Dot.: CZERWIEC u Blezikowej ;)
1.2. Czerwone szpilki Deezee. Rozmiar 37 Szpilki są nowe tylko przymierzone. W oryginalnym pudełku, z zapasowymi fleczkami.
3. Szare body z łańcuszkiem. Rozmiar uniwersalny (najlepiej dla XS/S). Body nowe z metką.
4. Piękna sukienka firmy An Mar. Rozmiar z metki 36 jednak bardziej polecałabym na 34. Sukienka w stanie idealnym, raz założona. Góra wyszywana wzorkami z koronki w kolorze siwym, dół lekko rozkloszowany w kolorze pudrowego różu. Z tyłu sukienka zapinana na delikatny zamek. Góra gorsetowa, dekolt w serduszko. Sukienka na cienkich ramiączkach. Na mnie niestety jest za ciasna. Za sukienkę dałam 229zł. Po weselu oddana była do czyszczenia i od tej pory leży w szafie.
5. Szorty z wysokim stanem Bershka. Rozmiar 36. Stan idealny.
6. Czerwona mała torebeczka. Torebka jest nowa bez metki. Kupiona w CCC. Pasek jest odpinany także można torebkę nosić jako kopertówkę. W środku trzy przegródki.
7. Bordowe trampki w rozm. 37. Trampki są nowe tylko przymierzone w oryginalnym pudełku.
8. Koszula typu mgiełka Saint Tropez. Rozmiar z metki S jednak koszula jest luźna więc na M również będzie ładnie wyglądać. Stan idealny.
9. Jasno szare leginsy push up z sercem na pupie. Rozmiar XS. Leginsy są nowe bez metki (takie mi już przyszły z internetowego butiku). Nie są to leginsy, których jest milion na allegro za śmieszne ceny. Te są z porządnego, nieprześwitującego materiału. Dałam za nie 100zł.
10. Jegginsy Bershka w rozmiarze 34. Spodnie są nowe z metką, ale okazały się za małe. Niestety nie mogę znaleźć paragonu żeby je wymienić.
Czas edycji: 2018-06-04 o 18:40
|