Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Świetne ciuchy z metką, dużo dokładek, S,m,l, NOWY WąTEK!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-10, 12:52   #5
BillieJean
Rozeznanie

Przekupka: 6 pkt / 88% pozyt.
Dot.: Świetne ciuchy z metką, dużo dokładek, S,m,l, NOWY WąTEK!

22. Piękny stannik BARDOTKA H&M, nowy, nigdy nie noszony, B75. Można przypiąć ramiączka, niestety ja nie posiadam, także, jeśli chcecie go z ramiączkami trzeba dokupić Gorąco polecam, bo jest śliczny, czarny, ma cekiny, mega sexy. Ładnie modeluje biust. <-- nie ma

23.Śliczny kapelusz GALERIA CENTRUM, rozmiar uniwersalny, duże, egzotyczne rondo, soczyste kolory, piękny.

24.Super torebka H&M, rozmiar A4, mało używana. Przyczepisz sobie do niej sporo przypinek i bajery, a cała szkoła będzie ci zazdościć. Można nosić też tak jak teraz, w wersji bardziej oficjalnej. Super. <-- nie ma

25, 26 i 27. Buty REEBOK, rozmiar 38,5, ale ja noszę 39, 40 i są na mnie dobre. Skórzane, sportowe. Świetnie wyglądają na nodze, są niesamowicie wygodne, nie były wiele używane.
Jedyny mankament jaki posiadają, to przetarcia od wewnętrznej strony na piętach, ale jeżeli komuś to przeszkadza, to u szewca można kupić za ok. 5 zł wstawki, które to zamaskują. Posiadam do nich MORO SZNURóWKI

Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  bust.jpg
Wyświetleń: 32
Rozmiar:  55,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  pelutek.jpg
Wyświetleń: 10
Rozmiar:  56,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSCN5580.JPG
Wyświetleń: 57
Rozmiar:  88,4 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSCN5582.jpg