Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Głównie pielęgnacja, próbki ZAPRASZAM :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-02, 15:18   #1
aniolbezskrzydel89
Zadomowienie

Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
Wink

Głównie pielęgnacja, próbki ZAPRASZAM :-)

DOKŁADKA, 21.08.2008
POST #1 i #2

Jako osoba nowa (i na forum i tu, na targowisku) rozumiem brak zaufania do "początkujących", dlatego wymienione kosmetyki wysyłam pierwsza.

"Wystawiam" na targowisku głównie próbki, rzeczy, które już mi nie są potrzebne, zakupowe "niewypały", nietrafione prezenty ;-) itp.
Postaram się jak najlepiej opisać produkt, ale w razie niepewności- piszcie.

Przyjemnej współpracy życzę

Mini-legenda:
zamówione
wysłane

oddam za coś interesującego, najlepiej z wish listy, ale można kusić
dokładka z dnia 21.08.08

WŁOSY
ZDJĘCIE NR 1
  1. L'Oreal, Elseve Expansyl, Szampon ujędrniający Volume Non-Stop, 400ml
  2. L'Oreal, Elseve Expansyl, Odżywka ujędrniająca Volume Non-Stop, 250ml
    Czerwoną linią zaznaczyłam zużycie. : )

ZDJĘCIE NR 2
  1. Clear, Complete Soft Care (Szampon przeciwłupieżowy do włosów suchych), PRÓBKI, mam 7 próbek, każda po 10ml (mogę oddać wszystkie razem albo pojedyńczo ;-))
  2. Nivea Hair Care, Diamond Gloss, Szampon i Odżywka 'Diamentowy blask', PRÓBKI, mam 3 próbki (czyli 3x szampon 10ml + 3x odżywka 10ml) - polecialo do esterie
  3. Ziaja, Plantica, Szampon "Proteiny Ryżowe" do włosów zniszczonych ze skłonnością do przetłuszczania się, PRÓBKI, mam 5 próbek po 7ml każda
  4. Nivea Hair Care, Diamond Gloss, Szampon 'Diamentowy blask' 250ml, NOWY
  5. Schwarzkopf, Palette, Permament Natural Colors, Care&Shine Mask, Aloe Vera (Maseczka Pielęgnacyjna Nadająca Połysk, z aloesem), są to maseczki dodawane do farb, bardzo dobrze nawilżają, mam 1 próbkę 10ml - silencio
  6. Rossmann, Yung, Asia Shampoo, szampon do włosów suchych i zniszczonych, PRÓBKI, 6 próbek po 50ml każda (małe buteleczki)

ZDJĘCIE NR 3, dokładka!
  1. Pollena-Malwa, Studio Gloria, Maska do wlosow suchych, zniszczonych i farbowanych, pojemność początkowa 240ml, zostało ok. 35-40% (pudełeczko nie było napełnione do samej góry ;-)); poleciało do ananke_2
  2. Kallos, Serical, Crema al latte (Mleczna odżywka kremowa do włosów), pojemność początkowa 275ml, użyta tylko 2 razy w niewielkiej ilości, więc praktycznie jest cała. Maseczka jest bardzo zachwalana tutaj, na Wizażu, na forum pilęgnacji włosów. ; poleciało do ananke_2
  3. Pollena-Ewa, Eva Natura, Bursztyn, Szampon do włosów przetłuszczających się, pozbawionych energii i blasku, z filtrami UV i glikogenem, saszetka 10ml
  4. Pollena-Ewa, Eva Natura, Ceramidy R, Szampon do włosów zniszczonych, łamliwych i pozbawionych gęstości, z filtrami UB i kaszmirem, mam 2 saszetki po 10ml
  5. Malwa, Odżywka do włosów z witaminami, do włosów suchych i normalnych bez spłukiwania, saszetka 15ml
  6. Malwa, Odżywka do włosów szałwiowo-pokrzywowa, do włosów tłustych, suchych i normalnych ze spłukiwaniem, saszetka 15ml

