Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-20, 13:57   #2114
Finlora
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Hej

Zajrzałam na chwilę do brata (wyszedł gdzieś z bratową) więc korzystając z ich nieobecności szybciutko włączyłam komputerek i zajrzałam na wizaż

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość

Tylko kiedy to będzie... Chyba, że szybciej będziesz na podkarpaciu
Mam nadzieję, że się uda

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
A teraz relacja pospotkankowa - część pierwsza

Po tym jak przeczytałam o tym złośliwym charakterze i zołzowatości z duszą na ramieniu uadałam się na spotkanie. Wychodząc z domu krzyknęłam do siostry: "testament leży na biurku, powiedz rodzicom, że nie wrócę na noc" (). Oczywiście wcześniej nie sprawdzałam map dlatego, że moja orientacja w terenie leży i kwiczy (tak naprawdę mam super doskonałą oientację), tylko po to, żeby sobie zaplanować możliwe drogi ucieczki

Podsumowując Agnieszka okazała się bardzo sympatyczną (malutką) osóbką, która jak będzie narzekała na cerę to dostanie ode mnie Włoski prezentują się bardzo dobrze (jak to rasowa włosomaniaczka prześwietliłam je dokładnie wzrokiem) i nie dojrzałam żadnych odrostów, a ich kondycję oceniam na bd +

Okazało się, że nasze orientacje w terenie razem leżą i kwiczą, tylko moja zdecydowanie głośniej. Chodziłyśmy tak zagadanie po jednej takiej ulicy w poszukiwaniu rossmanna i natury i oczywiście je minęłyśmy. Ostatecznie po kilku godzinach szczęśliwe z zakupami kosmetycznymi w torebce udałyśmy się do parku (co by nasze włosy mogły pooddychać świeżym powietrzem). Ja ostatecznie mało co nie utknęłam w Bełchatowie, bo zdolna sprawdziłam, że mam autobus, ale nie spostrzegłam, że jeździ on tylko w okresie nauki szkolnej. Naszczęście wcześniejszy autobus spóźnił się 15 minut
Niesamowita relacja! Sama bym tego lepiej nie ujęła

Pierwsze jej słowa, kiedy mnie zobaczyła?? "Jakaś ty malutka!"

Dodam tylko jeszcze od siebie, że Milka jest jeszcze ładniejsza niż na fotkach
A te jej włosy! Też takie chcę
Jak jeszcze raz usłyszę, że się na nie skarży to będzie ode mnie

Milka zapomniała wspomnieć, ze zabłądziłyśmy - skręciłysmy w niewłaściwą ulicę - tzn miałyśmy skręcić ale tak się zagadałyśmy, ze poszłyśmy prosto I potem musiałyśmy się spory kawał wracać - ale o naszej orientacji w terenie (a raczej jej braku) Milka napisała już dość i nie będę się pogrążać
Dobrze, ze wydrukowała tę mapę

Jak mi się jeszcze coś przypomni to napiszę

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
bombowa relacja- teraz ja leżę i kwiczę
Lepiej bym tego nie ujęła
Wiem, powtarzam się - ale po przeczytaniu relacji Milki odjęło mi mowę

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2008-08-20 o 14:44 Powód: dopisek
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując