Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Głównie pielęgnacja, próbki ZAPRASZAM :-)
DOKŁADKA, 21.08.2008
POST #1 i #2
Jako osoba nowa (i na forum i tu, na targowisku) rozumiem brak zaufania do "początkujących", dlatego wymienione kosmetyki wysyłam pierwsza. 
"Wystawiam" na targowisku głównie próbki, rzeczy, które już mi nie są potrzebne, zakupowe "niewypały", nietrafione prezenty ;-) itp.
Postaram się jak najlepiej opisać produkt, ale w razie niepewności- piszcie.
Przyjemnej współpracy życzę 
Mini-legenda:
zamówione
wysłane
oddam za coś interesującego, najlepiej z wish listy, ale można kusić 
dokładka z dnia 21.08.08
WŁOSY
ZDJĘCIE NR 1- L'Oreal, Elseve Expansyl, Szampon ujędrniający Volume Non-Stop, 400ml
- L'Oreal, Elseve Expansyl, Odżywka ujędrniająca Volume Non-Stop, 250ml
Czerwoną linią zaznaczyłam zużycie. : )
ZDJĘCIE NR 2- Clear, Complete Soft Care (Szampon przeciwłupieżowy do włosów suchych), PRÓBKI, mam 7 próbek, każda po 10ml (mogę oddać wszystkie razem albo pojedyńczo ;-))
- Nivea Hair Care, Diamond Gloss, Szampon i Odżywka 'Diamentowy blask', PRÓBKI, mam 3 próbki (czyli 3x szampon 10ml + 3x odżywka 10ml) - polecialo do esterie
- Ziaja, Plantica, Szampon "Proteiny Ryżowe" do włosów zniszczonych ze skłonnością do przetłuszczania się, PRÓBKI, mam 5 próbek po 7ml każda
- Nivea Hair Care, Diamond Gloss, Szampon 'Diamentowy blask' 250ml, NOWY
- Schwarzkopf, Palette, Permament Natural Colors, Care&Shine Mask, Aloe Vera (Maseczka Pielęgnacyjna Nadająca Połysk, z aloesem), są to maseczki dodawane do farb, bardzo dobrze nawilżają, mam 1 próbkę 10ml - silencio
- Rossmann, Yung, Asia Shampoo, szampon do włosów suchych i zniszczonych, PRÓBKI, 6 próbek po 50ml każda (małe buteleczki)
ZDJĘCIE NR 3, dokładka!- Pollena-Malwa, Studio Gloria, Maska do wlosow suchych, zniszczonych i farbowanych, pojemność początkowa 240ml, zostało ok. 35-40% (pudełeczko nie było napełnione do samej góry ;-)); poleciało do ananke_2
- Kallos, Serical, Crema al latte (Mleczna odżywka kremowa do włosów), pojemność początkowa 275ml, użyta tylko 2 razy w niewielkiej ilości, więc praktycznie jest cała. Maseczka jest bardzo zachwalana tutaj, na Wizażu, na forum pilęgnacji włosów.
; poleciało do ananke_2
- Pollena-Ewa, Eva Natura, Bursztyn, Szampon do włosów przetłuszczających się, pozbawionych energii i blasku, z filtrami UV i glikogenem, saszetka 10ml
- Pollena-Ewa, Eva Natura, Ceramidy R, Szampon do włosów zniszczonych, łamliwych i pozbawionych gęstości, z filtrami UB i kaszmirem, mam 2 saszetki po 10ml
- Malwa, Odżywka do włosów z witaminami, do włosów suchych i normalnych bez spłukiwania, saszetka 15ml
- Malwa, Odżywka do włosów szałwiowo-pokrzywowa, do włosów tłustych, suchych i normalnych ze spłukiwaniem, saszetka 15ml
TWARZ
ZDJĘCIE NR 4- Dove, Summer Glow, Daily Face Moisturiser (Krem nawilżający do twarzy z substancją samoopalającą), do jasnej karnacji, 50ml, NOWY (w pudełku)
- CLEANIC, Cleen O"Peel, Chusteczki nawilżane do peelingu, 1 SZTUKA - santaFe
- CLEANIC, Nawilżane płatki do demakijażu z aloesem i jojobą do cery suchej i wrażliwej, 1 SASZETKA (w środku 2 płatki) - santaFe
- CLEANIC, Chusteczki do demakijażu cery suchej i wrażliwej (posiadam 1 sztukę, jedna poleciała do santaFe)
- CLEANIC, Chusteczki do demakijażu cery normalnej i mieszanej (posiadam 1 sztukę) - santaFe
- Kolastyna, Rajska Oliwka, Krem wygładzający na dzień do cery suchej i normalnej, PRÓBKI, mam 4 saszetki po 1,5ml każda
- Kolastyna, Glamour Skin, Krem nawilżający SPF15 do jasnej karnacji, PRÓBKI, posiadam 7 saszetek po 1,5ml każda
- Kolastyna, Nastolatki, Krem normalizująco-antybakteryjny, PRÓBKI, posiadam 2 saszetki po 1,5ml każda
- Eveline, Pure Control, Specjalistyczny krem nawilżająco - matujący, PRÓBKI, posiadam 1 saszetkę 2ml
PIELĘGNACJA
ZDJĘCIE NR 5, dokładka!- Oceanic, AA Face VITALlift, Tonik bezalkoholowy; nie oddam całego, ale mogę zrobić odlewki po 30ml (jest bardzo wydajny ;-))
- Dove, Pomadka pielęgnacyjna 'Shimmering Silk', NOWA - silencio
- Ziaja, Intima, Ziołowy płyn do higieny intymnej- Nagietek lekarski, posiadam 6 próbek (saszetki)
- GlaxoSmithKline, Lactacyd Femina, Emulsja do higieny intymnej, posiadam 3 saszetki po 7ml każda
- Parodontax, Fluor, pasta do zębów, mam 3 małe tubki po 20ml każda - silencio
ZDJĘCIE NR 6, dokładka!- Ziaja, Krem do rąk nawilżający z D-panthenolem, 100ml, NOWY; poleciało do ananke_2
- COTY, Celine Dion PARFUMS, PARIS NIGHTS, rozświetlający balsam do ciała (perfumowany), 75ml, NOWY, została jedna sztuka (druga poleciała do edynki)
- Garnier, Intensywna pielęgnacja suchej skóry, Balsam regenerującycy, pojemność wyjściowa 400ml (zużycie zaznaczone na fotce)
- Garnier, Intensywna pielęgnacja wrażliwej skóry, Łagodzące mleczko do ciała, HYPOALERGICZNE, saszetka 6ml
- Ziaja, Kokosowa terapia skóry i zmysłów, mleczko do ciała, PRÓBKA, posiadam 2 saszetki po 7ml
- Soraya, Professional, Profesjalne ujędrnianie, balsam do ciała "UJĘDRNIENIE I NAWILŻENIE", z kolagenem, zieloną kawą i proteinami kaszmitu, do każdego rodzaju skóry, mam3 saszetki po 5ml
- Eveline, Sun Care, Chłodzący żel po opalaniu, saszetka 7ml
- Kolastyna, Active Body, balsam nawilżający z algami morskimi, do skóry bardzo suchej, posiadam 3 próbki (saszetki) po 8ml
Dalsza część dokładki w poście #2
Aparatka
20.12.2012 - góra
21.03.2013 - dół + wyciągi
Edytowane przez aniolbezskrzydel89
Czas edycji: 2008-10-01 o 21:45
Powód: rezerwacja
|