Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Minimalizm w listopadzie: kosmetyki naturalne, ciuchy dobrej jakości, książki, gry
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-11-30, 13:21   #1
Charmlotte
Raczkowanie

Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.

Minimalizm w listopadzie: kosmetyki naturalne, ciuchy dobrej jakości, książki, gry

Cześć!

Postanowiłam dać szansę wymianom na Wizażu. Do tej pory pozbywałam się rzeczy na vinted (mam tam konto pod tym samym nickiem, gdyby ktoś chciał sprawdzić moje komentarze )

Mam nadzieję, że wrzucenie wszystkich rzeczy w jeden wątek jest ok! Pozbędę się kilku ciuchów, kosmetyków, książek i planszówek.

Na wymianę szukam:
- kosmetyków naturalnych (głównie polskich), pędzelka do malowania ust, primera MACa do ust
- rzeczy dla kota: mokrych karm i smaczków dobrej jakości (Feringa, MAC's, Catz, Animonda, Cosma), żwirku GreyMaster, zabawek
- rzeczy do domu: nawilżacza powietrza, pościeli (kołdra 200x200, dwie poszewki na poduszki), prześcieradła 140x200, ciekawych doniczek, blendera kielichowego
- książek: naukowych, poezji, o designie, fabularnych z ostatnich lat
- t-shirtów na siłownię
- koszule oversize, klasyczne i kopertowe, czerń, ecru i bordo (POLIESTER ODPADA)
- kremowy sweter z dekoltem V (wełna, kaszmir)
- mocno oversize'owego kardiganu dobrej jakości, grafitowy lub kremowy kolor
- codzienna czarna sukienka, lekki oversize, długi rękaw (POLIESTER ODPADA)
- szal/chusta w szkocką kratę (żadnego poliestru ani akrylu)
- planszówek
- ładnych piżam, skarpetek wełnianych
- minimalistycznej pozłacanej biżuterii
- ewentualnie innych rzeczy, które wpadną mi w oko. Z lenistwa i przekonania jestem minimalistką i jakość jest dla mnie bardzo ważna.
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMG-6251.jpg
Wyświetleń: 24
Rozmiar:  79,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMG-6253.PNG
Wyświetleń: 23
Rozmiar:  882,8 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

Edytowane przez Charmlotte
Czas edycji: 2018-12-25 o 19:32
Charmlotte jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując