![]() |
#421 |
Raczkowanie
|
Dot.: a z 1980?
no w koncu..juz zaczęłam sę martwić...
![]() co to sie tam wydarzyło... fajnie że jestes ![]() ![]()
![]() |
#422 |
Wtajemniczenie
|
nie wiem dlaczego ale zauważam tutaj na forum i w życiu obok mnie, że kłótnie, spięcia i nieporozumienia pojawiają się tuż przed ślubem-kiedy to z każdej pierdoły wybucha mega awantura?
u mnie właśnie tak było przez ostatnie kilka dni.... na szczęście już wszystko jest ok ![]() a co u Was? madlen? jesteś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 | |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() ![]() No widzisz wiesz że masz racje...z tymi klótniami...nie wiem czemu się tak dzieje...ale ja myślę że to przez stres nerwy i wogóle ogólnie to całe zamieszanie..ludzia puszczają nerwy...przed ślubem... wiem bo ostatnio moja przyjaciółka wychodziła za mąż i niedługo przed ślubem..coś się zaczeło psuć znienacka....i powiem Ci że było nieciekawie....ale na szczeście....wszystko sie dobrze skonczyło i teraz jest szczęsliwą mężatką ![]() cieszę się że wszystko u Ciebie się wyjasniło..widocznie musi być źle żeby potem mogło być dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aaa kiedy przymiarka bo to już chyba niedługo ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#424 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() właśnie czekam na telefon z salonu-mają jeszcze tydzień ale chyba nie wytrzymam i wcześniej zadzwonię ![]() a co u Ciebie? i u Was Kobietki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Wtajemniczenie
|
Lilstar - powiem ci cos - ja przed swoim slubem rok temu - na tydzien przed chcialam wszystko odwolac...tylko szkoda mi bylo kilku rzeczy - kasy wlozonej w to wszystko [50% bylo moje, 50% ojca mojego narzeczonego], tych 8 lat spedzonych razem.
Niestety tak czasem bywa, ze najlepsi pomagacze przedslubni oraz przyjaciele i rodzina tak potrafia pomoc, ze mlodzi sie gubia w tym wszystkim, traca glowe. Ja akurat glowy nie stracilam - ale dokladnie na tydzien przed slubem wrocilam z delegacji zagranicznej, mielismy jednoczesnie remont mieszkania. No i pomagacze zaczeli naskakiwac na mojego TZ - dlaczego jeszcze tyle rzeczy nie zalatwione;bezsensownie wmowili mu ze gajerek ktory razem wybieralismy byl niegustowny, zas ja nie mam kosmetyczki, fryzjera,etc. A on biedny calkowicie sie nie zna na babskich sprawach [wiec wiadomo poczul sie z lekka osaczony] - a ja z kolei znam sie tyle o ile - by wygladac jak kobieta a nie potwor ![]() ![]() ![]() ![]() wiec powiem ci tak - stres przedslubny i to cale zawirowanie jest nieuniknione- a moze nawet i lepiej bo potem jest sie z czego posmiac ![]() pozdrawiam cieplo i trzymam kciuki by wszystko sie udalo!
![]() |
#426 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja jestem z natury straszny nerwus i raptus-najpierw zrobię potem myslę-taki zestaw to kłopoty nieuniknione. ale pracujęnad tym żeby choć troszkę się zmienić-raz wychodzi lepiej raz gorzej. tym razem wyszło gorzej.... teraz z perpektywy czasu już nie wiem co lepsze-wybuch czy tłumienie wydaje mi się, że rozmowa ![]() prędzej czy później i tak by to wyszło a z przyjemniejszych rzeczy to w końcu jest pięknie na dworze-aż się żyć chce ![]() tylko do urlopu jeszcze 14 dni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Raczkowanie
|
cieszę się że wszystko u was ok
![]() ![]() a co do pogody to jest przecudna...jak jest słonce to i samopoczucie inne ![]() ![]() ja złapałam trochę słoneczka...ale własnie wróciłam z solarium..utrwalić troszkę musiałam....bo w sobotę mam weselisko kuzynki..wiec trzeba się jakoś zaprezentować..a nuż spotkam tam mojego wymarzonego księcia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jak tam kobietki Wam minał dzionek...???? LilStar rozmowa to podstawa...nawet czasami podniesionym tonem z emocjami dużymi....też może być oczyszczająca ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 |
Wtajemniczenie
|
U mnie dzien bardzo wakacyjny....jak zwykle troche sprzatania - taka jest niestety cena robienia przetworow z porzeczek,wisni,agrestu a ostatnio jablek. Nie musze mowic chyba - caly zlew naczyn, garnkow i innych narzedzi tortur biednych owocow
![]() ![]() ![]() Sprawdzalam rowniez dzisiaj co na plazy slychac - no i powiem krotko: ludzie leza jeden przy drugim, mozna powiedziec ze warstwami na sobie;wszystkie trawniki zajete przez wygrzewajaca sie ciala..jedynie sciezki rowerowe wolne;P Potem wrzucilam troche nowych zdjec na webshoty, wiec zapraszam do ogladania ![]() ![]() No a teraz..kiedy wszyscy relaksuja sie w domu...ja jestem w pracy ...
![]() |
#429 | |
Raczkowanie
|
piękne zdjęcia...widzę że to Twoja pasja magdaka
![]() ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#430 |
Wtajemniczenie
|
prace mam bardziej zyciowa, ze tak powiem - pracuje jako administrator baz danych w Gdansku-tyle ze na helpdesku 24/7 - stad zmiany nocne
![]() a fotkowanie - zapoczatkowane jako hobby w poprzedniej pracy - najpierw kursy fotograficzne [non stop organizuja cos w Gdansku, zas w Sopocie mamy 3 szkoly foto], pozniej inwestycja w lustrzanke cyfrowa, no a teraz po prostu fotkuje przynajmniej raz w tygodniu przy okazji jakis imprez, wyjazdow, czasem nawet na zwykly spacer zabieram aparat..
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2008-07-31 o 23:23 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A sukienka? No taka zwykła ![]() Poniżej kolan, biało-czerwono-czarna - z motywem kwiatowym. Pod biustem atłasowa kokardka, wiązana za szyi - plus - atłasowe bolerko. Do tego czerwone szpilki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle - to mąż robi remont kuchni, i do tego przy okazji wypłytkował balkon, więc jestem zasypana klamotami i dopiero teraz wygrzebałam laptopa spod sterty gratów... ![]() ![]() ![]() Jak tam dziewczyny? Korzystacie ze słonca ![]() ![]() Anula2 - jak tam Twoje osiągnięcia? - Piracie Drogowy ![]() Titania - nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło ![]() ![]() Pozdrowionka dla wszystkich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym - to miła swiadomość, że jest się "gwiazdą wieczoru" ![]() A ja się w ogole nie denerwowalam ![]() Za to moj luby - zatkało go przy przysiędze i myslałam, że tego nie powie! Pierwszy raz w życiu widzialam, jak ktos otwiera usta i chce coś powiedzieć, a tu żaden dźwięk się nie wydobywa! ![]() Do tej pory się z tego smiejemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 | |
Raczkowanie
|
1Listopad no napewno ładnie będziesz wyglądała
![]() ![]() ![]() ja też włsnie wychodzę na weselisko....także....pew nie wekend wyjety z życiorysu ![]() ![]() LilStar znowu cię wcieło ![]() ![]() dziewczyny a cou was..... Magdaka Anula Titania Sławka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#434 |
Raczkowanie
|
Tu ja, Pirat Drogowy (tak do mnie mówcie od dziś
![]() wszystko dobrze, śmigam sobie po mieście, oswajam sie z moim wehiukłem ![]() madlen28 ![]() 1listopad ![]() ![]() LilStar ![]() magdaka13 ![]() Titania ![]() Sławka ![]()
![]() |
#435 |
Wtajemniczenie
|
ello
u mnie dosc intensywnie sie zyje przynajmniej wczoraj...no dzis w pracy-wiec moze odpoczne;P A wczoraj najazd rodzinki i po kolei: przejazdzki quadami w Kolibkach, Skwer Kosciuszki i Allegro Power [no te bryki trzeba bylo zobaczyc! - chociaz niestety zdjec sie dobrych nie dalo zrobic - bo kto to wymyslil chowac samochody w namiotach;[ ], pozniej glaskalismy rybki w Oceanarium, szybki obiadek, zapobranie swoich ksiazek po remoncie z Gdanska i przewozka ich i chyba tony jablek do Gdyni [soki beda! - ale chyba ze mnie... ![]() ![]() ![]() a wy jaka kawke dzisiaj? Ah..jeszcze jedno-cieszy mnie niezmiernie ze podobaja wam sie moje obrazki z podrozy..obiecuje ze bedzie ich wiecej ![]()
![]() |
#436 |
Raczkowanie
|
![]() Teraz siedze i patrze na swoją walize, i mam ochote sie juz pakowac choc wyjezdzam dopiero w piątek w nocy ![]() ![]()
![]() |
#437 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Proszę bardzo ![]() Tylko zachowaj zdrowy rozsądek i daruj sobie opaskę na oko... ![]() ...czwartą... ...bo ja w ogóle rzadko piję, a wczoraj te nieszczęsne kieliszki jeszcze do tego jakieś takie ogrooomne były... ![]() ![]() A tak w ogóle, to zaczynam się pomalu wygrzebywać z tego remontowego bajzlu... Jak wczoraj się pindrowałam i imprezowałam, to mój mąż zdążył w międzyczasie odmalować kuchnię ![]() ![]() Pozdrowionka dla wszystkich, także tych które krążą po szpitalnych korytarzach, dopinaja na siłę walizki albo lawirują pomiędzy pieluchami a zupkami dla dzieci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Rozeznanie
|
hey dziewczyny wróciłam w włoch pozdrawiam .
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Raczkowanie
|
kybele witaj
![]() brak opowieści o wakacjach tłumacze zmęczeniem po podróży ![]() OPOWIADAJ I TO JUŻ!!!!!!!!!!!!
![]() |
#440 |
Wtajemniczenie
|
Hej Laseczki
![]() miałam pracowity weekend ![]() nadrobię zaległości i wieczorkiem wpadam na pogaduchy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
madlen ![]() ![]() Cytat:
![]() wariatów na drogach niestety nie brakuje. ![]() Cytat:
![]() a kawka niezmiennie tchibo z 3 łyżeczkami cukru i dużą ilością miolka 3,2 ![]() czekam na piekne obrazki pochwal się ![]() Cytat:
1listopad ![]() ![]() a co nasz rocznik to same Lasencje ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jakby zaparło dech kobiecie, to chyba zaczęłabym się niepokoić... ![]() Ale masz rację - 1980... cóż za wspaniały rocznik!!! ![]() Powtarzam to sobie codziennie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale mam lenia dzisiaj w myśl zasady: żeby mi siętak chciało jak mi sięnie chce ![]() idę sobie odgrzać kolację-cukinię faszerowaną-pyszotka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Raczkowanie
|
Nieźle
![]() Kolacja o tej godzinie... Ja z tym uparcie walczę ![]() ![]() A wiadomo, gdzie takie nocne wyżerki lubią wchodzić... ![]() Ciekawe, jak walczycie z takimi pokusami? (o ile w ogóle) ![]() Bo wiecie... im dalej, tym trudniej będze utrzymać jakąś sensowną sylwetkę ![]() oj zawiało sentymentami jakimiś... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() najbardziej wkurza mnie w restauracji jak jestem z B i zamawiamy coś-kelner podaje i dziwnym trafem mi przypada w udziale mniejsza porcja-choć zamawiałam dużą-chyba nie wierzą w moje możliwości ![]() ale już się przyzwyczaiłam. na szczęśćie mam budowę i sylwetkę mojej Babci także jest nadzieja. czasem nachodzą mnie takie sentymentalne pierdoły. Że mogłam zdawać na ukochaną romanistykę, że potem mogłam się przenieść na kliniczną..... dlatego teraz dążę do celu i chcę pójść na podyplomówkę. marzenia trzeba spełniać czasem żałuję paru rzeczy i marzy mi się żeby mieć taki rozum i takie myślenie jak teraz ale tamte lata- ![]() ![]() miłego dzionka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też mam taką sylwetkę, jak moja babcia... na NIEszczęście! ![]() ![]() ![]() czyli... NIE MA DLA NIE NADZIEI! ![]() ![]() ![]() Ale co do tego, żeby mieć taki "rozum" jak teraz - to się zgadzam całkowicie - nigdy więcej 16-tu lat ![]() Ale fakt... kilka rzeczy zrobiłabym na nowo... z ta podyplomówką - to dobry pomysł ![]() A myslisz, że z jakigo powodu mam już dwie za sobą? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Raczkowanie
|
no Witaqm dziewczynki
![]() ja miałam ciężki weekend weselisko poprawiny..ooo było ciekawie ![]() ![]() a w sobote następne....i znowu poprawka z rozrywki ![]() ![]() a co do tej podyplomówki to też mam ochote gdzieś pójść..ale tak szczerze to nie wiem jeszcze gdzie....jakbym zaczęła pracę jakąś ciekawą to szkoliłabym się w trym temacie ..ale póki co....jestem w kropce... ja zawsze chcialam iśc na prawo ..ale oczywiście względy finansowe....a może bardziej niedojrzałosc tego wieku kiedy się wybiera studia....i tak skonczyło się ekonomią ![]() ![]() a taeraz już zdeka za późno....no ale cóż życie...jak to napisała LilStar jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ![]() ![]() jak tam u Was dziewczyny..co słychać??? 1Listopad to musiałas wygladac nieziemsko.... ![]() ![]() 80 rocznik górą...tak sobie myśle że w tym wieku człowiek akceptuje siebie jakim jest..a może bardziej jest świadom swojej kobiecości...ja przynajmniej mam takie wrażenie ..wczesniej człowiek próbował się dopasować do jakiegos tam schematu..a teraz....jestem jaka jestem i albo to komuś pasuje albo..niech spada ![]() ![]() ![]() ale mnie naszło na jakieś filozofie... no nic piszcie co u was ![]()
![]() |
#448 |
Wtajemniczenie
|
ello wszystkim,
ja z kolei jesli chodzi o jedzenie mam dosc niezdrowe nawyki...wiem,wiem, ze to nieladnie - ale jakos tak trudno mi sie przestawic na "normalne" zywienie. faktem jest ze zwykle jadam 2 razy dzienne-rano (ok. 6.00) i pozno wieczorem(po 20.00)..acz czasem szczegolnie w wolne dni - jadam tzw. drugie i trzecie sniadanie. jesli pracuje w dzien-wtedy jadam ok. 4 razy dziennie- z czego 2 srodkowe posilki to takie jakby snaidanko i podwieczorek, zas w nocy - obowiazkowo-1-3 kawy. przyznam ze niezbyt patrze co jem - byle duzo i smacznie..wiec nieraz zdarza mi sie trafic do pierogarni, baru chinskiego, wietnamczyka,a czasem i macdonald sie zdarzy...zas jesli w domu gotuje - to nigdy po polsku...zas zawsze jakos tak oryginalnie; jak np. dzisiaj: bigos z cukini - ktory niechlubnie zostal nazwany przez mojego meza jako leczo;(, czesto rowniez szamamy lazanie czy tez inne makarony... na szczescie jestem chudzielec, wiec jeszcze efektow nie widac - co ciekawe przytyc tez nie moge..normalnie zyc a nie umierac ![]() co do podsumowan "30letnich" - przyznam, ze czasem o tym mysle - ale troche w innych kategoriach..co jeszcze mnie czeka i co jeszcze moge/mam zrobic. nie zastanawiam sie nad tym czego nie zrobilam ..moze dlatego ze skonczylam wymarzony przez siebie kierunek (informatyke)..moze specjalizacja(multimedia) byla troche niewypalem na tej uczelni -no ale tego wzgledu ze ja prawie wszystkim sie interesuje - to w kazdej prawie dzialce z mojego kierunku sie odnajde ![]() na chwile obecna staram sie cieszyc chwila i pracuje nad rozwojem rodzinki ![]() ![]() pozdrawiam cieputko, magda
![]() |
#449 |
Wtajemniczenie
|
czy Was też wizaż wczoraj nie chciał wpuścic?
![]() bo mi jakiś databejs wyskakiwał non stop ![]() i do tego dzisiaj zawiódł mnie mój blueconnect ![]() a co u Was? jakiegoś lenia dzisiaj dostałam-do brze że za tydzień urlop ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
Witam! nie wiedziałam ze tyle osób z mojego rocznika wizazuje
![]() ![]() ![]() pozdrwaiam serdecznie rówiesniczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.