|
|
#91 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2018, cz. 6! :)
Cytat:
![]() Cytat:
ze głowa mała. Mam nadzieję że antyki mi tego nie popsuły ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#92 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też jestem od początku a macica nadal pusta ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam dwie fobie - właśnie te nieszczęsne pająki i ..... wymioty! Czy to u siebie czy u kogoś. Cytat:
czekamy z niecierpliwością na testowanko Dzień dobry ![]() Kto wstaje o 5 w dniu wolnym? Ja !!! A dlaczego?! Bo jak się okazuje kot się reklamówki jakoś nażarł i musi se żygnąć ![]() I oczywiście zamiast żygnąć na panelach które są w całym domu to ona idzie na schody a to jedyne miejsce w domu z dywanem. Przy powrocie do łóżka strąciłam szklankę i wylałam wodę wszędzie 🤨 A dopiero jest 5.35 na blacie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#93 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedzenie czegokolwiek w ogródku przy knajpie też graniczy z cudem. We Wrocławiu jam byliśmy to się w knajpie kisilismy jako jedyni bo ptaki... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ---------- A moja para na 5/6.07 kto będzie? Choć powinnam 11 dopiero bo wtedy @ przychodzi ale 6.07 to dla nas ważny dzień bo do 14.07 to nie wytrzymam ![]() Ale by było Wpadka na wątku staraczkowym haha nie wierzę w takie cuda z moim pcosWysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#94 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Zauważyłam tez, ze po odstawieniu chce mi się więcej jeść . Trochę mi to nie na rękę, bo dwa miesiące temu rzuciłam palenie i juz po tym mam wystarczające zachcianki, a co dopiero teraz. Zwłaszcza że do szczuplutkich to ja nie należę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
Witam z rana
![]() U mnie dziś kolejny ciężki dzień :/ jakoś boję się do pracy chodzić ostatnio, wszystko się skupilo na mnie. Kierowniczka była zawsze zadowolona ze mnie a od tygodnia jest jakaś masakra, ciągle mnie obgaduje za plecami. Już była ta akcja że pewnie w ciąży jestem bo jakaś rozkojarzona jestem a teraz ciągle jej coś nie pasuje a wszystko robię tak jak zawsze :/ dziś czekam na nowe newsy mojej osoby, bo podwiózł mnie koleją do pracy to pewnie będą plotki że romans heh ciakawe jak szybko dotrze do niej i z jaką prędkością stworzy nowa historie... aż się boję że te stresy wpłyną jakoś na nasze starania :/ nie chce mi się tu być :/ Też macie w pracy takie osoby które utrudniają życie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Icannotfly pisałaś w poprzedniej części, że czujesz że wysikam dwie kreski. Niestety, nie ma co sikać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2018-06-27 o 08:12 |
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ultra, tak, na wsi 40 km od Wawy Cały czas nie mogę odnaleźć tego zaproszenia do klubu czy to z komputera czy z telefonu, nie ma nic, no trudno Jeju, ja się dziś czuję jak kalafior. Wstałam z takim bólem głowy że nie wiem. I jeszcze mnie jakis katar wziął i ogólnie się czuje jakaś podziebiona. Masakra. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#98 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#99 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no coż, pzoostaje Ci śmiać się z tego ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
gratukuje rzucenia palenia ja 4 miesiace mam za sobą
|
||
|
|
|
#100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak mam jakieś głupie teksty w pracy to albo puszczam mimo uszu albo się zaśmieje i obrócę w żart, ogólnie jestem chyba jedyna niekonfliktowa osoba tutaj. Reszta jest podzielona na obozy i grupy, czasem ciężko się połapać kto z kim trzyma
na bank mi obrabiają tyłek ale w sumie wisi mi to ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Teraz jak rzuciłam czuje się o wiele lepiej, jak sobie teraz myślę jak wtedy panikowałam na samą myśl o rzucaniu, to aż mi się teraz śmiać chce. W sumie to pierwszy dzień był najgorszy, a później już z górki . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale teraz jestem dumna z siebie ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Własnie na sniadanie wcinam michę malin ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#107 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
melduję się i ja ![]() Fatalnie się czuję, chyba się przeziębiłam boli mnie gardło i katar mam taki, że ledwo oddycham
|
|
|
|
#108 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. A śmieszne jest w tym to, że dzień wcześniej pomyślałam sobie ze czas może chociaż ograniczyć i na następny dzień awaria . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle to się nie przywitałam dzisiaj
![]() Ogarniam się i jadę do mieszkania pakować resztę rzeczy, a potem do pracy. Jutro i piątek mam wolne Muszę ogarnąć dom bo cały czas się organizujemy jeszcze. Mam nadzieję że dzisiaj dotrą paczki z odkurzaczem i tabletkami do zmywarki. A w piątek ruszamy do Ikei po łóżko, szafę i trochę drobiazgów.Co do ptaków to aktualnie toczę wojnę z gołębiami na balkonie w mieszkaniu. Obecnie to śmierdzi jak w gołębniku, wyjść się nie da bo brudno, a rano się jeszcze gonią po balkonie i drą. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2018-06-27 o 08:36 |
|
|
|
#110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Jak wychodzę z psem to podkradam sąsiadom . Trzeba się będzie w któryś dzień wybrać i nazbierać dzikich malin, pełno ich tutaj. Zbierałam tak poziomki, ale już chyba wszystko w okolicy z Tż wyjedlismy . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam ochotę iść na jagody ale w sumie nie wiem czy jeszcze są. Pierogi bym zrobiła
Chłop mój ma dziś wolne, mam cichą nadzieje że ogarnie mieszkanie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#112 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Po pół roku śmiało stwierdzam że solidne jest, a materaca lepszego nie miałam nigdy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Melduje się w nowym wątku z bólem głowy ![]() Mamy dziś rocznicę, tż idzie dziś do roboty na nockę a wypłata dopiero jutro to sobie nie poświętujemy ![]() Ja rzuciłam fajki z tż 2.5 roku temu, z dnia na dzień jak podpisaliśmy umowę kredytową. Stwiwrdziliśmy, że nas nie bedzie stać na takie wydatki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. My będziemy mieć druga rocznicę ślubu w sierpniu, przed moimi urodzinami. Mam nadzieje, że nie będzie tak jak w zeszłym roku, bo Tż miał wtedy jakieś fochy o niewiadomo co i się kłócilismy . Chociaż on sam juz o tym nie pamięta jak wtedy było . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz czekam na borowy amerykanskie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#117 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Łóżka w Ikei są fajne
my kupiliśmy za 550 zł bardzo solidne. W ogóle lubię meble z Ikei, łatwo się składa, szybko, bezproblemowo. Szafę kupiliśmy w Agata Meble to bujalismy się z montażem prawie 3 dni, tragedia. Materac też mamy z Ikei no ale też to był jeden z tańszych i nie powiem żeby był jakiś przesadnie wygodny. Żałuję właśnie że nie kupiliśmy na Allegro czegoś lepszego w podobnej cenie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby powinnam siknac 7.07 ale dzien wcześniej nie zrobi różnicy Oo piszecie o rzucaniu fajek u mnie w sierpniu będzie 3lata od rzucenia ![]() Dobry ![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.

ze głowa mała. Mam nadzieję że antyki mi tego nie popsuły 

JAK ŻYĆ

Robi się to, ale wiadomo nie na tak duża skalę. Po pierwsze trzeba znaleźć odpowiedniego do tego lekarza. Ja bym chyba spróbowała - ostatnio oglądałem film jak to robią
Z relacji wynika że w domu w spokoju i swoim otoczeniu jest o niebo lepiej. Wiecie... poród to fizjologia, podobnie jak załatwienie swoich potrzeb - głupio robić to przy publiczności
A czy ty nie masz teraz początku cyklu?
Biegasz? Zapraszam do drugiego wątku
Straszne! Nie słyszałam o takiej przypadłości jeszcze.
🦅

🦆🦉

czekamy z niecierpliwością na testowanko 

. Zauważyłam tez, ze po odstawieniu chce mi się więcej jeść 

ale teraz jestem dumna z siebie
. Po pół roku śmiało stwierdzam że solidne jest, a materaca lepszego nie miałam nigdy. 

. Chociaż on sam juz o tym nie pamięta jak wtedy było
.