2008-08-20, 13:57
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Hej 
Zajrzałam na chwilę do brata (wyszedł gdzieś z bratową) więc korzystając z ich nieobecności szybciutko włączyłam komputerek i zajrzałam na wizaż
Cytat:
Napisane przez virka
Tylko kiedy to będzie...  Chyba, że szybciej będziesz na podkarpaciu 
|
Mam nadzieję, że się uda 
Cytat:
Napisane przez Milka19
A teraz relacja pospotkankowa - część pierwsza
Po tym jak przeczytałam o tym złośliwym charakterze i zołzowatości z duszą na ramieniu uadałam się na spotkanie. Wychodząc z domu krzyknęłam do siostry: "testament leży na biurku, powiedz rodzicom, że nie wrócę na noc" ( ). Oczywiście wcześniej nie sprawdzałam map dlatego, że moja orientacja w terenie leży i kwiczy (tak naprawdę mam super doskonałą oientację ), tylko po to, żeby sobie zaplanować możliwe drogi ucieczki
Podsumowując Agnieszka okazała się bardzo sympatyczną (malutką ) osóbką, która jak będzie narzekała na cerę to dostanie ode mnie Włoski prezentują się bardzo dobrze (jak to rasowa włosomaniaczka prześwietliłam je dokładnie wzrokiem ) i nie dojrzałam żadnych odrostów, a ich kondycję oceniam na bd +
Okazało się, że nasze orientacje w terenie razem leżą i kwiczą, tylko moja zdecydowanie głośniej. Chodziłyśmy tak zagadanie po jednej takiej ulicy w poszukiwaniu rossmanna i natury i oczywiście je minęłyśmy. Ostatecznie po kilku godzinach szczęśliwe z zakupami kosmetycznymi w torebce udałyśmy się do parku (co by nasze włosy mogły pooddychać świeżym powietrzem). Ja ostatecznie mało co nie utknęłam w Bełchatowie, bo zdolna sprawdziłam, że mam autobus, ale nie spostrzegłam, że jeździ on tylko w okresie nauki szkolnej. Naszczęście wcześniejszy autobus spóźnił się 15 minut
|
Niesamowita relacja! Sama bym tego lepiej nie ujęła 
Pierwsze jej słowa, kiedy mnie zobaczyła?? "Jakaś ty malutka!" 
Dodam tylko jeszcze od siebie, że Milka jest jeszcze ładniejsza niż na fotkach 
A te jej włosy! Też takie chcę 
Jak jeszcze raz usłyszę, że się na nie skarży to będzie ode mnie 
Milka zapomniała wspomnieć, ze zabłądziłyśmy - skręciłysmy w niewłaściwą ulicę - tzn miałyśmy skręcić ale tak się zagadałyśmy, ze poszłyśmy prosto I potem musiałyśmy się spory kawał wracać - ale o naszej orientacji w terenie (a raczej jej braku) Milka napisała już dość i nie będę się pogrążać 
Dobrze, ze wydrukowała tę mapę
Jak mi się jeszcze coś przypomni to napiszę 
Cytat:
Napisane przez Jolie2601
bombowa relacja- teraz ja leżę i kwiczę 
|
Lepiej bym tego nie ujęła 
Wiem, powtarzam się - ale po przeczytaniu relacji Milki odjęło mi mowę
Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2008-08-20 o 14:44
Powód: dopisek
|