Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy listopadowe 2018 - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-09-11, 15:55   #2302
ewka_mewka
Zadomowienie

Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część IV

Dziewczyny, u mnie chyba lepiej. Nie chce się jeszcze za bardzo cieszyć, bo nawet nie wstałam z łóżka, ale udało mi się zjeść całe jabłko, pół kłębiana i popić to wodą, a mdłości na razie brak. Dziś leżę, odpoczywam i obserwuję.

Co do pracy w Meksyku to tutaj dostaje się tylko 3 miesiące urlopu macierzyńskiego. Przysługują mi też 2 tygodnie dodatkowego urlopu przez terminem porodu. Jeśli idę na urlop przed tym terminem, to odliczają od macierzyńskiego, także bardzo fajny system... tż dostanie całe 4 dni wolnego ze.względu na moją cesarkę.
Cytat:
Napisane przez dews Pokaż wiadomość
Przerazacie mnie dziewczyny, bo ja bylam jak wy, a nagle wszystko mi po prostu przeszlo, jakbym byla inna osoba [emoji14]
Mam nadzieje ze wroci ktoregos pieknego dnia, jeszcze przed porodem
Spoko, to chyba normalne. Też mam takie "wahania" libido, że szok.
Cytat:
Napisane przez smileska Pokaż wiadomość
Ja mam zakaz. Ale mam jeszcze rączki, usteczka i tyłek jak to mawia moj mąż ... Takze ja posucha ale jemu nikt nie bronił. Więc tak ... czeka mnie pracowity piątek [emoji23] a jak nie bede chciala to siłą. A ta wizja kręci mnie jeszcze bardziej. Ja chyba powinnam sie leczyć [emoji849][emoji849]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Cytat:
Napisane przez smileska Pokaż wiadomość
Nie pytałam az tak dokładnie [emoji23] powiedział ze mam zachować wstrzemięźliwość [emoji23] nie dopytywalam czy na inne sposoby mąż może mi dobrze robic [emoji23]

Z tego co wyjaśniał mi lekarz to raczej nie zabardzo. Orgazm powoduje chyba uwalnianie oksytocyny i skurcze (nie jestem pewna czy na każdym etapie ciąży, trzeba zapytać lekarza). Ja zawsze po obserwuję u siebie twardy brzuch. Seks analny też chyba nie jest wskazany jeśli jest zakaz waginalnego. Ale każdy przypadek jest indywidualny i skoro masz tak wysokie libido to lepiej wypytać lekarza.
Cytat:
Napisane przez dews Pokaż wiadomość
Dziewczyny monitor oddechu lepiej nowy kupic, prawda?
Ja bym kupiła nowy. Używany może być wadliwy. Jak zacznie ci piszeć bez powodu zejdziesz na zawał [emoji14]

Jak u was szpitalne nastroje, Karolkova i Aneta?

Sara, super bujaczek [emoji7]

ewka_mewka jest offline Zgłoś do moderatora