2008-08-12, 16:54
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - część X
Cytat:
Napisane przez dorinka30
Pokażę jasne  , jeszcze dzisiaj uzgadniałam aby w formie cyfrowej zgrał zdjęcia, wszyscy cwaniakują na maxa  , nie dość że kasy wziął jak lodu to jeszcze zdziwiony że chcemy też w formie cyfrowej  On myślał, że po każdą odbitkę bym jeździła 100 km
Haniu tak to jest mieć swoje mieszkanko , dobrze że na noce wychodzą chociaż 
My dopiero około połowy października będziemy na swoim 
|
Co za koleś zdjęć na plycie Ci nie chcial dać- no chyba zwariował.
Wlasnie dziś myslalm o waszym mieszkanku...ale stwierdziłam ze jak nic nie piszesz to moze nie chesz zapeszać czy coś.
Zalatwiliście już ten kredyt?
Juz pewne ze od października na swoim?
Co do znajomych ...w łasnie na noc tez nie zawsze chcą wychodzic. Ostatnio to trochę wyprosiłam kuzyna z zoną ...bo ileż można.
W niedzielę musielismy wyłączyc telefon coby w koncu pobyc we dwujkę i w spokoju pomieszkać.
..ale tak na prawdę to kochamy gości Potrzebujemy tylko jednego dnia wolnego w tygodniu...no i własnie nocy
Cytat:
Napisane przez pzs1
Cześć
u mnie w sumie w porządku, po kolejnych rozmowach TŻ chyba mocno się przejął i przestraszył bo na razie zachowuje się jak po naszym poznaniu, stara się niesamowicie a i ja trochę odpuściłam. Próbuję go namówić na działkowanie w ten weekend aczkolwiek słyszałam że pogoda ma się popsuć i na wyjazd nad morze we wrześniu na parę dni
|
Hej
To tylko sie cieszyć...niech sie chlopak stara
No co ty znowu pogoda ma się na weekend popsuć Co za lipa
Cytat:
Napisane przez czarna.noc
Eh dziewczyny, nie powinnam wchodzic do sklepow z butami  poszlam kupic ciepla bluze na wyjazd i kalosze  (ale to dlatego, ze pod namiot jedziemy) a wyszlam z bluza, bluzka i kojelnymi szpilkami 
|
No szpilki pod namiotami na pewno Ci sie przydadzą 
Swoja drogą- mam straszną ochotę od jakiegoś czasu zrobic taki spontan. Spakowac w samochod namiot i pojechac na weekend leniuchowac, jeść ziemniaki z ogniska, patrzeć w gwiazdy i sluchać swierszczy (szczególnie ze mamy pod Kielcami super miejscowkę na takie wypady)...ale moj mąż powiedziła ze chyba zwariowalam
Stary wygodnicki dziad
|
|
|