|
|
#61 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
hej laleczki, szybkie pozdrowienia z lunchu pogoda fajna,chlodno i swiezo i bez slonca ![]() nie wiem czy ktoras probowala ale sa lody Bounty ![]() wczoraj chcialam sproboweac bo mialam na maxa ochote na slodkie(przed okresem co mi sie spoznia juz 2tyg ) i skonczylo sie na batonikach...na noc...po 21jeden ma tylko 72 kal wiec sie pocieszam,ze nie az tak zle...ale te wegle ![]() milego popoludnia plotkary
|
|
#62 | |||
|
Zakorzenienie
|
AAAle Wy szybko piszeciee ;D
Cytat:
Dzięki dzięki. Dzisiaj dałam radę, ale masakra to będzie dopiero za niecałe 2 tygodnie na weselu siostry Nie dość, że buty na obcasach straaasznie mnie obcierają, to na przebranie mam właśnie te dzisiejsze ^^ no i co najważniejsze- musze w nich wytrzymać całą noc, a nie 1,5 h Najwyżej je zdejmę ;DCytat:
hehe Ale ja nie lubię klapek ![]() Cytat:
Gwiazdę na głowie?
|
|||
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Mangoniu, garden : Tak gwiazde
taka wygolona...wszystko byłoby ok gdyby on nie miał 14 lat Ale z niego sie ostatnio macho robi to Wam mowie Cos czuje ze przystojniak mi rosnie^^A Ty garden co nam tu mowisz "jak byłam młodsza"? Simsy sa dla wszystkich.A Ty staruszko to ile masz lat? ![]() agolku :" pogoda fajna,chlodno i swiezo i bez slonca" ![]() Ale przesadne upaly teez nie sa dobre ,o nie Co do mojej rodziny... zdani a raczej juz chyba nie zmienie nigdy. Zreszta po co mi taka rodzina? Mam nadzieje ze kiedys rodzina Tżeta bedzie fajniejsza ![]() A batonikami sie nie przejmuj . O nie pociesz sie ze w nich jest NNKT troszku
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
garden : żartowałam
Ja rowniez nie chciałam zeby to wyszlo tak ze mysle ze sie przemadrzasz bo ejstes starsza Swoja droga to Mangonia chyba starsza od Ciebie jest ^^ A ja tez daleko w tyle nie odstaje A czemu Ty juz nie grasz w to?
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od czasów pierwszej części simsów minęło sporo czasu (i od tych wszystkich dodatków. Miałam prawie wszystkie a simsy zaczęły mi się nudzić przy "Abrakadabra" ^^). W 2 grałam tylko chwilkę, a teraz to nie jestem w ogólę na bierząco Co do gier, to ogólnie zauważyłam, że wiele mi się szybko nudzi. Ostatnio za to często gram sobie w Medal of Honor przez neta^^'
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A coz to za gra? na czym polega?
|
|
|
|
|
#68 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a tak w ogóle to potwierdzam że rynek w Gliwicach jest super )no bo my jesteśmy stare wyjadaczki od pierwszej strony pierwszej części się produkujemy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() witaj Kochana opowiadaj jak było!! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() spałam dziś prawie do południa bo do 4 nad ranem gadałam z TŻ-em na gg (skutki tego że się nie widzieliśmy - to się powoli zaczyna nazywać uzależnienie - a miałam się nie uzależniać od mężczyzn ) później farbowałam Siss włosy i wymyślałam plan jutrzejszego wypadu nad wodę coś trzeba robić, żeby nudno nie było, wiec zadzwoniłam do ciotki żeby z dziadkiem posiedziała, zebrałam ekipę i jedziemy ![]() upałów ciąg dalszy, na razie nie wychylam nawet nosa za drzwi, bo w domu mam przyjemnie chłodno ![]() udanego popołudnia
|
||||||||
|
|
|
#69 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia: ech...tez miałam nad wode z chłopakami jechac ,ale nie chce mi sie włosow prostowac^^ a w kreconych nie pojade
Uzaleznienie od Tzeta... uwazaj no trochu ! ![]() Krytia: rocznikowo mam 15
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Mango - dziękuję
Ewusia - noo ba moja siostra jak miała wesele to była klima dzięki wszytskim stworzeniom było fajnieeee...Lolcia - fajne są takie wieczorne spacery... dziękuję deMitia - normalnie twoje zachciewajki się objawiają w nocy ![]() Mercy - dziękuję garden - brrrrrrrrr... maścią nagietkową posmaruj poszczypie ale się zagoi szybko ja zdjełam na weselu siostry i tańczyłam w jakiś starych klapkach schizm - lekarz masakryczny- eh kochana służba zdrowia- ja się nie wypowiadam na "kitowców" bo mam dość przejść już z nimi... a najprawdopodobnej moja endo odchodzi i lipa bo mnie nie będzie miał kto leczyć A ja simsomaniaczki przyznam się, że nigdy nie grałam w simsy ![]()
|
#72 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nad wodą przecież i tak Ci się pokręcą z powrotem ![]() a co do tego uzależnienia, to bez przesadyzmu, ogólnie jestem typem nie przywiązującym i nie dającym się przywiązać, więc wszystko w zdrowych granicach co nie zmiana faktu że uwielbiam z nim przebywać (a on mam nadzieję ze mną )Cytat:
jestem dziwna? ![]() dawno temu grałam w simsy, ale te stare... i w wormsy, ale też te stare ![]() idę oglądać Mash ![]() a później spotkanko z TŻ-em
|
||
|
|
|
#73 |
|
Rozeznanie
|
Jeju ale mnie dzisiaj goni czas....
Potem poczytam co napisałyscie, tylko Baby doszły Ci fotki bo nie jestem pewna?
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też w nic nie gram... w ogole na nic nie mam czasu a od wczoraj jestem non stop zmeczona... ;(
|
|
|
#75 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To gra w którą gra baardzo mało dziewczyn (a już na pewno na serwerach^^). Chodzisz i zabijasz podczas wojny ^^ (ja zazwyczaj gram przeciwko niemcom ^^'). Gdyby nie to, że gram z innymi ludźmi, mogę z nimi też pisać podczas gry, to nie byłoby to dla mnie taką frajdą. A tak, to...fajnie skopać czasami tyłki chłopakom w 'ich' grze, no nie? Cytat:
świetnie, że zorganizowałas taki wypad. Hm, moja mama ostatnio coś tacie mówiła, że mieliśmy sie wybrać, więc kto wie może niedługo gdzieś pojedziemy Co do 4 nad ranem, to ostatnio o 3:30 moja mamusia weszła do pokoju i lekko się zdenerwowała, że siedzę jeszcze na gg ^^ (pisałam z Tż-em i przyjacielem, i tak trudno było mi ich zostawić^^)...ale całe szczęście złość nie potrwała zbyt długo ![]() Cytat:
w Herosów chyba grałam tylko chwilkę kiedyś u koleżanki ale niestety nie za bardzo pamiętam.Cytat:
|
||||
|
|
|
#76 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#77 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
garden_d: Wow To w takie typu gierki gra moj braciszek ^^ Jakies dziewczyny tez tam z nim pisza ,ale zawsze sie zastanawiałam jak to moze je krecic A tu mamy taka wizazanke jedna Kop tyłki chlopaka! Masz racje. Porazka dla nich kompletna |
|||
|
|
|
#78 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, w poniedziałek ![]() Też tak kiedyś gadałam na gg oczywiście z facetami...![]() Och, zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() Z Ciebie też grzesznica! ![]() Izuś spacjalny zastrzyk pozytywnej energii ode mnie ||=|====||>--
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie spotkało mnie chyba MEGA szczescie
Gdyby tylko wszystko poszło tak jak idzie to...jestem najszczesliwszym człowiekiem na Ziemii ![]() A i zastanawiam sie z kim by se tu na Feela w sobote isc? Jest jakas chetna wizazanka?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hej laleczki, wrocilam z pracy wlasnie,zjadlam pol chudziutkiej pizzy wegetarianskiej-cieniutenkie ciasto i na tym fura warzywek i jedziemy zaraz pograc do parku w badmintona a ja potem pobiegam troche ![]() gracie w Lotto dzis? mam nadzieje,ze moi rodzice graja sciskam mocno!
