2018-12-03, 18:02
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy grudniowe 2018 cz. 3 :-)
Cytat:
Napisane przez comablack89
Ja wlasnie dzis kokon ogarniam i zastanawiam sie nad ochraniaczem. Serio jest taki niezbędny czy bardziej taki element dekoracyjny???
Dzięki za miłe przyjęcie w grono grudniowek [emoji173]️
|
Ochraniacz na szczeblelki? Może się przydać później jak maluszek będzie umiał się obracać żeby nie uderzył się w głowę. Ja teraz założę od ściany tylko, bo zawsze to przyjemniej zwłaszcza zimą.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------
Cytat:
Napisane przez comablack89
A Wgle pewnie pytanie od czapy ale kto pyta nie błądzi ;P
Niemowlak spi na jakiejś poduszce? Domyślam sie ze pewnie jakaś super płaska. Kojarzę tylko te motylki antywstrząsowe z la millou na spacery. A do łóżeczka to jakie macie???
Damgala - to jest bardzo dobry argument ;P ja wiele rzeczy kupiłam bo się zakochałam ot tak ;D
Z goleniem to masakra, przez ten brzuch nic nie widać i mam wrażenie, ze skora w ciazy mega wrażliwa się zrobiła i za każdym razem się zacinam.. wczesniej nie miałam takiej sytuacji, wszystko szło gładko.
|
Moje dzieci śpią na płasko tak długo jak się da[emoji6] tzn przez pierwszy rok na pewno. Do wózka też niczego nigdy nie wkkadalam pod głowę.
---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------
Cytat:
Napisane przez paulinunia
Mam dziś tak okropny dzień. Nie wiem sama co mi się dzieje. Popołudniu miałam strasznie twardy brzuch. Jest mi niedobrze, boli mnie głowa. Chciałabym mieć już ciążę donoszona żeby być trochę spokojniejsza. A tu do donoszenia jeszcze jakieś dwa tygodnie
Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka
|
Eee chyba nie tak długo. TP masz na 1 stycznia? Ja mam na 26 grudnia i w środę ciąża będzie donoszona.
Odpocznij. Sama po sobie widzę że jednego dnia mam wrażenie że to koniec. Już będę rodzić. A potem się rozchodzi i znów myślę że jeszcze spokojnie podchodzimy 2 tygodnie[emoji6]
|
|
|