Mamy listopadowe 2018 - część IV - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-09-11, 09:13   #2221
smileska
Zadomowienie

Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część IV

O dziwo szyjka się podciagnela i ma leciutko ponad 3 cm. Mam duzo lezec, malo chodzic i prowadzic oszczędny tryb życia. A w piątek wizyta u mojego gina. Takze tak we wrzesniu bede często na samolocie
Karolkowa trzymam kciuki za Twoje jutrzejsze wyjscie.
Sylwusiach ja wiem ze nie kazdy ma internet. Ale w bibliotece książki są bezpłatne ....
Dews tato mnie zabierze. Mam dzwonic jak dostane wypis. Oby do piątku czas szybko zleciał, TZ zjedzie na weekend jednak i w koncu sie przytule normalnie a nie ze szpitalnej kozetki ... tylko jak tu bez seksow przeżyć??? 🤤🤤🤤🤤

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ślub cywilny 11.12.2010
Ślub kościelny 09.09.2017
Syn w drodze
smileska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-11, 09:17   #2222
dews
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka68678 Pokaż wiadomość
Smileska co za noc! straszne.. ja wczoraj oglądałam na Youtube uwagę! o takiej z upośledzeniem lekkim co nie wiedziała że jest w ciazy i jak urodziła w domu i uznała (ciężko mi uwierzyć że umiała to dobrze ocenic) że dziecko nie żyje więc wyrzuciła je w krzaki przy drodze koło swojego domu. I tak sobie myślałam że to chyba niemożliwe..🤤

trzymam kciuki za powroty do domow😊

Ewka_mewka mam nadzieję że szybko przejdzie i leki pomoga😊

moja noc też fatalna w sumie spałam ze dwie godziny a jak już zasnelam to jakieś głupie sny mi się śniły.. na 10.35 mam wizytę u endokrynologa więc nie mogę próbować spać dalej. Mały się tak kręcil że miałam wrażenie że rozerwie mi brzuch i wypadnie bokiem, no chyba dosłownie dookoła własnej osi i w poprzek brzucha.. boli. boli mnie też lewa pachwina więc każde przekrecenie też sprawia bol. i kazde wstanie na siku tez. musielismy sie z tz zamienic na miejsca bo juz nie daje rady przez niego przechodzic w nocy bo ja spalam od sciany. i do tego jeszcze dretwieja mi dlonie i barki jak sie zle uloze. masakra. musiałam się wywalić😥
Mnie tez juz powoli zaczyna sie zycie w bolu :p Jak ozchodze to spoko, ale jak wstane po dluzszym siedzeniu to i podbrzysze boli i w nocy biodra bola przy przewracaniu sie z boku na bok.. Coz koncowka ciazy, lepiej juz nie bedzie, ale juz ostatnia prosta! Ruchy tez sie robia czasami bolesne, ale przynajmniej wiemy, ze dzieci rosna i robia sie silne <3

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Cytat:
Napisane przez smileska Pokaż wiadomość
O dziwo szyjka się podciagnela i ma leciutko ponad 3 cm. Mam duzo lezec, malo chodzic i prowadzic oszczędny tryb życia. A w piątek wizyta u mojego gina. Takze tak we wrzesniu bede często na samolocie
Karolkowa trzymam kciuki za Twoje jutrzejsze wyjscie.
Sylwusiach ja wiem ze nie kazdy ma internet. Ale w bibliotece książki są bezpłatne ....
Dews tato mnie zabierze. Mam dzwonic jak dostane wypis. Oby do piątku czas szybko zleciał, TZ zjedzie na weekend jednak i w koncu sie przytule normalnie a nie ze szpitalnej kozetki ... tylko jak tu bez seksow przeżyć??? 🤤🤤🤤🤤

Ooo super, ze jednak przyjedzie!
Ja wczoraj po waszych wpisach nawet myslalam, ze moze mnie na noc najdzie, ale tylko sie polozylam i tz mi zaczal brzuch masowac i odplynelam w 10 sek.. On tak ten moj brzuch w dwie rece zlapie to mi tak lekko i taki relaks ooo ale bym chciala taki masaz teraz
dews jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-11, 09:19   #2223
smileska
Zadomowienie

Dews nie moge sobie wyobrazić tego masażu. Staram sie, zamykam oczy, robie wizualizacje i za groma nie wiem jak on Cie masuje i teraz jeszcze napisalas ze bierze ten brzuch w dłonie ... jeszcze napisz ze odpina, odkłada na nocny stolik a rano Ci go podczepia

Ślub cywilny 11.12.2010
Syn w drodze
Stary 2018-09-11, 09:23   #2224
malinkowa00
Raczkowanie

Cytat:
Dews nie moge sobie wyobrazić tego masażu. Staram sie, zamykam oczy, robie wizualizacje i za groma nie wiem jak on Cie masuje i teraz jeszcze napisalas ze bierze ten brzuch w dłonie ... jeszcze napisz ze odpina, odkłada na nocny stolik a rano Ci go podczepia

Haha mam to samo moja wyobraznia nie działa

malinkowa00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-11, 09:29   #2225
taga91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jajoanka Pokaż wiadomość
Booosz, laski, naprawde za chwile bedziemy tulic nasze dzieciaczki

Do mnie to jeszcze nie dociera!

Witam sie z lozka - mialam na 8.30 isc na cwiczenia, ale nie dalam rady wstac wczesniej... wczoraj do pozna prasowalam, a i tak nie skonczylam. Masakra z tym prasowaniem. To juz moje drugie podejscie... strasznie dlugo mi schodzi. Albo mam lipne zelazko, albo po prostu nie umiem tych malusich ubranek jakos sprytnie obracac. Juz sama nie wiem co jest nie tak...

Zaraz wstaje, zjem cos jak wroce z psem i zobacze czy wyrobie sie na 10.30 na gimnastyke. Trzymajcie kciuki!

Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka
A mi się wydaje, że wszysyko robisz dobrze, ale to po prostu takie czasochłonne zajęcie jest ja prasuję po lewej stronie, samo wywracanie na prawą jest okropne - szczególnie pajacyków, potem jakieś szybkie praśnięcie po prawej i potem to równo poskładać.. uch póki co ogarnęłam rozmiary 56 i 62, dzisiaj walczę z 68.

A potem popiorę pieluchy, przescieradełla, ręczniki itd - ale tutaj z prasowaniem będzie chociaż banalnie
Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
Ja już w drodze na szkołę rodzenia. Dziś ma być o połogu

My też dzisiaj mamy zajęcia o połogu

Jeśli uważasz, że możesz czegoś dokonać albo przeciwnie, że nie dasz rady - w obu przypadkach masz rację.
taga91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-11, 09:30   #2226
sara3008
Zakorzenienie

Cytat:
Laski ide do domu. Ramtam tata dam czekam na wypis i spierdalam stąd obym tu przyszla następnym razem na CC i wyszła już z maluszkiem.

Huraaa!!

Cytat:
Napisane przez agnieszka68678 Pokaż wiadomość
Smileska co za noc! straszne.. ja wczoraj oglądałam na Youtube uwagę! o takiej z upośledzeniem lekkim co nie wiedziała że jest w ciazy i jak urodziła w domu i uznała (ciężko mi uwierzyć że umiała to dobrze ocenic) że dziecko nie żyje więc wyrzuciła je w krzaki przy drodze koło swojego domu. I tak sobie myślałam że to chyba niemożliwe..🤤
Ja z kolei mam w głowie to, jak w biednej i chyba upośledzonej rodzinie kobietę brzuch bolał, poszła na dwojeczke, nie mieli kibla, więc do wiadra i urodziła dziecko... Nie wiedziała o ciąży. Matka tej dziewczyny zobaczyła dziecko i wystawiła te wiadro z dzieckiem do korytarza. Później ta kobieta zaczęła krwawić po porodzie, wezwali pogotowie i ratownicy te dziecko w wiadrze zobaczyli... To dopiero ciemnogród, że kobieta nie wiedziała o ciąży, że urodziła do wiadra i poprostu te wiadro odstawiła....

Cytat:
tylko jak tu bez seksow przeżyć??? 🤤🤤🤤🤤

To tylko kilka tygodni, pomysl o naszej Vice, która w 24 tyg zmieniła się w dziewice

Cytat:

Ja też mam słaba wyobraźnię, ale za to świetnie wyobraziłam sobie jak tż dews odczepia brzuch i kładzie na stolik

sara3008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-11, 09:31   #2227
dews
Zakorzenienie

Cytat:

Haha doslownie czuc jakby mi go odpial wtedy
Ja po prostu sie klade na boku i o jedna reke tak wklada pod brzuch a druga naklada mi troche jakiegos balsamu albo olejku i tak mi masuje ten brzuch delikatnie i to jest takie odprezajace, ze szok

Jeszcze jak juz przysypiam i chce sie przekrecic na druga strone to mi mowi"ej gdzie mi syna zabierasz"
Stary 2018-09-11, 09:38   #2228
smileska
Zadomowienie

Sara kilka tygodni to męczarnia. Przynajmniej 4 do porodu, potem połóg to minimum od 8 do 12 tygodni łącznie. Dla mnie to wieczność ... poligony męża trwające 4 tygodnie są straszne a co mówić jeszcze dłużej. Teraz jestem tydzień bez seksow i juz mnie wszystko podnieca jak TZ cos napisze. To będzie trudna koncowka ciąży ...

Ślub cywilny 11.12.2010
Syn w drodze
Stary 2018-09-11, 09:40   #2229
sara3008
Zakorzenienie

Cytat:
Sara kilka tygodni to męczarnia. Przynajmniej 4 do porodu, potem połóg to minimum od 8 do 12 tygodni łącznie. Dla mnie to wieczność ... poligony męża trwające 4 tygodnie są straszne a co mówić jeszcze dłużej. Teraz jestem tydzień bez seksow i juz mnie wszystko podnieca jak TZ cos napisze. To będzie trudna koncowka ciąży ...

Ale jak ciąża będzie donoszona to już chyba będzie można ?

Stary 2018-09-11, 09:40   #2230
Karolkowa_86
Zakorzenienie

Cytat:

Myślałam że tylko ja tak mam.
Bo jak mój przyszedł dziś i popatrzyłam się na rozporek to miałam oczy jak 5 zł taaa

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Karolkowa_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-11, 09:44   #2231
tetrikk
Zakorzenienie

Smileska, o matko, jaka historia dziewczyna ewidentnie jakaś chora albo naćpana. Aż strach co z tym dzieckiem będzie. Ciekawe tez czy jest jakiś ojciec co jej pomoże i jaki to ojciec
I dobrze, ze wychodzisz, jednak w domu to w domu

Ewka - współczuje mdłości, ale mi to jednak wyglada na zatrucie, a nie dolegliwości ciazowe uważaj, żeby się nie odwodnić.

My dziś mamy w SR zajęcia pt „przygotowanie do porodu”, będzie o pozycjach, piłce itd.

A wieczorem jadę spotkać się z kolegami z pracy (tak kolegami, nie koleżankami, bo akurat w tym mini dziale nie było innych dziewczyn poza mną ), chętnie się dowiem co tam w ostatnich tygodniach się działo u nich, minimalnie tęsknie za praca

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-09-11, 09:45   #2232
smileska
Zadomowienie

Sara oby można bylo chociaz jak ja mam mieć planowe CC to nie wiem czy pozwolą mi przed jeszcze porozrabiac ale oby.
Karolka uwierz nie tylko Ty tak masz. Moj TZ napisał w zartach ze w piątek jak nie będę chciala mu ulzyc to siłą mnie zmusi do tego i
... w obecnej sytuacji rozochocilo mnie to jeszcze bardziej

Ślub cywilny 11.12.2010
Syn w drodze
Stary 2018-09-11, 09:48   #2233
Karolkowa_86
Zakorzenienie

A to nie jest tak że mamy zakaz teraz ?

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Karolkowa_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-11, 09:49   #2234
dews
Zakorzenienie

Przerazacie mnie dziewczyny, bo ja bylam jak wy, a nagle wszystko mi po prostu przeszlo, jakbym byla inna osoba :p
Mam nadzieje ze wroci ktoregos pieknego dnia, jeszcze przed porodem
Stary 2018-09-11, 09:50   #2235
smileska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Karolkowa_86 Pokaż wiadomość
A to nie jest tak że mamy zakaz teraz ?

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Ja mam zakaz. Ale mam jeszcze rączki, usteczka i tyłek jak to mawia moj mąż ... Takze ja posucha ale jemu nikt nie bronił. Więc tak ... czeka mnie pracowity piątek a jak nie bede chciala to siłą. A ta wizja kręci mnie jeszcze bardziej. Ja chyba powinnam sie leczyć

Ślub cywilny 11.12.2010
Syn w drodze
Stary 2018-09-11, 09:51   #2236
dews
Zakorzenienie

W ogole mamy w pracy taki dyspenser wody, z tym ze ta woda jest mocno schlodzona, co ogolnie mi pasuje, bo lubei taka zimna wode, ale mam wyrzuty sumienia jak ja pije, bo zawsze zaraz po napiciu sie tej wody maly tak szaleje w brzuchu, chyba nie lubi tego uczucia
teraz czuje jakby chcial wykopac sobie droge na zewnatrz pod zebrami
Stary 2018-09-11, 09:53   #2237
sara3008
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam zakaz. Ale mam jeszcze rączki, usteczka i tyłek jak to mawia moj mąż ... Takze ja posucha ale jemu nikt nie bronił. Więc tak ... czeka mnie pracowity piątek a jak nie bede chciala to siłą. A ta wizja kręci mnie jeszcze bardziej. Ja chyba powinnam sie leczyć

To leczymy się razem, bo czytając Ciebie wyobraziłam sobie jak mój mnie bierze siłą hihi
A tak btw to wczoraj wziął, nie siłą,ale wziął

Stary 2018-09-11, 09:56   #2238
smileska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sara3008 Pokaż wiadomość
To leczymy się razem, bo czytając Ciebie wyobraziłam sobie jak mój mnie bierze siłą hihi
A tak btw to wczoraj wziął, nie siłą,ale wziął

Haha uffff myslalam ze tylko ja juz calkiem zwariowalam

Ślub cywilny 11.12.2010
Syn w drodze
Stary 2018-09-11, 10:05   #2239
jajoanka
Zakorzenienie

Oczywiście nie poszłam na gimnastykę... nie pytajcie - jestem po prostu leniuchem. A tak serio, to miałam telefon od mojej koleżanki z branży, i kilka maili do odpisania i po prostu tym się zajęłam... a czas mija.

Konsultuję z nasza fotografką obróbkę zdjęć z sesji ciążowej - już się nie mogę doczekać kiedy dostaniemy te 20 fotek!

Co do prasowania... ja wczoraj skończyłam body i zaczęłam spodenki. Te ze stópkami to w ogóle jakaś czarna magia do prasowania...

Aha, no i ja na lewej prasuje, ale już nie wywracam. Stwierdziłam, że będzie mi łatwiej później sprawdzić jaki to rozmiar ciuszka, jak mam poskładane na lewej stronie :P Ale nie wiem czy to dobrze... tak sobie ubzdurałam.

Dews - ja deskę ustawiam na najniższy "szczebelek" i siadam na krześle tak jak do stołu. Ale mimo wszystko i tak ciężko wysiedzieć... pajaców jeszcze nie tknęłam. Zostało mi kilka par spodenek i te pajace nieszczęsne. Będzie ma-sa-kra!

Smileska Cieszę się, że idziesz do domu!

Karolkowa - trzymam kciuki! Będzie dobrze, musisz być dobrej myśli

Idę marynować indyka na obiad... i zajdę na zakupy po jakieś dodatki do tej mojej pieczeni. Jeszcze nie wiem co to będzie, liczę na jakieś objawienie w biedronie, bo nie wiem co chcę :P

My dziś na pierwszy wykład do SR jedziemy - nareszcie! U nas temat "Najczęstsze problemy zdrowotne wieku niemowlęcego"... może trzeba by robić notatki?
jajoanka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-09-11, 10:14   #2240
Vicarika
Zakorzenienie

Cytat:

Sam w sobie orgazm skraca szyjke ?

Vicarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-11, 10:16   #2241
lady isss
Wtajemniczenie

Smaileska niezla historia z ta dziwewczyna. Kurcze moze jakis atak paniki miala przed porodem? Pamietam, ze ja 23 grudnia pzygotowujac na swieta posilki wylam jak idiotka, ze oni wszscy zy stole beda a ja sama w szpitalu. Do dzis nie wiem czemu mi tak odwalilo. Jak mi wody zaczely odchodzic to wypilam kawe, poszlam sie wykapac, wypilam druga bo przeciez musze miec energie na dlugi porod i ogolnie nie moglam sie zebrac zeby do tego szpitala wyjechac jakos. No ale mialam 19 lat higiena tej babeczki to inna kwestia choc pracowalam z kolesiem, ktory nawet w pracy szedl pod prysznic a i tak od niego strasznie smierdzialo - taki pot specyficzny i dziwny mial wiec tez nie ma co oceniac, choc samo z siebie wychodzi.