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Agolku : a pizze sama piekłas ?
Bo interesujaca mi sie wydaje^^Zazdroszcze Ci tyle ruchu... A moi rodzice graja w Lotka. ech tez mam nadzieje na cos Ale by było jakby wygrali :O O matko !
|
|
|
|
#82 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja dziś mówiłam moim zebyśmy jechali puscic lotka bo oczmi wyobrażni widziałam ju z siebie pływajacą na materacu w basenie, posród palm, popijajaca zimnego drinka z palemką ![]() ![]() Baby Izka- postaram się Wam wysłać-mam nadzieje ze dojdzie w koncu. A ja dalej jestem załamana tym ze się na Mercy nie mogę dostać-już myslałam nawet czy się na dobre nie zadomowic na Tarantulku-powysyłać zaproszenia itd ale jeszcze nie-jeszcze będe walczyc o Mercy. Ma ktoraś pomysł jakie mogłam dać hasło, bo juz mi nic nie pasuje.....?
|
|
#83 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moi też grają w totka
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
Ja mogę iść na Feela
![]() Kurcze w ogole się dziś nie mogę skupić na czytaniu wizazu
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Dziękuję za wręcz entuzjastyczne przyjęcie Jestem zła, zirytowana *słowem Coff ma ochotę coś a właściwie kogoś uderzyć i bardzo cierpi że nie może tego zrobić. Co więcej będzie cierpiała jeszcze do 20 sierpnia aż odejdziez tej strętnej pracy i nigdy więcej nie zobaczy tych parszywych ryjów*
To nie tak że nie mam czasu, ale wiesz po prostu nie chce mi się handryczyć na forum. https://www.facebook.com/thefeelgoodplace1 Edytowane przez coff3ina Czas edycji: 2008-07-29 o 20:21 Powód: Bo literka y się wkradła :) |
|
|
|
#86 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ,ale własciwie to cieplo... ![]() A jest mozliwosc zeby wygrały 2 osoby naraz? ![]() Cytat:
A od wizazu zrob sobie przerwe. Dobrze CI to zrovi
|
||
|
|
|
#87 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A gdzie mieszkasz? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a teraz nawet ja - o dziwo- próbuję szczęścia ^^
|
|||
|
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
Wszyscy grają w totka,gram i Ja !
![]() Baby-Trzymam kciuki,aby wszystko poszło po twej myśli... ![]() Odnośnie gier wszelkiej maści ,chyba już z nich wyrosłam Mając 10-12 wiosen namiętnie grywałam na Playstation w Tomb Raider'y , parę lat później doszły Simsy (godzinami 'układałam w myślach scenariusz dalszej gry Tak czy owak żadna najbardziej wypasiona na komp/konsolę nie zastąpi starego ,poczciwego Twistera [sic!] ; D Poniedziałek,tfu wtorek spędziłam na bezpłatnej saunie czyt.zdychaniu w ukropie ,potem wyściubiłam nos,idąc na śniadanio-obiad do GreenWaya, pech chciał,że spotkałam kumpla z LO, który udając,że mnie nie zna raczył 'zapuścić' żurawia na me lanserskie szramy na szyi i po boku żuchwy . Miło... Powizażuję trochę,potem chłodny prysznic i spaaaać
|
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.

zapowiadaja przez kilka dni powyzej 30 stopni
jeeeej
Ja z ta rodzina nie byłabym taka przekonana bo u mnie tak dobrze nie ma 

Tak wnioskuję, bo w marcu będzie dopiero możlwiość zbudowania domu.
Będziesz miała okazję stworzyć nowe "scenariusze" 

Mam nadzieje ze kiedys rodzina Tżeta bedzie fajniejsza