|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Are you talking to me?!
|
Sierpień - MUFE, Chantecaille, Hourglass, YSL
NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE NIEAKTUALNENIEAKTUALNE
Witam, na początek kilka zasad: - jestem mamą dwójki maluchów, więc mogę mieć opóźnienie w odpisywaniu, a nawet przeoczyć posta. Nie bierz tego do siebie, tylko przypomnij mi się lub napisz wiadomość PW; - szanujmy swój czas; proszę o konkretne propozycje, napisz co Ci się podoba; - nie przeciągajmy wymiany w nieskończoność, liczę na zdecydowanie i szybką wymianę; - wysyłam listem poleconym (ekonomicznym/prio), ewentualnie kurierem (GSL, DPD); - produkty wystawiłam również na portalu aukcyjnym, tak więc mogą niespodziewanie zniknąć!!! Chciejstwa: - podkład YSL Touche Éclat All-in-One Glow Foundation w odcieniach b20 i b30; - brzoskwiniowy podkład Too Faced w odcieniu Snow/ Porcelain; - serum z kwasem fitowym 25 % (Norel, Farmona itp.) - i ogólnie można kusić bo nie mam sprecyzowanej wish... A na wymianę posiadam: - paleta cieni Make Up For Ever Star Lit; maźnięta raz w celu zrobienia swatchy, jest kartonik i książeczka z przykładowymi makijażami; podkład Chantecaille Future Skin w odcieniu Porcelain ( bardzo jasny, neutralny odcień na poziomie NC10 MAC-a), produkt niedostępny w Polsce, ściągałam go z UK, tutaj mogę wybrzydzać, bo to prawdziwa "górna półeczka", kosztował ponad 320 zł. Zużycie znikome bo okazał się dla mnie... za jany. Jest kartonik. puder rozświetlajacy Hourglass Ambient Lighting Powder w kolorze Diffused Light; troszkę go używałam co widać na zdjęciu, niemniej nowy właściciel jeszcze go sobie długo poużywa; YSL, All Hours Foundation, odcień B10, tylko przetestowany, mam kartonik. - MARC JACOBS BEAUTY Matte Highliner Matowa żelowa kredka do powiek, odcień brownie - użyta parę razy; dałam się na spokój i zrobiłam makijaż permanentny ;-) - Missha, Natural Fix Brush Pen Liner, jak wyżej - BIELENDA SUPREMELAB S.O.S. CC Krem korygująco-tonujący do twarzy, maźnięty może dwa razy. - Clarins, Eau Lactee Auto - Bronzante, mleczko samoopalajace do twarzy, zostało 2/3 opakowania; - Yoskine, Asayake Pure, Bio-enzymatyczna eksfoliacja , użyty 2-3 razy, wolę agresywniejsze preparaty; - zestaw miniatur Make Up For Ever - podkład Waterblend, puder HD, bezbarwna konturówka do ust; podkład i puder raz maźnięte na ręce, konturówka nowa.
Edytowane przez quench Czas edycji: 2018-09-18 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Sierpień - MUFE, Chantecaille, Hourglass, YSL
Niestety nic dla mnie nie widzę
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Chetnie oddam, ale obecnie szukam tylko zapachow na lato.
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Are you talking to me?!
|
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Znajdziesz cos u mnie? U Ciebie interesowaloby mnie kilka rzeczy. Hourglass, MJ kredka zelowa, zestaw miniatur.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Wieczne Kutango
|
Hej poszukam ich bo jakiś czas temu oddawałam siostrzenicy troche kosmetyków, odezwe się do Ciebie jutro, powinnam je jeszcze mieć ale dla pewności przeszukam swoje zbiory
![]() EDIT: Sprawdziłam i mam, chętnie Ci je oddam, a może coś jeszcze byś chciała do tego?
![]() ![]() 04.12.13 Ostrzyknięcie ust ![]() ![]() Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana Edytowane przez NeverGoodEnough18 Czas edycji: 2018-09-16 o 00:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wieczne Kutango
|
Dołoże
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.