Sierpień - MUFE, Chantecaille, Hourglass, YSL
NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE NIEAKTUALNENIEAKTUALNE
Witam, na początek kilka zasad:
- jestem mamą dwójki maluchów, więc mogę mieć opóźnienie w odpisywaniu, a nawet przeoczyć posta. Nie bierz tego do siebie, tylko przypomnij mi się lub napisz wiadomość PW;
- szanujmy swój czas; proszę o konkretne propozycje, napisz co Ci się podoba;
- nie przeciągajmy wymiany w nieskończoność, liczę na zdecydowanie i szybką wymianę;
- wysyłam listem poleconym (ekonomicznym/prio), ewentualnie kurierem (GSL, DPD);
- produkty wystawiłam również na portalu aukcyjnym, tak więc mogą niespodziewanie zniknąć!!!
Chciejstwa:
- podkład YSL Touche Éclat All-in-One Glow Foundation w odcieniach b20 i b30;
- brzoskwiniowy podkład Too Faced w odcieniu Snow/ Porcelain;
- serum z kwasem fitowym 25 % (Norel, Farmona itp.)
- i ogólnie można kusić bo nie mam sprecyzowanej wish...
A na wymianę posiadam:
- paleta cieni Make Up For Ever Star Lit; maźnięta raz w celu zrobienia swatchy, jest kartonik i książeczka z przykładowymi makijażami;
podkład Chantecaille Future Skin w odcieniu Porcelain ( bardzo jasny, neutralny odcień na poziomie NC10 MAC-a), produkt niedostępny w Polsce, ściągałam go z UK, tutaj mogę wybrzydzać, bo to prawdziwa "górna półeczka", kosztował ponad 320 zł. Zużycie znikome bo okazał się dla mnie... za jany. Jest kartonik.
puder rozświetlajacy Hourglass Ambient Lighting Powder w kolorze Diffused Light; troszkę go używałam co widać na zdjęciu, niemniej nowy właściciel jeszcze go sobie długo poużywa;
YSL, All Hours Foundation, odcień B10, tylko przetestowany, mam kartonik.
- MARC JACOBS BEAUTY Matte Highliner Matowa żelowa kredka do powiek, odcień brownie - użyta parę razy; dałam się na spokój i zrobiłam makijaż permanentny ;-)
- Missha, Natural Fix Brush Pen Liner, jak wyżej
- BIELENDA SUPREMELAB S.O.S. CC Krem korygująco-tonujący do twarzy, maźnięty może dwa razy.
- Clarins, Eau Lactee Auto - Bronzante, mleczko samoopalajace do twarzy, zostało 2/3 opakowania;
- Yoskine, Asayake Pure, Bio-enzymatyczna eksfoliacja , użyty 2-3 razy, wolę agresywniejsze preparaty;
- zestaw miniatur Make Up For Ever - podkład Waterblend, puder HD, bezbarwna konturówka do ust; podkład i puder raz maźnięte na ręce, konturówka nowa.
Edytowane przez quench
Czas edycji: 2018-09-18 o 11:12
|