Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-29, 18:22   #75
garden_d
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
To mi tez by sie jednyka znudzila. Wedlug mnie ejst okropna.0 akcji i kompletna nuda.
A coz to za gra? na czym polega?
Dlatego jak teraz czytam, że wam ktoś tam się zestarzał, to robię wielkie oczy
To gra w którą gra baardzo mało dziewczyn (a już na pewno na serwerach^^). Chodzisz i zabijasz podczas wojny ^^ (ja zazwyczaj gram przeciwko niemcom ^^'). Gdyby nie to, że gram z innymi ludźmi, mogę z nimi też pisać podczas gry, to nie byłoby to dla mnie taką frajdą. A tak, to...fajnie skopać czasami tyłki chłopakom w 'ich' grze, no nie?

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

aaaa, biedna nóżka

spałam dziś prawie do południa bo do 4 nad ranem gadałam z TŻ-em na gg (skutki tego że się nie widzieliśmy - to się powoli zaczyna nazywać uzależnienie - a miałam się nie uzależniać od mężczyzn )
później farbowałam Siss włosy i wymyślałam plan jutrzejszego wypadu nad wodę coś trzeba robić, żeby nudno nie było, wiec zadzwoniłam do ciotki żeby z dziadkiem posiedziała, zebrałam ekipę i jedziemy

upałów ciąg dalszy, na razie nie wychylam nawet nosa za drzwi, bo w domu mam przyjemnie chłodno

udanego popołudnia
Eh, tak to jest jak się póóźno idzie spać świetnie, że zorganizowałas taki wypad. Hm, moja mama ostatnio coś tacie mówiła, że mieliśmy sie wybrać, więc kto wie może niedługo gdzieś pojedziemy
Co do 4 nad ranem, to ostatnio o 3:30 moja mamusia weszła do pokoju i lekko się zdenerwowała, że siedzę jeszcze na gg ^^ (pisałam z Tż-em i przyjacielem, i tak trudno było mi ich zostawić^^)...ale całe szczęście złość nie potrwała zbyt długo

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
garden - brrrrrrrrr... maścią nagietkową posmaruj poszczypie ale się zagoi szybko
ja zdjełam na weselu siostry i tańczyłam w jakiś starych klapkach

Dziękuję za radę Myślę, że na wesele będę musiała wymyślić jakiś 3 wariant rzeczywiście

A ja simsomaniaczki przyznam się, że nigdy nie grałam w simsy Za to w Herosów III ciupę ciągle kocham Herosów
Hehe w Herosów chyba grałam tylko chwilkę kiedyś u koleżanki ale niestety nie za bardzo pamiętam.

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
też w nic nie gram... w ogole na nic nie mam czasu a od wczoraj jestem non stop zmeczona... ;(
Zmęczona od czegoś konkretnego, czy tak po prostu zmęczona z niewyspania?
garden_d jest offline Zgłoś do moderatora