2019-01-31, 16:32
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2019, część 3
Cytat:
Napisane przez Misha_
3mamy kciuki na pewno dasz rade [emoji173]️[emoji259]
Wlasnie mamaginekolog napisala artykul o wyprawce i poleca emolienty do mycia od poczatku 🤷☠♀️
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
zapewne tzw "lokowanie produktu"...a fuj...
Cytat:
Napisane przez Lilly Greace
Hahaha, coś w tym jest, ale może tż mnie będzie stopował, bo w marcu wydamy kilka kafli na suszarkę bębnową
Wkraczamy chyba w tej najdroższy okres kiedy trzeba kupić dużo rzeczy dziecku i ogólnie u nas jeszcze i ta suszarka (ale to moje must have, jak mam na niecałych 40 metrach w bloku ogarniać dzieciaka, pracę zawodową i jeszcze pranie i wieszanie tego wszystkiego to postawiłam twarde warunki;p) i trzeba sypialnię odmalować... ogólnie co miesiąc na początku miesiąca robimy oszczędności (jeszcze przed opłaceniem rachunków itp) i tak poinformowałam tż, że marzec i kwiecień mogą być miesiącami bez tych oszczędności albo z bardzo małymi, to jest smutny, bo on lubi odkładać 
Ale w sumie trzeba się cieszyć, że z bieżącej kasy damy radę i nie musimy nic wyciągać właśnie z odłożonych.
Ostatnio właśnie przez 2 miechy nie chodziłam do kosmetyczki bo miałam fazę na oszczędzanie ale się złamałam i zapisałam się na wtorek na hybrydy i brwi, niech mam coś z życia, ostatnie dni za dużo pracowałam 
|
Nawet mi nie mów...w sobotę pojechaliśmy z mężem po same farby i co tam jeszcze potrzebne do malowania i 8 stówek pękło. A to sumie dopiero początek. Remont zaczynamy za tydzień, przenosimy się na ten czas do mojej mamy, a mąż sobie w spokoju będzie malował.
---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------
Ja mam wiklinowy z Ikei i dopiero jak Zosia była starsza, to zaczęłam w nim karmić...a wcześniej mąż mi ciągle dokuczał,że to był niepotrzebny zakup
|
|
|