2008-08-15, 13:37
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Cera tłusta, mieszana, odwodniona, problematyczna - ZBIORCZY
Cloche... to może zrobie tak, że Effaclar K zakupie i zacznę od 2 x w tygodniu na noc, jak bedzie ok to spróbuje co 3 nocke, a zamiast aspiryny maseczke z glinki zielonej, kiedyś miałam taką ze sklepu zielarskiego -sama glinka do rozrobienia z wodą.
Myslę jednak, że Effclar będzie musiał poczekać jeszcze 3 tygodnie. Dopiero po 18 moge sie troszke opalac, ze względu na przerwe po mikrodermabrazji. Troszke bym jednak musiała nabrać koloru przed ślubem a przy Effaclarze to pewnie odpada.
Jeszcze mam jedno pytanie do Effaclaru Czytam i czytam w necie, znalazałm nawet na wizazu watek tylko o Effaclar K i sie zastanawiam...proponujeci e, żeby zacząć go stosować tak ok 2 razy w tygodniu, potem zwiększyć dawkę, ale tylko na noc, a producent i niektóre wizażanki stosuja go równiez na dzień. No ale rozumiem, ze wtedy nie ma kiedy właściwie stosować na dzień filtru, no bo z tego co sie dowedziałam filtr można nałożyć przynajmniej godzine po Effaclarze -rano to odpada po godzine to ja mam od wstania do wyjścia do pracy 
Siadam wobec tego do KWC i przegladam jeszcze peelingi i micele
Czas edycji: 2008-08-15 o 16:03
|
|
|