Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode - Kielce cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-18, 11:49   #1489
agulla.@
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II

Cytat:
Napisane przez madziadominik Pokaż wiadomość
a czarną rzepe próbowałaś? chodzi mi o warzywo tarte na tarce i na włosy. godzinkę pod ręcznikiem. śmierdzi ale pomaga. ja kupiłam tylko odżywke joanny z czarna rzepą i widze poprawe.
teraz jeszcze zainwestowałam w szampon loreal przeciw wypadaniu włosów i łysieniu. na dniach przyjdzie wiec dam zanć czy pomaga
Madzia próbowałam takiego lotionu do włosów z czarną rzepą - nie pomaga Może rzeczywiście spróbuje warzywa w czystej postaci, oby tylko nie brakło mi do tego cierpliwości Biore różne witaminki, stosuje specjalne szampony i nic Daj znac jak Tobie spisuje sie ten szampon o którym piszesz.

Cytat:
Napisane przez oniaczeq Pokaż wiadomość
za próbna i ślubną tyle samo po 90...

agulla dałam to zdjęcie, jesli jestes zdecydowana isc tam gdzie ja do Pani Sylwi, wydaje mi sie ze bedzie pamietac i zrobi Ci wlasnie cos takiego jak mnie
Dzieki za wstawienie fotki Bardzo podoba mi sie jak uczesała Ci włosy wokół twarzy, bo wiekszość fryzur to włosy zaczesane do góry, a w moim przypdaku to zupełnie odpada.
Ja na frzyure jestem zapisana do Ani Świebody, ale mam nadzieje ze ona tez bedzie umiała mi wyczarowac taka fryzurke Musze wsiąść fotki.
Mój ślub jest w niedziele i w Awangardzie powiedzieli za uczesanie w niedziele 2 razy normalna cene, wiec zrezygnowałam

Madzia a do jakiej wizażystki jestes zapisana? Moze napisz na priv. Ja jestem po wstepnym spotkaniu u jednej i jestem pełan pozytywnych wrazen

Edytowane przez agulla.@
Czas edycji: 2008-08-18 o 11:52 Powód: do Madzi
agulla.@ jest offline Zgłoś do moderatora