Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-28, 19:38   #151
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV

Cytat:
Napisane przez Anula123 Pokaż wiadomość
Ja się już troche obrobiłam, teraz siedzę z Waxem na głowie
Jak włosy po Waxie?

Cytat:
Xantia Klaudia też zjada tylko dwa mleczne posiłki dziennie, ale moja pediatra mówiła że może być
Dzięki, trochę mnie uspokoiłaś.

Cytat:
Napisane przez juleczka1980 Pokaż wiadomość
Wrzucam kilka fotek z wczoraj .
Mieliśmy kolorowego pysznego torta .
Jeśli chodzi o wróżbę to Mati wybrał pióro ... jakiś humanista czy cuś . On w ogóle bardzo lubi książki .
A reszta to prezenty .
Boskie foty!! Tort przepiękny!!

Cytat:
Napisane przez katia21 Pokaż wiadomość
Wczoraj w tych Marklowicach widział jak Pani je jabłko i już do niej leciał, ale zdążyłam go złapać.

Cytat:
Napisane przez minia99 Pokaż wiadomość
stado upierdliwych krasnoludków zrobiło sobie balangę w mojej głowie
Białe myszki je przegonią

Cytat:
Napisane przez iwka2002 Pokaż wiadomość
Skandal! Sama jestem dostępna na forum, a więc piszę sama dla siebie.
Ja, ja jestem! Do mnie pisz!!

Cytat:
Napisane przez juleczka1980 Pokaż wiadomość
iwka dziękujemy .
Ale masz fajnie, że Wercia już śpi . Kurcze, Mati ostatnio zasypia po 22 . I ja w zasadzie pół godziny po nim też już padam ... .
W ogóle ostatnio wkurza mnie to jego spanie i nie mam pomysłu jak to zmienić .
Rano często wstaje ok 7:30-8:30, potem zasypia ok 12 i śpi jakieś 2 godziny, więc na drugą drzemkę idzie ok 17, co w jego przypadku jest absolutnie nie wskazane, bo potem siedzi i jęczy do 22-22:30 . A z kolei widzę, że ta druga drzemka jest mu potrzebna bo inaczej pada na pysk ok 19-20 i jeśli mu się na to pozwoli to wstaje ok 23-24 i jest już wyspany . I nie wiem co mam z tym zrobić ... .

Idę oglądać HOUSE'A , potem jeszcze zajrzę do was .
Juleczka, a próbowałaś Matiego wcześniej kłaść do południa? I może go budzić, żeby zasnął na drugą drzemkę wcześniej?

Właśnie założyłam sobie nowe konto oszczędnościowe. Od razu bieżący rachunek też . A co. Włożę tam jakąś garść drobnych i każę tatusiowi przelewać tam kasę. Będę ją na razie odkładać i niech trochę chociaż tych odsetek rośnie, bo nie mam chwilowo głowy do innego inwestowania. Zbieram na Ali studia. Może wyjdzie na jakąś renomowaną uczelnię, zrobi międzynarodową karierę... Ale najpierw ją nauczę sikać na nocnik...

Chyba jedziemy na długi sierpniowy weekend do Mikołajek do Gołębiewskiego. Poszalejemy w basenach, na zjeżdżalniach... Czekam na potwierdzenie rezerwacji, bo chcę mieć pokój blisko "centrum", żeby móc wyjść na "conieco" z pokoju z nianią elektroniczną jak Ala pójdzie spać

Szefowa wydziału ds. niemożliwych
Xantia jest offline Zgłoś do moderatora