2008-08-15, 09:30
|
|
Zadomowienie
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
Nowy, uporządkowany wątek Nicegirl.zapraszam!
Wątek nieaktualny!!!
Na poprzednim wątku panowało małe zamieszanie, dlatego zakładam nowy i uporządkowany.
Czego szukam?
-Grzybków w różnych kolorach
-białych/czarnych bluzeczek/sweterków/longów ale już nie letnich najlepiej z długim rękawem, ewentualnie 3/4
-aniołów (ceramicznych, szklanych, świeczek z aniołkami, drewnianych, do powieszenia, do postawienia )
-spodni dresowych długich, najlepiej takich z "misia"
-kosmetyków brązujących
-odżywek regenerujących do włosów zniszczonych (Dove, Pantene)
-długich wisiorów
-leginsów czarnych,szarych
-nowej bielizny 75B, dół w zależności S-M
-kamizelki (czarnej, szarej, granatowej)
-szortów przed kolano, raczej w ciemnych kolorach
rzeczy z poza listy raczej nie potrzebuję, chyba, że wyjątkowo coś mi się spodoba
Ciuszki wymienione będą zaznaczane na szaro
Przeglądam wątek każdej z was, ale jeśli nic mi nie wpadnie w oko nie odpisuję. Niestety rzadko kiedy tu zaglądam. Po prostu brak czasu.
Balerinki Atmosphere. Czarne rozmiar 36. Mam je z wymianki ale okazały się za małe nowe! jedynie leciutko widocznie zagięcia od mierzenia. Za coś wyjątkowego a najlepiej za balerinki rozmiar 37
SPODNIE:
1.spodnie TOP SECRET jak nowe. Proste jeansy W 28 L 34. Z wyższym stanem. Praktycznie nie noszone (chyba 2 razy miałam je na sobie). W sklepie cena ok 130 zł.łatwo ich nie oddam
2. Jeansy IML niestety nie znalazłam na metce rozmiaru, poza tym były skracane.Model Lucy 34". Skracane na wzrost 164-165 cm. Rozszerzają się ku dołowi. Noszone ale bardzo dobrze się sprawują i na pewno długo posłużą
3.Spodnie HOUSE Fitness Fever, rozmiar M/standard. Luźne, fajnie się dopasowują do sylwetki, Czarne.
4.Jeansy BIG STAR, size 26, length 34 dość wąskie, również na dole, stan bardzo dobry
Edytowane przez nicegirl
Czas edycji: 2009-07-31 o 15:01
|
|
|