2008-08-14, 22:10
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Agatko super,ze powiedzialas mamie jestem z Toba dasz rade 
Meredithgrey super masz figurke 
Dekas witaj 
Toffiee akurat to jest tak, ze moje Ed zaczelo sie w moim dawnym domu...tu,gdzie dzis przyjechalam...zawsze,jak tu jestem,wracaja do mnie wszystkie zle wspomnienia i lapie dola...za kazdym razem,jak zamieszkiwalam w jakims innym miejscu,postanawialam sobie, ze w tym nowym nie bede miala zlych wspomnien z Ed...niestety,jeszcze nigdzie mi sie nie udalo...kolejne nowe miejsce to akademik w Krakowie,juz za 1,5 miesiaca...tam musze byc wolna od zlych mysli,bo chce,by studia byly najlepszym okresem w moim dotychczasowym zyciu 
a ogolnie to Wam powiem,ze czuje sie jakas przybita...smutna...niby nabralam powera wczesniej, ale szybko poczulam sie tak,jakby zeszlo ze mnie powietrze stwierdzilam,ze kiedys bylam znacznie szczuplejsza,ze chcialabym znowu tak wygladac...z 2 strony mam mysli takie, ze cale 2 miesiace od powrotu z Norwegii probuje schudnac te pare kg,a ciagle mi sie nie udaje,a przez to zmarnowalam sobie 2 miesiace...bo ciagle sie dolowalam i zamiast prowadzic bogate zycie towarzyskie,odcielam sie od ludzi...ale nie potrafie inaczej...teraz czuje sie tak,jakbym nikogo na swiecie nie miala,w sumie nie mam nikogo,do kogo moglabym sie przytulic,komu moglabym sie w pelni wygadac i wyplakac
|
|
|