Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy lipcowe 2018 cz. I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-03-01, 20:03   #4103
chmurka508
Raczkowanie

GG do chmurka508
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. I

Cytat:
Napisane przez aaska92 Pokaż wiadomość
Ja kupowałam ubranko na chrzest w hm zwykły biały miś kombinezon (chrzciny w październiku). Pod tym miał bawełniane body z muszka i bawełniane spodenki imitujące eleganckie.

Jak tam tłusty czwartek minął? Ja sporo wyciągnęłam pączków nawet nie liczę ile.. Miałam i domowe od mojej mamy i teściowa wpadła z kupnymi. Jutro juz wracamy do lekkiego jedzenia

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
He he niezle[emoji846] ja tylko 2 paczki zjadlam, rano z mama jednego i wieczorkiem z mezem. Siedzi mi co prawda jeszcze jeden i usmiecha sie do mnie, ale poki co jeszcze nie stracilam silnej woli[emoji6] generalnie ladnie schudlam po ciazy za wyjatkiem brzucha. Zostala mi jeszcze taka oponka co mnie skutecznie motywuje do cwiczen i nie objadania sie[emoji846]

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:
Napisane przez WillowTree Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, ja zaglądam od czasu do czasu ale nawet nie ma co nadrabiać u nas pierwsze przeziębienie, młody totalnie sie nie może odnaleźć w sytuacji. Napiszcie jak u Was kupkowe sprawy? 🤪 my na kp i sloikach, czasem blw i raz na trzy dni mamy dwójkę [emoji852]️
Hej Willow, wspolczuje przeziebienia. Co do kupek to nie ma problemu, ale ja czesto praktycznie codziennie wieczorem jablko malej daje. Czasem gotowane, czasem surowe i kupka raz lub nawet 2 razy dziennie. Mysle ze to dziala! Pozatym tez dalej kp, sloiczki i polprodukty robie ja. Blw byly proby ale nieudane poki co.

Dzis sie pochwale zrobilam 25 kulek miesnych po 10 g na cielecinie i kroliku, kostki rosolowe wg przepisu Maluszek na 6+, i 4 sloiki z warzywami, makaronem i miesem. Walczam w kuchni pol dnia ale zapasy spokojnie na m-c starcza. Czasem daje kupny sloik, ale coraz rzadziej. Na kostkach i miesie gotuje zwykle rozne zupy malej. Rozkrecilam sie[emoji6]

chmurka508 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując