Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kwietniówki 2019 - cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-04-02, 12:17   #1206
srebrnykot
stary jednooki dachowiec

Dot.: Kwietniówki 2019 - cz.4

Dzięki, uspokoiłyście mnie. Jeśli to będzie ta intensywność bólu, to zdecydowanie nie powinnam ich przegapić

Cytat:
Napisane przez Coccinellla Pokaż wiadomość
Mamaszkrabka może mieć rację [emoji4] osoatnio przeczytalam, że ból porodowy jest tak silny, że porownywalny ze zlamaniem 20 kosci na raz[emoji54]
Też ostatnio trafiłam na ten artykuł! I pierwsza moja myśl to było: Taaak, dokładnie ta informacja była mi potrzebna przed porodem Ale nie wiedziałam, czy to się przekłada też na te pierwsze skurcze i w jakim stopniu, czy nie.

Cytat:
Napisane przez Lovelly44 Pokaż wiadomość
Wiem jak bardzo czekacie na swoje maleństwa [emoji7] moja jest przesłodka, ale dziś porządnie daje się we znaki, od 5 nie śpi i interesuje ją tylko cyc [emoji3526] ja w piżamie, ledwie co się umylam i skorzystałam z toalety[emoji3526] tż zrobił kanapki do łóżka
Na szczęście Maja budzi się w nocy tylko 2razy to można pospać.
Wczoraj byłyśmy na pierwszym 15minutowym spacerku, chyba jej się podobało bo po zetknięciu ze świeżym powietrzem zapadła w głęboki sen [emoji42]
Super, że masz już Młodą w domu i że z ciśnieniem lepiej. Zazdroszczę, że już masz poród za sobą.

Cytat:
Napisane przez mamaszkrabka Pokaż wiadomość
Nam tez kazano pieluchowac bioderka, teraz podobno sie tego nie robi [emoji57]
Co to jest pieluchowanie bioderek? I jeśli to nie to, to czy spotkałyście się z tym, żeby ktoś zalecał, żeby między nóżki dziecka wkładać zwiniętą pieluszkę, właśnie z uwagi na bioderka? Wiem, że mojej mamie tak zalecano, ale u mnie na SR nic takiego nie było i nie słyszałam o tym nigdzie indziej.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
srebrnykot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując