2018-06-27, 06:26
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2018, cz. 6! :)
Cytat:
Napisane przez Robotek9
To teraz będę wymiatac xD
Was przed owulacja/w trakcie tak okrutnie piersi bolą? Ja wcześniej brałam anty i teraz nagle dosłownie CZUJE ze żyje[emoji23]
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
|
Ja odstawiłam tabketki anty w tym miesiącu i ciągle bolą mnie cycki i jajniki [emoji45]. Zauważyłam tez, ze po odstawieniu chce mi się więcej jeść [emoji26]. Trochę mi to nie na rękę, bo dwa miesiące temu rzuciłam palenie i juz po tym mam wystarczające zachcianki, a co dopiero teraz. Zwłaszcza że do szczuplutkich to ja nie należę.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ----------
Cytat:
Napisane przez krejzicatlady
Piąteczka [emoji113]
Też jestem od początku a macica nadal pusta [emoji57]Pająki [emoji26][emoji33]
Mam dwie fobie - właśnie te nieszczęsne pająki i ..... wymioty! Czy to u siebie czy u kogoś. Hihi [emoji9] czekamy z niecierpliwością na testowanko
Dzień dobry [emoji6]
Kto wstaje o 5 w dniu wolnym?
Ja !!!
A dlaczego?!
Bo jak się okazuje kot się reklamówki jakoś nażarł i musi se żygnąć [emoji35]
I oczywiście zamiast żygnąć na panelach które są w całym domu to ona idzie na schody a to jedyne miejsce w domu z dywanem.
Przy powrocie do łóżka strąciłam szklankę i wylałam wodę wszędzie 🤨
A dopiero jest 5.35 na blacie.
|
Mój kot za to rzyga gdziekolwiek i się tym później zaczyna bawić. Nie to co pies, pies się na patyczkuje. Idzie prosto na łóżko. W zeszły weekend mieliśmy z nią takie akcje, że wyszliśmy na grilla, ona dostała biegunki i załatwiła się na łóżko. Aż się wtedy poryczałam jak to zobaczyłam.
|
|
|