2019-01-13, 02:05
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Kobieta z kobietą?:)
Cytat:
Napisane przez Olawiola
Jeszcze do niedawna miałam swój gabinet masażu i co jakiś czas przychodziły kobiety które chciały sprawdzić jak to może być z kobietą. Nawet jak tego wcześniej nie deklarowały to czułam, że to je podnieca i chciały by sprawdzić jak to jest. Z niektórymi było naprawdę bardzo dynamicznie. Napisałam dynamicznie bo należę do kobiet które uważają, że związek to tylko z mężczyzną i w sytuacji powstającej w gabinecie, zawsze starałam się to kierować tylko w stronę fizycznego masażu. Nie zgadzałam się na kontynuację w sytuacji gdy zauważałam zbytnie angażowanie się "pacjentki". Co ciekawe sama lubię co jakiś czas "odreagować" z kobietą. To mi pomaga przez jakiś czas być w innym świecie i zazwyczaj kończymy jak już obie nie mamy sił. Takie spotkania organizuję w ten sposób żeby były tylko specyficzną zabawą i nie prowadziły do rozbudowywania formy uczuciowej.
|
zazdroszczę Ci! Nie wiem gdzie poznać porządną kobietę, mądrą, z którą mogłabym to zrobić. Ostatnio jedna atrakcyjna z mojej okolicy wrzuciła ogłoszenie di internetu, że tak jak ja nie ma doświadczenia i chce przeżyć to co ja - skosztować kobiety. Pisała tak, jakby nigdy nie miała słownika ortograficznego w domu, co ciekawe bo dziś błędy na wszelkich urządzeniach same się podkreślają. Chcę aby to była kobieta inteligentna, wygląd jest kwestią drugorzędną. Pragnę kobiety! Jak ją znaleźć...?
---------- Dopisano o 02:05 ---------- Poprzedni post napisano o 02:01 ----------
Ja chcę z kobietą przeżyć coś wspaniałego, wiem, że to cudowne choć tego nie robiłam. Nie wiem jak znaleźć..
|
|
|