2018-06-20, 15:36
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brak czasu TŻ, wątpliwości co do związku....
[1=7cd1d0bf3fc279e4e45587f 61c3d7242fa9c0a30;8429415 6]Ja nie pisze, ze chcesz sie codziennie widywac (gdzie to napisalam?).
To jest fragment twojego posta "Sama nie wiem czy to ja za dużo wymagam i jestem niewdzięczna czy rzeczywiście TŻ przegina Confused otóż chodzi o to, że ma dla mnie coraz mniej czasu(!), stara się żebyśmy widywali się czesto, ale jak mówiłam ma gospodarstow, w którym praktycznie nikt mu nie pomaga i musi ogarniać sam wszystkoMad(gospodarstwo jest jego), wiem też, że z tego nie zrezygnuje(tez o tym rozmawialiśmy), jednak dla mnie to też nie jest łatwe, a jeszcze ta druga praca, mówi, że z niej zrezygnuje żeby mieć więcej czasy dla mnie(juz to widzeNie),"
A potem piszesz, ze Jestem szczęśliwa i taki układ mi odpowiada. . Wiec sie zdecyduj czy to problem az masz watpliwosci co do zwiazku czy ci to odpowiada [/QUOTE]
Ja piernicze napisze na kolorowo nie przeszkadza mi to, że się codziennie nie widujemy, a przeszkadza mi to, że nie widujemy się często(dla mnie czesto to nie codziennie), co zdarza się niestety, że nie ma dla mnie czasu np. w weekend, kiedy obiecywał, że go znajdzie.
Nie pisze, że przeszkadza mi, że codziennie do mnie nie przyjeżdza. Czaisz już?
|
|
|