Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Głównie pielęgnacja włosów, inne
Aktualnie szukam:
DO WŁOSÓW:
- Inter Fragrances, Seboradin, Balsam regenerujący
- Inter Fragrances, Seboradin Niger, Lotion z czarną rzodkwią
- Inter Fragrances, Naphera Hair Balm, Balsam z naftą kosmetyczną
- Joanna, Naturia, Maseczka nawilżająca 'Miód i cytryna'
- Fitomed, Odżywka ekstraziołowa regenerująca z kompleksem witaminowym (włosy suche i normalne)
- L'Biotica, Moc Natury Wax, Intensywnie regenerująca maseczka do włosów suchych i zniszczonych
- L'Biotica, Moc Natury Wax, Intensywnie regenerująca maseczka do włosów osłabionych z tendencją do wypadania
- MYPA, Shea Karite, Maska do włosów z masłem shea (na pewno do kupienia w Naturze)
- MYPA, Aloe Vera, Maska do włosów z aloesem (jw.)
- WSZELKIEGO RODZAJU ODŻYWKI I MASKI DO WŁOSÓW SUCHYCH I ZNISZCZONYCH, mile widziane apteczne czy profesjonalne, dostępne w salonach fryz.!
MAKIJAŻ:
- matowe cienie do powiek (różnych firm) oraz potrójne cienie Manhattan Perfect Eyes Eyeshadow
- błyszczyki do ust (efekt "tafli wody")
- czarny tusz do rzęs z GRZEBYCZKIEM (np. Maybelline, Lash Stylist)
PIELĘGNACJA:
- Dove Summer Glow, balsam do ciała, raczej do jasnej karnacji lub inne balsamy brązujące (najchętniej Nivea, L'Oreal, Ziaja) (można kusić, ale obecnie na "gwałt" nie potrzebuję )
- krem do cery wrażliwej, najlepiej AA
- mocno nawilżający krem do stóp/popękanych pięt
- wszelkie balsamy, masła do ciała o zapachu wanilii, kakao, czekolady, owocowe też mogą być (w chwili obecnej nie potrzebuję, mam spory zapasik ;-))
- masło do ciała "Rebuilt" Ziaji, 'Ukierunkowane ujędrnianie' (może być też serum z tej samej serii)
ORAZ:
- Olejek kokosowy (nierafinowany), ze słodkich migdałów, macadamia, jojoba, avocado, masło shea i kokosowe
- półprodukty z Thanatosa, ECOSpa, Mazideł itp.
BĘDĘ BARDZO ZADOWOLONA RÓWNIEŻ Z ODLEWEK CZY PRÓBEK TYCH KOSMETYKÓW (chcę je wypróbować)!
Na odlewki mogę dostarczyć opakowania, pudełeczka. 
Tu mój wątek wymiankowy: klik!
A na to poluję (fotki niektórych kosmetyków )):
Aparatka
20.12.2012 - góra
21.03.2013 - dół + wyciągi
Edytowane przez aniolbezskrzydel89
Czas edycji: 2008-08-22 o 09:49
Powód: dopisek
|