Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy marcowe 2019 - cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-11-27, 22:03   #251
kaylla
Zakorzenienie

Dot.: Mamy marcowe 2019 - cz. 4

Cytat:
Napisane przez Eunice9 Pokaż wiadomość
Dokładna ilość leukocytów, jakieś fosforany itd i właśnie bakterie są w osadzie, czasem jest jako osobne badanie ale zwykle to jest w obrębie badania ogólnego. W Luxmed ja przynajmniej mam. Czasami badanie bez osadu jest szybciej niż sam osad. No a jeśli w osadzie nic nie wyjdzie to w ogóle nie ma info o tym, więc może u ciebie po prostu nic nie wyszlo. Aha, i jeszcze jak pobierzesz wyniki w pdf to czasem jest więcej info niż na samej stronie, może tak spróbuj

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Wiadomo, jeszcze co innego jakbyś miała wskazania i upierała się przy sn, a tak to gadanie z

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Kaylla, właśnie sprawdziłam - ostatnio miałam liczne bakterie w moczu. Jak wchodzę w wyniki w apce portalu pacjenta to mam takie okrojone jak ty, a jak klikam pobierz i wchodzę w tego pdfa to jest całość wraz z osadem i tymi bakteriami

Ja w pdfie też mam tylko takie krótkie info. Ale w zasadzie prawie wszędzie mam, że nie wykryto lub nieobecne (poza urobilinogenem), więc może rzeczywiście resztę robią, ale jak jest ok, to nie dają o tym info. Tylko to niestety takie gdybanie, bo nie mam pewności.
[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;86178723]U mnie zawsze jest info nt bakterii. Ostatnio miałam napisane, że liczne.

A wyniki posiewu z luxmedu miałam na drugi dzień.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
No to oby u mnie te wyniki posiewu też szybko były.

Tylko kurczę, wszystkie objawy, które mam ewidentnie by wskazywały na jakieś problemy z pęcherzem. Teraz dużo piję, to jest lepiej trochę, ale dalej nie idealnie. Sama już nie wiem:/
kaylla jest offline Zgłoś do moderatora