Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię ***Wiosna-Lato-Jesień-Zima*** Koniczynka zaprasza
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-14, 21:28   #1
_Koniczynka_
Zakorzenienie

Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.

***Wiosna-Lato-Jesień-Zima*** Koniczynka zaprasza

WĄTEK NIEAKTUALNY!!!

Wszystkie rzeczy postaram się pokazać na sobie, mam 168cm wzrostu, nosze rozmiar góra-xs/s, dół 26/27.
Niektóre rzeczy sa trochę wymięte, za to przepraszam, przed wysyłką każda rzecz na pewno będzie wyprana, nie obiecuję że wyprasowana również

Osoby z ilością przekupek 10 lub mniej wysyłają jako pierwsze.
Zawsze wysyłam przesyłkę poleconą ekonomiczną, jeśli to możliwe to korzystam z In-Postu.
Nie zawsze wysyłam na drugi dzień od zakończenia transakcji, przeważnie wysyłki robię 2 razy w tygodniu, do poczty mam kawałek.

Mój wątek "szukam" w podpisie, ale może spodobać mi sie dosłownie wszystko, więc jeśli coś wpadło wam w oko to pytajcie, na pewno odpowiem

Niektóre rzeczy są wystawione na sprzedaż więc moga zniknąć.

WYMIENIONE
#Szaliczek CODELLO w pepitkę z poliestru, w dodyku jak satyna. Stan idealny black_cougar
#Bluzka koszulowa Diesel, z metki rozmiar L, dla mnie to typowa M-ka, jest prześliczna, niestety za duża na mnie. Stan idealny. Będę wybredna
nieaktualne
#Bordowy sweterek Esprit, rozmiar M. Stan idealny nieaktualne
#Bardzo długi zielony pasek nabijany ćwiekami, można opasać się nim 2 razy. Niestety ma pęknięcie w dwóch miejscach od strony wewnętrznej, od zewnątrz nie widać tego, pokazałam to na zdjęciach. kas!a
#spinki serduszka kas!a
#Ruda kurtka/krótki płaszczyk ze skóry naturalnej. nieaktualne
#Czarna tuba Divided by H&M, na dole gumeczka, przez co tuba układa sie w bombkę, rozmiar M. Stan idealny JustMeAndYouu
#Top w moro wiązany a szyi New Look, krótki, rozmiar M. Stan idealny Silwena
#Gumeczki kolorowe i czarne, malutkie, do warkoczyków Silwena
#Ciemnoruda kopertówka, wygrzebana z szafy mojej mamy. Trochę zaśniedziały element metalowy przy zapięciu, ale pewnie można to wyczyścić. Stan dobry
green.eyed
#Apaszka brązowa w kwiaty
nika89
#Stringi Miriale, super wygodne, popielate NOWE, czerwone NOWE, pomarańczowe raz założone i wyprane (noszę wkładkę), rozmiar M bebunio
#Clockhouse sweterek kopertowy w kolorowe paski M bebunio
30. Śliczny biały sweterek z odpinanymi rękawami, stan bardzo dobry, ma niewielkie zmechacenia. Rozmiar S/M. idealnapanidomu
# Biały golf z poliestru, rozmiar S/M. Stan dobry, ma malutka dziurkę na dole, ale można ja zaszyć i będzie praktycznie niewidoczna, jest z boku więc pod żakiet może być. Rozmiar S/M. kasiek87
# Bluzka koszulowa H&M, czarna w biały prążek, stan idealny. Rozmiar M kasiek87
# Cieplutki czarno różowy sweter, nie ma żadnego zapięcia, ale pięknie wygląda z szerokim paskiem. Będzie dobry na rozmiar XS,S,M może nawet jakieś małe L się zmieści Stan idealny nieaktualne
# Musztardowy sweter z dużym golfem opadającym na ramiona, stan idealny. Rozmiar S/M, mocno sie naciąga. nieaktualne
# Bezrękawnik z bardzo długim golfem, trzeba wywinąć go 3 razy żeby wyglądał tak jak na zdjęciu Trochę rozciągnięty niestety, stan dostateczny. Rozmiar S/M. nieaktualne
# Zwiewna apaszka w tygrysi wzór nieaktualne
29. Śliczna bluzeczka z rozcięciami na rękawach i przepięknym haftowanym motywem, kupiona w sklepie indyjskim, mogę byc wybredna Stan idealny. Rozmiar na metce 40, jak dla mnie na większe S lub M będzie idealna. nieaktualne
# Koszulka treckingowa
Hally Hansen, nieaktualne
# Koszulka
Esprit, rozmiar M. Stan idealny nieaktualne
# Koszulka
Fila, rozmiar M. Stan idealny#
# Koszulka Reporter z błyszczącymi aplikacjami z cekinów, rozmiar S, stan idealny
nieaktualne#
# Nowa koszulka Esprit, rozmiar M

# Nike top bladoróżowy, lekko zmechacony, rozmiar S nieaktualne
# Esprit welurowa bluza kangurka, rozmiar S/M. Stan idealny nieaktualne
# Esprit Bluzka z łódkowym dekoldem i oryginalna aplikacją, w kolorze pudrowego różu, rękaw 3/4. Rozmiar M. Stan idealny

Na początek garnitur mojego męża, w który niestety juz się nie mieści. Był założony zaledwie kilka razy, stan idealny.
Kolor ciemny popiel/grafit, gładki.
Rozmiar 182/104/90.
Zapłaciliśmy za niego 300zł więc pewnie będę dość wybredna. Chciałabym wymienić go na coś o podobnej wartości, ale nie na kilka drobiazgów, tylko na jedną lub dwie konkretne rzeczy.
Proponujcie

Podaje dokładne wymiary:
MARYNARKA
długość całkowita 86
długość rękawa od pachy 42
długość rękawa od ramienia 66
szerokość w barkach 51

SPODNIE
pas 45
biodra 587
długość od kroku 81
długość całkowita 112