Ewka - ja kilka dni tez mialam powtorke z wymiotow i tez mam mdlosci albo takie zgagi, ze az sie cofa.

Dziewczyny moja szczeka juz nie boli tzn ta osemka przez ktora bolaly mnie inne zeby. Jak zgryze to czuje takie rozpychanie ale juz nie ten okrutny bol. W sumie juz wczoraj bez przeciwbolowych sie obylo. A z nowosci ( bo przeciez nie moze byc wszystko ok xd ) obudzilam sie rano z brudna koszulka. Poczatkowo myslalam, ze sie czekolada uwalilam bo zzarlam jak swinia xala tabliczke milki w lozku. Dopiero jak poszlam do lazienki to poczulam ze mam nos zawalony. No i musialam lo prostu wyciagnac kolokwialnie mowiac "baby" i patrze a tam normalnie skrzepy - juz ktorys raz mi sie krew z nosa puscila z nosa ale zawsze troche tam a teraz fest musiala leciec, ze mam koszulke az uwalona...

Smaileska tak mnie naszlo teraz, ze zapytam ciebie glownie, bo widze ze w nocy na wiele dziwnych pytan odpowiadalas... czy ta krew z nosa oznacza, ze okres dostalam?

A no i ciesze sie, ze wychodzisz

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
lady isss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-11, 10:16   #2242
smileska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Vicarika Pokaż wiadomość
Sam w sobie orgazm skraca szyjke ?

Nie pytałam az tak dokładnie powiedział ze mam zachować wstrzemięźliwość nie dopytywalam czy na inne sposoby mąż może mi dobrze robic

Ślub cywilny 11.12.2010
Syn w drodze
Stary 2018-09-11, 10:17   #2243
Vicarika
Zakorzenienie

Cytat:
Nie pytałam az tak dokładnie powiedział ze mam zachować wstrzemięźliwość nie dopytywalam czy na inne sposoby mąż może mi dobrze robic

A byli trzeba , maz tez ma buzke i jezyk

Stary 2018-09-11, 10:21   #2244
smileska
Zadomowienie

Lady po dzisiejszej nocy juz mnie nic nie zdziwi, więc moze i to okres mógł byc
Nie oceniam dziewczyny bron boze ale ewidentnie smierdzialo jej przepocone ubranie. Zwyklym potem.
Jejku dalej czekam na wypis. Juz chce mi sie jesc pic... ja chce do domu!!!

Ślub cywilny 11.12.2010
Syn w drodze
Stary 2018-09-11, 10:23   #2245
lady isss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Vicarika Pokaż wiadomość
A byli trzeba , maz tez ma buzke i jezyk

Podczas orgazmu produkuje sie oxytocyna wiec moja blond logika podpowiada, ze moze to skracac szyjke. W koncu chyba nie wazne w jaki sposob do tego orgazmu dochodzi tak mysle ale pewna nie jestem :/

Stary 2018-09-11, 10:26   #2246
dews
Zakorzenienie

Mi sie dzisiaj mega chce spagetti ;/

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Cytat:
Napisane przez lady isss Pokaż wiadomość
Podczas orgazmu produkuje sie oxytocyna wiec moja blond logika podpowiada, ze moze to skracac szyjke. W koncu chyba nie wazne w jaki sposob do tego orgazmu dochodzi tak mysle ale pewna nie jestem :/

Tez gdzies czytalam, ze w ostatnich tygodniach, orgazm moze przyspieszyc porod
Stary 2018-09-11, 10:32   #2247
Vicarika
Zakorzenienie

Cytat:
Nie oceniam dziewczyny bron boze ale ewidentnie smierdzialo jej przepocone ubranie. Zwyklym potem.

A obiadu pewnie nie dadza

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-09-11, 10:34   #2248
lady isss
Wtajemniczenie

Cytat:

Jestem w stanie sobie wyobazic ten zapaszek. Na linii pracowalam z kolesiem w moim wieku (inny niz ten o ktorym pisalam wczesniej) ktory ewidentnie bal sie wody boze jak on przechodzil obok to wszyscy zielenieli. Zeby przedstawic obrazowo jak to wygladalo to gosc mial wlosy do ramio i nosil rozpuszczone zawsze. No wiadomo, ze na dlugich wlosach widac ze sa tluste. Liczylismy mu ile tych wlosow nie myje i kiedys z tym tlustym lbem chodzil 3 miesiace. Srednio tak powiedzmy raz w miesiacu mial te wlosy umyte. I juz w pracy rozkminiali ze moze taka bieda i oszczedzaja na grzaniu wody pradem czy gazem. Uswiadomilam ich ze koles mieszka 2 bloki za mna i u nas jest tak ze zadatek za wode placi sie w czynszu od osoby i po tem jest albo nadplata albo niedoolata i wyrownuja to tez w czynszu. Mieszkajac z babcia bylam tam zameldowana, nadal jestem ale zeby nie nabijalo jej rachunku wiekszego to miala zgloszone, ze nie mieszkam. Jak z nia zamieszkalam znowu to tego nie zglosila i tej wody ktora byla oplacona wystarczylo na nia, na mnie i martyne. Doplacic musialysmy 50 zl za zimna a prane bylo codziennie prawie i kapane tak samo wiec na moje on po prostu jest brudasem

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
Napisane przez dews Pokaż wiadomość
Mi sie dzisiaj mega chce spagetti ;/

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Tez gdzies czytalam, ze w ostatnich tygodniach, orgazm moze przyspieszyc porod
No ja sie 25 w nocy jeszcze " przytulalam " a 26 o 4 rano odeszly mi wody wiec moze cos w tym byc. Choc nie jestem w stanie okreslic czy jakby seksu nie bylo to bym urodzila czy nie

Stary 2018-09-11, 10:35   #2249
dews
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lady isss Pokaż wiadomość
Jestem w stanie sobie wyobazic ten zapaszek. Na linii pracowalam z kolesiem w moim wieku (inny niz ten o ktorym pisalam wczesniej) ktory ewidentnie bal sie wody boze jak on przechodzil obok to wszyscy zielenieli. Zeby przedstawic obrazowo jak to wygladalo to gosc mial wlosy do ramio i nosil rozpuszczone zawsze. No wiadomo, ze na dlugich wlosach widac ze sa tluste. Liczylismy mu ile tych wlosow nie myje i kiedys z tym tlustym lbem chodzil 3 miesiace. Srednio tak powiedzmy raz w miesiacu mial te wlosy umyte. I juz w pracy rozkminiali ze moze taka bieda i oszczedzaja na grzaniu wody pradem czy gazem. Uswiadomilam ich ze koles mieszka 2 bloki za mna i u nas jest tak ze zadatek za wode placi sie w czynszu od osoby i po tem jest albo nadplata albo niedoolata i wyrownuja to tez w czynszu. Mieszkajac z babcia bylam tam zameldowana, nadal jestem ale zeby nie nabijalo jej rachunku wiekszego to miala zgloszone, ze nie mieszkam. Jak z nia zamieszkalam znowu to tego nie zglosila i tej wody ktora byla oplacona wystarczylo na nia, na mnie i martyne. Doplacic musialysmy 50 zl za zimna a prane bylo codziennie prawie i kapane tak samo wiec na moje on po prostu jest brudasem

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

No ja sie 25 w nocy jeszcze " przytulalam " a 26 o 4 rano odeszly mi wody wiec moze cos w tym byc. Choc nie jestem w stanie okreslic czy jakby seksu nie bylo to bym urodzila czy nie

Wiele osob mowi, ze tak mozna porod wywolac i planuje to wcielic w zycie jak ciaza bedzie donoszona
Stary 2018-09-11, 10:40   #2250
lady isss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dews Pokaż wiadomość
Wiele osob mowi, ze tak mozna porod wywolac i planuje to wcielic w zycie jak ciaza bedzie donoszona
Ja planuje wdrazyc pomysl juz 25-26 pazdziernika co by nie rodzic 1 listopada dam znac czy zadziala na pewno

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości