Rozeznanie
Przekupka: 6 pkt / 88% pozyt.
|
Świetne ciuchy z metką, dużo dokładek, S,m,l, NOWY WąTEK!
Witam serdecznie 
W starym wątku zrobił się mega bałagan, także zakładam nowy, z nowymi i używanymi rzeczami w bardzo dobrym stanie.
Zapraszam 
Regulamin:
1. Nie ukrywamy prawdziwego stanu rzeczy: coś jest zmechacone, wyblakłe - nie czaruj mnie, lepiej jest dogadać się przed wysyłką i uniknąć problemów i zbędnych kosztów
2. Odpisuję tylko na te propozycje które mnie zainteresują. Jeżeli nie odpisuję w twoim wątku przez długi czas, nie znaczy to, że o tobie zapomniałam, po prostu nie widzę w nim nic dla siebie. Oczywiście jeśli tylko mam czas dam o tym znać.
3. Osoby z liczbą komentarzy 0 lub 1 paczkę wysyłają pierwsze.
4. Pierwszeństwo do wymiany mają osoby z rzeczami z wish listy 
Wish list:
1. Mp3, telefony, słuchawki, bajery
2. Rzeczy ze starym znaczkiem adidasa, tudzież w stylu oldschool
3. Szerokie, oldschoolowe spodnie z gumkami na dole, pilnie szukam dżinsów-pumpów itp.
4. Kosmetyków z górnej półki: czarne tusze, wszelkie kosmetyki do pielęgnacji włosów, bezbarwne balsamy do ust, coś powiększającego usta.
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
Voila'! :
1. Przecudowna bluzka BERSHKA (ten producent co Zara).
Bluzka jest w soczystym granatowym kolorze z przepiękną błyszczącą aplikacją przedstawiającą dziewczynę.
Styl oldschoolowy, na dole bluzka ma marszczenia, wygląda przepięknie na ciele. Nowa, nigdy nie noszona, małe L
2 i 3Rurki firmy Troll, takie same w you can dance, rozmiar M.
Świetnie się prezentują, mocny, soczysty kolor, wysokiej jakości materiał, wygodne zapinanie.
Miałam je na sobie kilka razy, nie mają żadnych widocznych uszkodzeń, są jak nowe, kolor bardzo intensywny. <-- nie ma magdoosinek
4. Raz założona bluzka bokserka TERRANOVA w rozmiarze M (dobra również będzie na S). Niezwykle twarzowa, miły materiał i długa co dodaje jej stylu i charakteru. Super żywe kolory.
5 i 6. Śliczna NOWA bluza z krótkim rękawem BERHSKA M.
Jest naprawdę przecudowna, kolor jest o ton ciemniejszy niż na zdjęciu, moim zdaniem to nie róż, tylko taki róż przechodzący w fiolet. Jest długa, przepiękna, praktyczna. Nie jestem pewna, czy chcę ją oddawać, jeśli tak to za coś super 
Edytowane przez BillieJean
Czas edycji: 2008-09-02 o 18:43
|