2008-08-19, 11:47
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV
Cytat:
Napisane przez Anula123
Klaudia sie dziś trochę nacierpiała, bo ugryzła ją osa  . Ale cały dzień się super zachowywała. Sylwia dziś dostała bojowe zadanie- w czasie jak skrobaliśmy łazienkę zajmowała się na dworzu Klaudią i poradziła sobie super.
|
buziole dla małej Klaudii. rzeczywiście w tym roku wszystkich owadów stanowczo za dużo.
A Sylwia to panienka już, masz super, że chce się Klaudią zajmować. 
Cytat:
Napisane przez minisia
No to Hania pobiła dziś mistrzostwo wieczorkiem - nie wiem jakim cudem dostała się do szafki kuchennej zabezpieczoną blokadą, wyciągnęła sobie oliwe z oliwek - monini ta dużą butelkę i wylała na pół kuchni - ona cała w oleju ja w oleju i już 10 raz podłogę umyłam 
Ale jak najpierw to zobaczyłam to myślałam, ze posikam się ze śmiechu jaka Hania była w szoku co zrobiła 
|
moja kochana synowa.
...choc tego mycia wcale nie zazdroszczę.
Ja robię tak jak Xantia- kuchnia jest "dostosowana" do Maksia, szafki bez blokad, dziecko robi co chce, a ja potem sprzątam.
Cytat:
Napisane przez juleczka1980
|
juleczko, myślę, że to trzydniówka. U nas też wysypka to takie plamki raczej, nie krostki.
No i nie masz pojęcia jak straszliwie cieszymy się razem z Wami z powodu stópek Mateuszka. wycałuj mu od nas wszystkie paluszki przy stópkach.
Nas wczoraj popołudniu odwiedziła moja przyjaciółka, Maks dostał wiertarkę, samochodzik- Fiat 126p, dwie książeczki, i karteczkę.
|
|
|