Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowe 2019, część 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-01-31, 16:21   #505
AgataAgata9090
Zadomowienie

Dot.: Mamusie majowe 2019, część 3

Cytat:
Napisane przez Lilly Greace Pokaż wiadomość
Agata i co na to Twój tż?

Dobra, zrobiłam zamówienie na Allegro (sprzedawca baby universe jeśli kogoś to interesuje) - dwa ręczniki kąpielowe, 5 białych pieluch tetrowych (zawsze się przyda), poduszka do karmienia i becik.

Jeszcze w tym miesiącu w Ikei na wanienka i może trafi się jakaś komoda wąska, bo mam wnękę między łóżkiem a szafą i w sumie idealnie byłoby ją jakoś mądrze zagospodarować - przynajmniej tż przestanie tam rzucać swoje ciuchy. No poza tym jak będziemy w Ikei to na pewno z 3 stówki jeszcze pójdą na wszystko i na nic xD

edit: a i jeszcze planuję kupić dwie koszule do karmienia w tym miesiącu żeby mieć to z głowy. Ale tu nie będę szaleć, szukam czegoś taniego bawełnianego na Allegro i tyle.
Rozmawiałam z nią przez telefon i tego nie słyszał (byliśmy pokłoceni a jak jesteśmy pokłoceni ma mnie gdzieś) potem jak mu o tym powiedziałam to się nie przejął tym nawet jak mam być szczera. On zdaje sobie sprawę że jego matka jest sfiksowana (typowa dziwaczka z nieudanym życiem) więc nawet się nie przejmuje jej gadaniem.
Wkleisz linki do ręczników i beciku? Ja u HubiWorld zamówiłam ta poduszkę do karmienia z Motherhood no i muszę przyznać że jest fajnie wykonana, dosyć twarda i posiada oeko tex standard🤣🤣 mój tż się ze mnie śmieje że mam świra bo chce kupować wszystko z atestami[emoji23]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Misha_ Pokaż wiadomość
3mamy kciuki na pewno dasz rade [emoji173]️[emoji259]
Wlasnie mamaginekolog napisala artykul o wyprawce i poleca emolienty do mycia od poczatku 🤷[emoji879]♀️

Widzisz każdy co innego mówi. Jedni Że emolienty dobre, inni że zle. Ja na początek ograniczę wszystko do minimum. Jak się będzie coś działo to wtedy pomyślę nad tymi emolientami.

AgataAgata9090 jest offline Zgłoś do moderatora