raczej gustuja w chlopakach 'przejezdnych', ktorych nie znaja i moga jakby co spokojnie dac w nos i nie beda za bardzo spamietani, bo takich jak oni sa setki...rozpoznawalni tylko po butach lub bliznach
Czyli teoretycznie powinnam czuć się bezpiecznie - w końcu jestem tutejsza Zapewne fakt, że jest lato i do tego jeszcze wakacje sprawiło, że tutejsza młodzież bardzo się nudzi Będę w miarę możliwości starała się ich omijać szerokim łukiem ... i chyba zacznę nosić gaz w torebce

Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
KittenFromHeaven1989 - Musisz powiedzieć coś o sobie, jak się nazywasz

Milka19
- A mnie się taka podróż marzy...
No mnie tak pół na pół

Cytat:

Co do wyjazdu ze śpiworami... brzmi super... ale ja muszę mieć dach nad głową i łazienkę... żaden wyszukany standard, byleby było czysto
Ja też nie mam na myśli niewiadomo czego, ale u mnie podobnie jak u Ciebie czystość i koniecznie łazienka Nie śpiwór, stodoła i siano Ale chyba jednak się zdecyduje - w końcu raz się żyje Tylko boje się, że wyszstko zepsuje Znam siebie i jak mi coś nie pasuje to jestem chodzącym koszmarem

Cytat:
Wypad super pomysł, ale ja bym się raczej decydowała na noclegi w miejscach, gdzie jest łazienka. Z TŻ chcieliśmy wyjechać w ciemno nad morze, ale chyba jednak będziemy czegoś konkretnego szukać, tym bardziej, że nam się termin przesunął i pojedziemy dopiero pod koniec sierpnia, więc mamy czas, żeby się poorientować, co i jak.
Jak to typwe włosomaniaczki - bez łazienki ani rusz

Marzenko ja bardzo bym się ucieszyła z takiego prezentu Byłabym bardziej szczęśliwsza niż gdybym dostała nie wiadomo jakie drogie cacko (no oprócz obiektywu makro rzecz jasna) Uważam, że taki prezent od serca, któremu poświęciliśmy duszo czasu i pracy jest najpiękniejy. A Twój z całą pewnością taki jest

Gosiu a co ile robisz sobie taki ciemy brąz i długo się to trzyma

Jej nie wiem czy to ze zmęczenia czy krótkiej ilości snu ostatnio, ale widze podwójnie Chyba muszę się do okulisty wybrać

Miłego dnia Słoneczka
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-27, 11:56   #1007
virtual_reality

Prosze mnie jakos pocieszyc
Załamałam sie własnie Cały czas czekam na upragniony wyjazd nad morze, a tu lipa, chyba nie pojade Tzn kuzynka z którą mialam jechac chce przełożyc, a ja nie wytrzymam juz dłuzej w domu bo oszalaje do reszty. Powiedzcie mi jechac samej? Gdyby nie fakt ze nocleg w ciemno (pokoj 1os) bedzie ciezko znaleźć to juz bym byla spakowana Musze podzwonić nóz widelec cos znajde

A tak zmieniając temat to pomogłyscie mi bardzo i wygrzebałam sobie hobby, tzn to narazie "szkic" ale lepsze to niż nic Doszłam do wniosku ze chcialabym zrobic kurs wizazystki, jak chirurg pozwoli to wrócę do pływania, zawsze kochałam to robić, posuzkam jakiejs damskiej sekcji kickboxingu (szukałam juz w zeszłym roku ale damskiej nigdzie ni ma ), bede zbierać na kurs pilota awionetki i w koncu przełamie sie do podrózy w pojedynke (zawsze lubiałam ale samej sie bałam a nie mam z kim...).
No to tyle moich porannych rozwazań

EDIT:
Porcelain na jaki kurs chodzisz?
Stary 2008-07-27, 12:09   #1008
xyoko
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:

Nadrobiłam i się witam

Aha, zaraz Wam pokażę kolejne decu (prezent dla szwagierki na imieniny na jutro, napiszcie czy się nada, czy totalny obciach, bo jak wszyscy napiszecie, że nie pasuje, to jutro zdążę coś kupić ) Już pomijam, że całą noc mi się śniło, że Jej się kompletnie nie podobało i zniszczyła to (ale mam sny - oby nie prorocze )

Edit:
Dodałam zdjęcia, proszę o obiektywizm, żebym się jutro nie musiała za siebie wstydzić Dodam, że szwagierka jest fanką storczyków i rafaello
Jak tylko będę spowrotem w Krakowie, będę Was na pewno molestować o spotkanie

Decu piękne, szwagierka bedzie na pewno powalona na kolana Tym bardziej, że wzięłaś pod uwagę to, co lubi Prezent śliczny, pomysłowy, i - co najważniejsze - od serca

Cytat:
Gosiu a co ile robisz sobie taki ciemy brąz i długo się to trzyma

Jej nie wiem czy to ze zmęczenia czy krótkiej ilości snu ostatnio, ale widze podwójnie Chyba muszę się do okulisty wybrać

Miłego dnia Słoneczka[/FONT][/COLOR]
Hennę robię mniej więcej co 3 tygodnie, bo tyle mi się trzyma. Jest oczywiście stopniowo coraz jaśniejsza, ale jeszcze widoczna, potem już robi się bardzo jasna.

Czemu tak mało śpisz?

I nawzajem - miłego dnia
Stary 2008-07-27, 12:25   #1009
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Tradycyjnie dwa posty, bo moje kochane emotki się nie mieszczą...

Może się wybierzesz na kolejne spotkanie do Krakowa ?

Nadrobiłam i się witam

Edit:
Virka tyś jest niemądra przecież śliczne to zrobiłas i nie takie oklepan i tandetne jak w sklepie tylko serio śliczne przyjdziesz na moje imieniny

Cytat:
Załamałam sie własnie Cały czas czekam na upragniony wyjazd nad morze, a tu lipa, chyba nie pojade Tzn kuzynka z którą mialam jechac chce przełożyc, a ja nie wytrzymam juz dłuzej w domu bo oszalaje do reszty. Powiedzcie mi jechac samej? Gdyby nie fakt ze nocleg w ciemno (pokoj 1os) bedzie ciezko znaleźć to juz bym byla spakowana Musze podzwonić nóz widelec cos znajde

A tak zmieniając temat to pomogłyscie mi bardzo i wygrzebałam sobie hobby, tzn to narazie "szkic" ale lepsze to niż nic Doszłam do wniosku ze chcialabym zrobic kurs wizazystki, jak chirurg pozwoli to wrócę do pływania, zawsze kochałam to robić, posuzkam jakiejs damskiej sekcji kickboxingu (szukałam juz w zeszłym roku ale damskiej nigdzie ni ma ), bede zbierać na kurs pilota awionetki i w koncu przełamie sie do podrózy w pojedynke (zawsze lubiałam ale samej sie bałam a nie mam z kim...).

EDIT:
ja bym pojechała sama, a taki samotny wyjazd może być jeszcze lepszy niż z kimś, pewnie kogoś poznasz będziesz długo wspominać wyjazd spróbuj zarezerwować sobie telefonicznie jakiś pokój i się pakuj
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-27, 12:44   #1010
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:

EDIT:
Zawsze, jak nad moze do Wladka, to proponuje:

Plecak w lape, w lape spiwor i namiot, pole namiotowe i kupic miejsce na nocleg dla jednej osoby, voile!

Co do kickboxingu, ja zastanawiam sie nad jakims mocnym sportem ze sztuki walki. Wycisk mi nie straszny, ale chcialabym aby ten sport byl jakis plynny i na swoj sposob piekny.
Stary 2008-07-27, 12:48   #1011
xyoko
Zakorzenienie

Dziewczyny jestem znowu podłamana włosami. Chyba powinnam je ściąć, ale koszmarnie wyglądam w krótkich Właśnie posiedziałam z gloria, jak spłukiwałam, zobaczyłam, że lecą strasznie, wtarłam jantara, ale to juz 3 buteleczka a efektów zero Oglądałam wczoraj zdjęcia z wesela koleżanki, na którym byłam miesiąc temu i to mnie dobiło. Wiadomo, że na zdjęciach patrzy się na siebie inaczej niż w lustrze. Mi się rzuciło w oczy to, jak mało mam włosów..
Stary 2008-07-27, 12:55   #1012
Jolie2601
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Marzenko śliczności chętnie przyjęłabym taki prezent. Jak już dziewczyny wspomniały- jest tym bardziej wartościowy, że włożyłaś w niego dużo pracy i serca. Piękny- bardzo mi się podoba.
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-07-27, 13:05   #1013
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny jestem znowu podłamana włosami. Chyba powinnam je ściąć, ale koszmarnie wyglądam w krótkich Właśnie posiedziałam z gloria, jak spłukiwałam, zobaczyłam, że lecą strasznie, wtarłam jantara, ale to juz 3 buteleczka a efektów zero Oglądałam wczoraj zdjęcia z wesela koleżanki, na którym byłam miesiąc temu i to mnie dobiło. Wiadomo, że na zdjęciach patrzy się na siebie inaczej niż w lustrze. Mi się rzuciło w oczy to, jak mało mam włosów..
Ja tez. Uwaga, w Norge prostuje wlosy :| mniej wiecej dwa razy w tygodniu, coz, bywa.Nie mam tu spinek, niczego, nie nosze peruki i ...Ech mam dosc swoich wlosow, przyjezdzam do Polski, rzepka, ampulki i tabletki, picie pokrzywy, a niech mnie, musza odrosnac...

Ja twygladam koszmarnie juz teraz czuje sie strasznie zle, jesli ladnie wygladam, to wtedy gdy oszukuje ludzi peruka, nie ma we mnie nic.. ..
Stary 2008-07-27, 13:18   #1014
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Ja tez. Uwaga, w Norge prostuje wlosy :| mniej wiecej dwa razy w tygodniu, coz, bywa.Nie mam tu spinek, niczego, nie nosze peruki i ...Ech mam dosc swoich wlosow, przyjezdzam do Polski, rzepka, ampulki i tabletki, picie pokrzywy, a niech mnie, musza odrosnac...

Ja twygladam koszmarnie juz teraz czuje sie strasznie zle, jesli ladnie wygladam, to wtedy gdy oszukuje ludzi peruka, nie ma we mnie nic.. ..
A ja właśnie z ciekawości przejrzałam sobie wątek "Jak wyglądacie?" na plotkowym, trafiłam na Twoje zdjęcia i chciałam Ci napisać, że masz cudne oczy Piękny kolor, no i to spojrzenie
Stary 2008-07-27, 13:44   #1015
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:

EDIT:
Ja bym jednak poczekała i pojechała z tą kuzynką Mimo, że lubie samotne spacery to już na dłuższy wyjazd zupełnie solo bym się nie zdecydowała.

Oj super z tym hobby Mmam nadzieje, że na szkicach się nie skończy

A Emilia chyba chadza na kurs angielskiego

Cytat:
Czemu tak mało śpisz?

Takie jedne problemy.

W sumie ja nie mam aż tak bardzo jasnych tych brwi i dodatkowo rzepe w nie wcieram, żeby je przyciemnić. Jak nie uzyskam upragnionego rezulatu to może skuszę się na taką hennę Kiedyś w kosmetycznym natknęłam się na taką specjalną do brwi, ale w końcu nie kupiłam, bo się przestraszyłam, że razem z włoskami mi się skóra zabarwi

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
Virka tyś jest niemądra przecież śliczne to zrobiłas i nie takie oklepan i tandetne jak w sklepie tylko serio śliczne
Fajnie to ujęłaś

Cytat:
Oj Gosiu na pewno nie jesteś wobec siebie obiektywna. Już my Cię tu musimy oblookać, bo na pewno nie jest aż tak źle Na przykładzie Naszej Marzenki mogę stwierdzić, że często siebie i naszych kłaczków niedoceniamy Odchudzasz się nadal?
Stary 2008-07-27, 13:47   #1016
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
może nie jest tak źle jak myślisz. Pamiętaj, że oceniając siebie nie jesteśmy obiektywni. Może wstaw zdjęcie
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death

Edytowane przez Jolie2601
Czas edycji: 2008-07-27 o 14:17
Stary 2008-07-27, 13:49   #1017
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Może wstaw zdjęcie
Też chciałam to delikatnie zasugerować
Stary 2008-07-27, 14:06   #1018
Narek
Zakorzenienie

Cytat:

Edit:
Śliiiiczne Jak najbardziej nada się na prezent dla szwagierki
Możesz napisać, jak zrobiłaś te storczyki? Ręcznie malowałaś, wycięłaś skądś...?

Cytat:
Cytat:
Zawsze, jak nad moze do Wladka, to proponuje:

Plecak w lape, w lape spiwor i namiot, pole namiotowe i kupic miejsce na nocleg dla jednej osoby, voile!
Dorota ma dobry pomysł A jeżeli nie znajdziesz wolnego miejsca na polu namiotowym, to może znajdziesz jakiegoś dobrego właściciela dużego gospodarstwa

Cytat:
Wcieraj Seboradin, WAX'uj się, wcierki ziołowe i powoli do przodu

Cytat:

Za prostownicę
Niedługo już będziesz w Polsce i pobawisz się swoimi mazidłami I sio mi z takim nastawieniem- jesteś naprawdę śliczną osobą z cudownym charakterem

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-27, 14:18   #1019
virtual_reality

Chyba bałabym sie sama pod namiotem
Stary 2008-07-27, 14:20   #1020
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Chyba bałabym sie sama pod namiotem
http://www.chalupy3.pl/ocampingu.php

Balabys sie? moja rodzina byla tam wielokrotnie-bezpiecznie, fajnie.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości