2018-10-04, 18:34
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: W październiku wymienię m.in. lampa led, kremy, pomadki, lakiery
Próbki męskich kosmetyków, nowe
Paletka cieni Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar- niewiele używana, zrobiłam nią tylko kilka makijaży, zużycie na zdjęciu. Chętnie wymienię na inną paletkę lub zapach
Pomadka mac giddy lustre, tylko kilka razy użyta, zużycie na zdjęciu.- za coś fajnego, bo nie jestem pewna, czy chcę oddać
Żółta zakładana sukienka, cieniutka, kolor to mniej kanarkowy niż na zdjęciu, a bardziej typowo żółty, brak metki z nazwą i rozmiarem, ale to xs-s, założona kilka razy stan idealny
Czarna tunika z falbankami moro, brak metki z rozmiarem, ale to m może mniejsze l na moje oko
Fioletowa sukienka koronkowa midi Asos rozmiar 34, bardzo ciekawa, ma bardzo głęboki dekolt, ale ja miałam ją ubraną âtył na przódâ czyli z przodu była pod szyję, a dekolt na plecach, w obu wersjach wygląda dobrze. Raz ubrana.
Śliczna sukienka czarna w różowo czerwone wzory. Nie ma rozmiary, ale to raczej xs. Tylko mierzona.
Niebieska tunika z cieniutkiego jeansu New Look rozmiar 8, stan idealny, kilka razy ubrana, na zdjęciach jest pognieciona, po wyprasowaniu wygląda dużo lepiej 
Mała słomkowa brązowa torebeczka stan idealny
Dokładam młody jęczmień. Nowe i nieotwierane opakowanie
Edytowane przez narjia
Czas edycji: 2018-10-22 o 16:17
|
|
|