Dot.: Grudniowy wszystkowątek u kasi6713
1. Sukienkę maxi w paski. Miałam ja na sobie kilka razy, nie nosi żadnych śladów użytkowania. Rozmiar z metki: 36
2. Krótki kombinezon. Góra bez ramiączek, posiada także sznureczki nad biustem w celu zawiązania go na szyi.Guma w pasie oraz na wysokości biustu, aby dobrze się utrzymywał. Posiada także kieszenie. Stan idealny, rozmiar uni.
3. Spódnica maxi. Używana, stan bdb-. Rozmiar uni.
4. Czarna sukienka ołówkowa Mango. Stan bdb - miałam ja na sobie kilka razy. rozmiar z metki: S
5. Luźne eleganckie spodenki firmy Mango. Używane, noszą normalne ślady użytkowania.
6. Krótkie zielone spodenki. Spodenki używane kilka razy, stan idealny. rozmiar z metki: 26
7. Lekkie cienkie spodnie z wyższym stanem. Rozmiar S. Nowe, bez papierowych metek.
8. Jeansy Esmara. Skrócone na moje potrzeby. San idealny, miałam na sobie kilka razy. Rozmiar z metki: 38
9. Dresy Adidas. Kupiłam na dziale dziecięcym. Rozmiar z metki 152, ja noszę S i były ok. Proszę pytać o wymiary. Stan idealny.
10. Krótki sportowy top Nike. Stan idealny. Rozmiar z metki: L, ale jest ok na S.
|