Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - a z 1980?
Wątek: a z 1980?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-02, 16:01   #433
madlen28
Raczkowanie

Dot.: a z 1980?

1Listopad no napewno ładnie będziesz wyglądałaa co do szpilek..to czerwone są zawsze modne takie nie wychodzą z mody.....
ja też włsnie wychodzę na weselisko....także....pew nie wekend wyjety z życiorysu to życze miłej zabawy....i do usłyszenia.....

LilStar znowu cię wcieło mam nadzieję że wszysko ok
dziewczyny a cou was.....
Magdaka
Anula
Titania
Sławka

Cytat:
Napisane przez 1listopad Pokaż wiadomość
Dzięki Samopoczucie już ok

A sukienka? No taka zwykła
Poniżej kolan, biało-czerwono-czarna - z motywem kwiatowym. Pod biustem atłasowa kokardka, wiązana za szyi - plus - atłasowe bolerko. Do tego czerwone szpilki Wiem, wiem... szpilki nie są juz modne, ale ja mam to gdzieś, bo uwielbiam takie buty I gólnie jest bardzo wygodna i leży tak, że nie odciskają się żadne sensacje w stylu - celluit I mam zamiar się w niej świtnie bawić i to już jutro

A tak w ogóle - to mąż robi remont kuchni, i do tego przy okazji wypłytkował balkon, więc jestem zasypana klamotami i dopiero teraz wygrzebałam laptopa spod sterty gratów... No ale będzie ładnie mam nadzieję...

Jak tam dziewczyny? Korzystacie ze słonca Bo ja w sumie jestem jasną blondynką i niestety - muszę się wspomagać, bo samo slońce niespecjalnie na mnie działa...

Anula2 - jak tam Twoje osiągnięcia? - Piracie Drogowy
Titania - nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło Będzie ok

Pozdrowionka dla wszystkich