TWARZ
ZDJĘCIE NR 4
  1. Dove, Summer Glow, Daily Face Moisturiser (Krem nawilżający do twarzy z substancją samoopalającą), do jasnej karnacji, 50ml, NOWY (w pudełku)
  2. CLEANIC, Cleen O"Peel, Chusteczki nawilżane do peelingu, 1 SZTUKA - santaFe
  3. CLEANIC, Nawilżane płatki do demakijażu z aloesem i jojobą do cery suchej i wrażliwej, 1 SASZETKA (w środku 2 płatki) - santaFe
  4. CLEANIC, Chusteczki do demakijażu cery suchej i wrażliwej (posiadam 1 sztukę, jedna poleciała do santaFe)
  5. CLEANIC, Chusteczki do demakijażu cery normalnej i mieszanej (posiadam 1 sztukę) - santaFe
  6. Kolastyna, Rajska Oliwka, Krem wygładzający na dzień do cery suchej i normalnej, PRÓBKI, mam 4 saszetki po 1,5ml każda
  7. Kolastyna, Glamour Skin, Krem nawilżający SPF15 do jasnej karnacji, PRÓBKI, posiadam 7 saszetek po 1,5ml każda
  8. Kolastyna, Nastolatki, Krem normalizująco-antybakteryjny, PRÓBKI, posiadam 2 saszetki po 1,5ml każda
  9. Eveline, Pure Control, Specjalistyczny krem nawilżająco - matujący, PRÓBKI, posiadam 1 saszetkę 2ml

PIELĘGNACJA
ZDJĘCIE NR 5, dokładka!
  1. Oceanic, AA Face VITALlift, Tonik bezalkoholowy; nie oddam całego, ale mogę zrobić odlewki po 30ml (jest bardzo wydajny ;-))
  2. Dove, Pomadka pielęgnacyjna 'Shimmering Silk', NOWA - silencio
  3. Ziaja, Intima, Ziołowy płyn do higieny intymnej- Nagietek lekarski, posiadam 6 próbek (saszetki)
  4. GlaxoSmithKline, Lactacyd Femina, Emulsja do higieny intymnej, posiadam 3 saszetki po 7ml każda
  5. Parodontax, Fluor, pasta do zębów, mam 3 małe tubki po 20ml każda - silencio

ZDJĘCIE NR 6, dokładka!
  1. Ziaja, Krem do rąk nawilżający z D-panthenolem, 100ml, NOWY; poleciało do ananke_2
  2. COTY, Celine Dion PARFUMS, PARIS NIGHTS, rozświetlający balsam do ciała (perfumowany), 75ml, NOWY, została jedna sztuka (druga poleciała do edynki)
  3. Garnier, Intensywna pielęgnacja suchej skóry, Balsam regenerującycy, pojemność wyjściowa 400ml (zużycie zaznaczone na fotce)
  4. Garnier, Intensywna pielęgnacja wrażliwej skóry, Łagodzące mleczko do ciała, HYPOALERGICZNE, saszetka 6ml
  5. Ziaja, Kokosowa terapia skóry i zmysłów, mleczko do ciała, PRÓBKA, posiadam 2 saszetki po 7ml
  6. Soraya, Professional, Profesjalne ujędrnianie, balsam do ciała "UJĘDRNIENIE I NAWILŻENIE", z kolagenem, zieloną kawą i proteinami kaszmitu, do każdego rodzaju skóry, mam3 saszetki po 5ml
  7. Eveline, Sun Care, Chłodzący żel po opalaniu, saszetka 7ml
  8. Kolastyna, Active Body, balsam nawilżający z algami morskimi, do skóry bardzo suchej, posiadam 3 próbki (saszetki) po 8ml

Dalsza część dokładki w poście #2
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  LOREAL.JPG
Wyświetleń: 64
Rozmiar:  97,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  wlosy.jpg
Wyświetleń: 68
Rozmiar:  71,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  WLOSY2.jpg
Wyświetleń: 54
Rozmiar:  59,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć