|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Witajcie Kochane!
Gr...dzisiaj cały dzień poza domem, ale w końcu mogę tu, do Was, zajrzeć ![]() ![]() ![]() MeredithGrey, jaka figura ![]() ![]() ![]() Asilos Magdalena,trzymam kciuki za Ciebie, dasz radę, będzie dobrze!! Wygrasz z Ed, zobaczysz. I fajnie, że mama Cię wesprze, to bardzo ważne. Kika, dziękuję za fotki ![]() ![]()
Edytowane przez agnis2908 Czas edycji: 2008-08-14 o 21:24 Powód: literówka :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1562 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1563 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Mówienie ludziom „nie” jest wspaniałą rzeczą, jest to część przebudzenia. I zrozum, to nie jest egoizm. Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. To jest egoizm. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem. Anthony de Mello kocham Cię życie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1564 |
Zadomowienie
|
Dekas, witaj
![]() ![]()
#1565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1566 | |||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Dzięki za fotki. Czasem się łapię za głowę - ile tu mamy uroczych dziewczyn! ![]() Na włosy rzeczywiście pokrzywa dobra, a wiesz że nie wiem czy bym zauważyła, że jest ich jakoś mniej, nie rzuca się to w oczy. Odrodzą się, zobaczysz. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jedz grahamki, jak masz ochotę wtedy to się raczej nie rzucisz na nie. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1567 |
Zakorzenienie
|
Kikusia! jesteś strasznie szczuplutka
![]() ![]()
![]() |
#1568 |
Gość
|
Kika - bardzo szczuplutka jesteś - coś podobnie do mnie. Jak ładnie wyglądałaś na tym zdjęciu z akwarium. Ja też dam wam do porównania - Londyn (czerwiec) 2007 i teraz (sierpień 2008). Takie zdjęcia najbardziej szokują
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#1569 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() Asilos - ![]() Meredith - ale z Ciebie laska ![]() ![]() Kika - już idę fotki oglądać ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1570 |
Wtajemniczenie
|
Agatko super,ze powiedzialas mamie
![]() ![]() ![]() Meredithgrey super masz figurke ![]() Dekas witaj ![]() Toffiee akurat to jest tak, ze moje Ed zaczelo sie w moim dawnym domu...tu,gdzie dzis przyjechalam...zawsze,jak tu jestem,wracaja do mnie wszystkie zle wspomnienia i lapie dola...za kazdym razem,jak zamieszkiwalam w jakims innym miejscu,postanawialam sobie, ze w tym nowym nie bede miala zlych wspomnien z Ed...niestety,jeszcze nigdzie mi sie nie udalo...kolejne nowe miejsce to akademik w Krakowie,juz za 1,5 miesiaca...tam musze byc wolna od zlych mysli,bo chce,by studia byly najlepszym okresem w moim dotychczasowym zyciu ![]() a ogolnie to Wam powiem,ze czuje sie jakas przybita...smutna...niby nabralam powera wczesniej, ale szybko poczulam sie tak,jakby zeszlo ze mnie powietrze ![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#1571 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Monochrome dziękuję ![]() ![]() ![]() Werka dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() Agnes ok ok ![]() Niezapominajko nie myśl o tym co było tylko o tym co jest teraz ![]() ![]() ![]() ![]() Asilos gratuluję odwagi, jestem z Ciebie dumna ![]() Meredith Masz bardzo ładną figurkę, nie marudź ![]() ehh... ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1572 |
Wtajemniczenie
|
Kikus wszystkiego naj naj naj
![]() ![]() ![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#1573 |
Zakorzenienie
|
Kikuś - wszystkiego naj
![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1574 |
Zadomowienie
|
Oooo Kika ma urodziny
![]() ![]() ![]()
#1575 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję Wam Dziewczynki ![]() ![]() ![]() swoja drogą to zabawne bo właśnie dostałam smsa od kol, żebym wyszła z domku na chwilę, a ona też zapomniała... nawet nie mam ochoty nigdzie wychodzić ![]() dobranoc ![]() Agnis2908 dziękuję ![]() ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1576 |
Wtajemniczenie
|
Kika wszystkiego naj naj naj kochana
![]() A ja jutro ide na impreze i boje sie jedzenia i alkoholu. Juz planuje jak zmiescic tort i w ogole jakies jedzonko i kilka kieliszkow wodki czy lampek wina w 1500 kcal od 9 rano az do nastepnego dnia czyli na 24 h i te 1500 kcal mi chyba nie starczy.. A moze na jeden dzien zwiekszyc do 2500 kcal, bo w sumie tance beda to te 1000 kcal powinnam spalic. Nie chce byc glodna na imprezie i w ogole musze troche wypic chociaz, bo to 18 kumpeli. Doradzcie cos ![]()
#1577 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oczywiście, że od jednego takiego dnia nie przytyjesz. Jeszcze tańce...ohoho....18 kumpeli, nie odmawiaj, tylko zjedz sobie normalnie tora, wypij i jak będziesz gładna to też sięgnij po cos do jedzenia. Spokojnie, jak potańcujesz, to spalisz to ![]()
![]() |
#1578 |
Wtajemniczenie
|
No tak, tylko ze wlasnie ja jestem na diecie odchudzajacej i boje sie, ze jak jutro zaprzepaszcze, to ciezko mi bedzie sie od nowa mobilizowac i od nowa bedzie 1 dzien diety i tak w kolko....
![]() ![]()
#1579 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hmm... No ale z drugiej strony odmówić 18-tkowego torta to też niedobrze. Ja uważam tak: że powinnaś zjeść sobie tego torta bez wyrzutów sumienia jakichkolwiek i jak będziesz głodna to coś tam jeszcze. Wiadomo, żeby się nie objadać bezsensownie tylko, ale jeśli będziesz głodna, to wiesz... A tańcem naprawdę się duuużo spala. Takim intensywnym ![]()
![]() |
#1580 |
Wtajemniczenie
|
Agnis dzieki
![]() ![]() ![]() Chcialam sie doradzic mamy, ale ona powiedziala, ze nie ma zamiaru wtracac sie w moje glupie diety, a potem jak cos do niej powiedzialam o tej imprezie i tym jedzeniu, czy dobrze zrobie, to sie wcale do mnie nie odzywala, jakbym gadala do powietrza. A nie marudzilam jej tym razem, naprawde, tylko spytalam o jej zdanie. `A zrobie jej na zlosc i nie schudne 6 kg tylko 2x wiecej`, tak sobie glupio pomyslalam :/ W ogole slaby mam kontakt z matka, chcialabym, zeby bylo bardziej z uczuciami, a nie tak oschle. Ona twierdzi, ze ja ja ciagle krytykuje. W ogole ona mnie nie lubi, chyba sie z tym juz pogodzilam, ale jednak mi szkoda. Asilos tak sie ciesze, jejku, kochana jestes ![]() ![]()
#1581 |
Zadomowienie
|
Oooo... kochana...sniadanko to Ty normalnie zjedz. Nie wygłupiaj się. Wyobrażasz sobie, taka wygłodzona pójdziesz na imprezę i co... rzucisz się na jedzenie. Albo głodzić się będziesz... :/ Nie, nie. Nic się nie wygłupiaj! Zjedz normalnie posiłki. A tym tortem się nie przejmuj. To nie jest jakiś "zabójca". Spalisz go "raz, dwa". Poza tym nawet jeśli byś miała nie tańczyć ( imprezy życzę udanej i owocnej, żeby nie było
![]() ![]() ![]() Przykro mi, że tak mam dzisiaj Cię potraktowała. Może zajęta była w tym momencie i nie skupiała się na tym co mówisz? Z tym 2x więcej, to nie przesadzaj ![]() ![]() ![]() Wiesz co... ja też miałam słaby kontakt z mamą. Ale ED jakoś wpłynęło, że polepszyły się relacje między nami. Ja zaczęłam już teraz traktować ją jak przyjaciółkę co kiedyś było nie do pomyślenia.
#1582 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki agnis postaram sie zapamietac ta impreze jako fajna zabawe a nie liczenie kalorii
![]()
#1583 |
Zadomowienie
|
Nmzc
![]() ![]() ![]() ![]()
#1584 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiecie, bo ja już nie chce się bać. Wagi. Śmierci. Ludzi. Kalorii. Kiedyś byłam taka odważna, dzielna... czasu nie cofnę, ale wiem już od czego powinno zależeć moje poczucie bezpieczeństwa. Ode mnie i dlatego muszę uratować siebie.
Mówienie ludziom „nie” jest wspaniałą rzeczą, jest to część przebudzenia. I zrozum, to nie jest egoizm. Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. To jest egoizm. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem. Anthony de Mello kocham Cię życie! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1585 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dla mnkie to jest wieeelka zaleta wizażu. Że mamy na nim te same problemy i czuje sie jakoś rozumiana, na pewno bardziej niż np. przez mamę albo koleżanki, które nie mają problemów z ed. Jak dostaje różnych dziwnych lęków związanych z jedzeniem jak boje sie np. że zjadłam jedno ciastko więc teraz na pewno przytyje... to wiem, że jak im to powiem to zrobią wielkie oczy powiedzą "Jasne, już tyjesz od tego ciasteczka" z ironią i nie postarają sie nawet mnie jakos sensowniej wyprowadzić z takiego myślenia. Po prostu nie wiedza jak bo same tego nie przszły i ja je za to nie winę - ale dobrze miec Was. dekas-Jeszcze będziesz z powrotem taka odważna i dzielna. ![]()
![]() |
#1586 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Studia będą udane. ![]() ![]() Cytat:
![]() 18 lat, no to wypijmy. ^^ ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1587 |
Gość
|
Wszytkiego Kika najlepszego
![]() ![]() ![]() Edytowane przez noname12345TPa Czas edycji: 2008-08-15 o 09:14 Powód: dopisek |
![]() |
![]() |
#1588 | ||||||||
Zakorzenienie
|
dzień dobry.
![]() 'słońce dziś świeci lekko tak.. wstałam i czułam lekkość dnia.' ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wspaniale. ![]() Cytat:
![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1589 |
Rozeznanie
|
Kika, spoznione zyczonka ale prosto z serducha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() btw. Jesteś bardzo zgrabną dziewczyną, aczkolwiek musisz koniecznie przytyc z kilka kg bo chudzinka z Ciebie ![]() Dekas, witaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() potem napisze co u mnie bo jakos nie mam weny Werka, ja rowniez prosze zdjecia jak juz bedziesz miala^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#1590 | ||||||||
Zakorzenienie
|
wybaczcie, że post pod postem, ale nie zmieściło się w jednym.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() witajcie, dziewczyny, po mojej dłuższej nieobecności. nadrobiłam zaległości, przeczytałam, co u Was, poodpisywałam. no to teraz kolej na mnie- randka się udała! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.