2008-08-14, 09:37
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. III
Cytat:
Napisane przez pysiamn
Pomysłowa ta nasza Oleńka 
|

Cytat:
Napisane przez pysiamn
 Nic, tylko...Kochać i Kochać 
|
Dobrze, że wczoraj się nie zakładałam, choć Olka mocno ziewała, ale miałam przeczucie, że coś się zdarzy... no i jak już zasypiała, to zbiłam kubek, a hałas ją obudził, mąż oczywiście wściekły, że się nie założył 
Cytat:
Napisane przez pysiamn
Olcia mnie rozczula jak śpi...słodzizna. Torcik wygląda smakowicieeeeeee mniam mniam
|

Cytat:
Napisane przez pysiamn
Fajnie że Was przepuścili i jaka z Olci dzielna dziewczynka obyło się bez płaczu.
|
Cytat:
Napisane przez 82anusia
 dla dzielnej Olci 
|

Cytat:
Napisane przez 82anusia
Masz przeżycia z tymi poczekalniami. Nas na szczęście z reguły przepuszczają, bądź nikt nam się w kolejkę nie wcina.
|
O tak, aż boję się myśleć co będzie dzisiaj zwłaszcza, że dzisiaj jest 14, choć może skoro wczoraj miałam pecha, to może dzisiaj spokojnie minie dzień???
Cytat:
Napisane przez eszeweria
wracam do dzieci bo słysze ze mąż juz ledwie daje sobie rade...może zajrzę później jak znajde jakąś chwilę... narazie nie mam czasu by was czytać i odnosic się do postów - przepraszam... ale obiecuję jak sytuacja u nas się kiedys unormuje to jeszcze bedzie mnie miały dość
|
Esz najważniejsze, że ze zdrowiem wychodzisz na prostą, chyba niedługo Zuzia idzie do żłobka, to może odetchniesz trochę?
Dbaj o męża, bo jemu też już na pewno z tym wszystkim ciężko.
Cytat:
Napisane przez dune321witaszek
|
A mówiłam 
Dune na początku będzie trudno Ci się połapać kto jest kto, ale to normalne, po miesiącu przywykniesz do osób, nicków i dzieciaczków.
Więc ja i moja małpiszonka...
Mój nick to poissonivy, często dziewczyny nazywają mnie poiss, albo ivy, coby było krócej .
Mieszkam w Białymstoku od 5 lat, a przez poprzednie 25 lat życia spędziłam w ukochanym moim rodzinnym mieście Lublin. Obecnie zajmuję się swoją 11 miesięczną córeczką Olcią, zwaną też małpiszonem , ale jeszcze tylko do końca sierpnia, bo od 1 września wracam grzecznie do szkoły w której uczę chemii i matematyki, ale również mam uprawnienia do nauczania fizyki.
Jestem gadatliwa, uwielbiam perfumy i mam specyficzne poczucie humoru, za co muszę często przepraszać .
Teraz o Olci urodziła się dzień po Twoim Alexu, czyli 12 września 2007 roku. A o to zdjęcia mojej małpiszonki, żeby łatwiej było Ci ją skojarzyć.
|
|
|