|
|
#2071 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2072 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam
![]() Wymęczona przez kuzynkę, z kilkudziesięcioma ukąszeniami po komarach, wróciłam do miasta (tych komarów to tu naprawdę dużo mniej. Dziwię się, że w zeszłym roku mnie żaden nie ugryzł) Muszę chociaż trochę ponadrabiać teraz.. na wizażu i w kwestii włosów również, bo jakiś tydzień poza myciem nic z nimi nie robiłam ![]() ...Dalej nie dostałam ekstraktów z thanatosa... Hm.
|
|
|
#2073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() śniło mi się dziś ,że Rosja zaatakowała Polskę, brrrr. Musiałam dziś oddać okulary do naprawy. Czuję się jak "niepowiemco", nawet literek na klawiaturze nie widzę, nie mówiąc o tych na monitorze Cyba potrzebny mi pies-przewodnik i biała laska.Kupiłam sobie ten szampon z aloesem. Niby 40% składu to aloes. Wącham i wącham i przestać nie mogę, bossski jest ten zapach. Czuć aloes. Szkoda tyko,ze ma sls, ale na szczęście nie na początku składu, zobaczymy jak się będzie sprawował
|
|
|
|
|
#2074 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Tajemnizy Ogród
![]() Cytat:
![]() Oj naturalnie brązowa karnacja... marzenie Ja dziś nie posmarowałam dekoldu filtrem i mam teraz czerwony i mnie paliCytat:
![]() Cytat:
Ale się powstrzymam![]() Cytat:
Ale to chyba wina tego, że czasem chodzę bez okularów Ostatnio spotkałam znajomą w sklepie i tak gadamy, a ja non stop się zastanawiam kto to wogóle jestCytat:
Moja mama też byczek i totalne przeciwieństwo Twojej. Zero złościwości i uporu, za to prawdziwe uosobienie spokoju i dobroci Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim
Zaczełam znowu bardzo dbac o wlosy ![]() ,ale dobra mam do was pytanie ![]() Gra ktoras w lotka ? Bo z ciekawosci i na przyszlosc chce o cos zapytac ![]() Czy jesli sie gra w duzego lotka i ma sie wszystkie liczby,ale w innej kolejnosci niz padly w telewizji to sie liczy ?
|
|
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
A teraz relacja pospotkankowa - część pierwsza
![]() Po tym jak przeczytałam o tym złośliwym charakterze i zołzowatości z duszą na ramieniu uadałam się na spotkanie. Wychodząc z domu krzyknęłam do siostry: "testament leży na biurku, powiedz rodzicom, że nie wrócę na noc" ( Podsumowując Agnieszka okazała się bardzo sympatyczną (malutką ) osóbką, która jak będzie narzekała na cerę to dostanie ode mnie ) i nie dojrzałam żadnych odrostów, a ich kondycję oceniam na bd + ![]() Okazało się, że nasze orientacje w terenie razem leżą i kwiczą, tylko moja zdecydowanie głośniej. Chodziłyśmy tak zagadanie po jednej takiej ulicy w poszukiwaniu rossmanna i natury i oczywiście je minęłyśmy. Ostatecznie po kilku godzinach szczęśliwe z zakupami kosmetycznymi w torebce udałyśmy się do parku (co by nasze włosy mogły pooddychać świeżym powietrzem). Ja ostatecznie mało co nie utknęłam w Bełchatowie, bo zdolna sprawdziłam, że mam autobus, ale nie spostrzegłam, że jeździ on tylko w okresie nauki szkolnej. Naszczęście wcześniejszy autobus spóźnił się 15 minut ![]() Edit: Weroniko sama gram rzadko, ale liczy się
|
|
|
|
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
Ok bede wiedziala dzieki
|
|
|
|
|
#2078 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiem jeszcze, ze wiem już że "zaraziłam" się od koleżanki tą jazdą konną Znów jeździłam i wiem, że na tym nie koniec.
|
|
|
|
#2079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2081 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem jak można skreślić w jakiejś kolejności.. Liczby ułożone są właśnie 1 2 3 4 5 i wybierasz..? Niezależnie w jakiej kolejności będzie w telewizji, potem wyniki podawane są w kolejności od najmniejszej do największej liczby.
|
|
|
#2082 |
|
Rozeznanie
|
żeby mnie po dwóch piwach trochę wcięło. Starzeję się
.Milka, bombowa relacja ![]() Zdałam sobie sprawę, że z moją samooceną bardzo słabo. Zupełnie nie wiem dlaczego i jak sobie z tym poradzić :/. |
|
|
|
|
#2083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- usmiechac sie do siebie - cpać deprim od niedawna moj ulubiony lek na cale zlo tego swiata, wszelkie problemy egzystencjalne, stres, spadki samopoczucia
|
|
|
|
|
|
#2084 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To dziwne, ale strasznie mi samoocena spadła kiedy zaczęłam mieszkać z moją dobrą koleżanką w akademiku. Zaczęłam czuć się brzydka, gruba, (na nią wszyscy lecą), nawet włosy ma dłuższe. Byłam o wiele lepsza w nauce, od kiedy się wprowadziła to uczy się z nami i prawie mnie dogoniła. Kupię sobie jakąś bluzkę, jej się spodoba i też po nią idzie. Ludzie później zachwycają się bluzką na niej, albo że ma takie ładne oczy i zgrabne nogi. W ogóle w większym gronie wszyscy do niej zagadują. Lubię ją, ale cholera, czy to możliwe, że ktoś nam zabiera energie, wierzycie w jakieś wampiry energetyczne ? Miałam różne koleżanki w życiu i piękne i te mniej i w ogóle i nieśmiałe i zbyt pewne siebie, ale nigdy się tak nie czułam, jak się czuję teraz. Nigdy nie byłam o nic zazdrosna. Są wakacje, nie widzimy się. Ale kilka dni temu jak przyjechał mój najlepszy kumpel, którego nie widziałam 8 miesięcy to rozmowę zaczęliśmy od jego pytania "czy ONA przyjedzie do mnie na wakacje, bo go zaintrygowała w moje urodziny?" Zle mi . Jestem sfrustrowana .
|
|
|
|
|
|
#2085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moze Ty za malo uwagi poswiecasz innym? Z reguly tworza sie takie wianuszki wzajemnej adoracji...Ja np. nie umiem brac w czyms takim udzialu, wiec zawsze jestem poza. Z reszta kobiety z roznych powodow rzadko mnie komplementuja Mezczyzni rowniez Wazne, zeby sobie uswiadomic dlaczego.
|
|
|
|
|
|
#2086 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Śmieszne jest to, że gdy nie mieszkałyśmy razem to było świetnie. Czasem jest tak, że ktoś jest super ale nie do mieszkania z nim (już nie wspominając o sprawach typu, że ani razu w roku nie kupiła proszku do prania, tylko my z drugą współlokatorką sypałyśmy cały czas). Spróbuję przestać się przejmować. Dzięki tulipanna, ambitny, zbyt ambitny koziorożcu, jak ja .
|
|
|
|
|
|
#2087 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Oluś ale i tacy ludzie są potrzebnie Wyobraź sobie świat pełen tak samo sympatycznych osób o tym samym poczuciu humoru do których wszyscy lgną Jakiś koszmar Ja nie należę do osób bardzo towarzyskich, szczerze jak czasem mam kogoś dosyć to poprostu mu mówię, że potrzebuje pobyć trochę sama, nie mam ochoty iść na impreze to poprostu nie idę i nie obchodzi mnie to, że przez to na przykład będę mniej lubiana przez znajomych, bo z nimi nie wyszłam i się izoluje To normalne, że ludzie są różni, mają różne poczucie humoru, jedni bardziej specyficzne i złośliwe, inni mogą to wziąśc zbyt dosłownie, nie ze wszystkimi jest nam dane się dogadać, ot całkiem normalne Podstawą tego świata jest różnorodność. Wcale nie urwałaś się z choinki i zostań taka jaką jesteś, bo skoro są osoby, które potrafią to docenić, to wychodzi na to, że taka właśnie jesteś najlepsza I najgorsze co może być to ciągłę porównywanie się. Powiedzmy sobie szczerze, zawsze będą ludzie od nas ładniejsi, mądrzejsi, szczuplejsi, sympatyczniejsi itd. Może zamiast tego porównywania przyjąć nieco inną strategię - jestem jaka jestem, nie jestem idealna, ale jak by nie patrzeć jedyna w swoim rodzaju
|
|
|
|
|
|
#2088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zastanawiam się czy faktycznie pomagają czy to takie plabeco Ja biorę na uspokojenie walerian i jak dla mnie sama świadomość, że wzięłam już mnie uspokaja
|
|
|
|
|
|
#2089 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Milka, ale masz rację. Nie wyobrażam sobie świata samych sympatycznych ludzi. Nudno by było . Też mam tak, że powiem że muszę pobyć sama jak czuję taką potrzebę (a czuję), albo jak coś mi się nie podoba. Tylko ciężko mi idzie mówienie ludziom co mi w nich nie pasuje. Wewnętrznie.
|
|
|
|
|
|
#2090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może ta Twoja koleżanka ma taką nietypową urodę i sposób bycia, że działa poprostu na większość ludzi jak magnez na żelazo Też miałam/ mam taką koleżankę. W sumie z wyglądu normalna dziewczyna i wystarczyło pół godzinny jej towarzystwa na moim sylwestrze i mój kuzyn wpadł jak śliwka w kompot - teraz są małżeństem i mają dziecko, a ja ciągle się zastanawiam jak można tak facetowi przez 30 minut w głowie zawrócić![]()
|
|
|
|
|
|
#2091 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Ja tylko na chwile... Za pol godz mam interview.... 3majcie kciuki... Tak sie boje.... A oferta pracy bardzo atrakcyjna. Jak wroce to sie odezwe i nadrobie zaleglosci. Buziaki
|
|
#2092 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Ona taka przebojowa nie jest, a w sumie to nie miała nigdy na poważnie chłopaka. Poznała 2 lata temu takiego "Dżolero" przez internet. Spotkali się, w tamte wakacje on był u niej, ona u niego. To ona wpadła jak śliwka w kompot. Ale dzieliła ich i tak odległość kilkuset kilometrów, więc on chciał się spotykać tylko bez zobowiązań, ona chciała czegoś więcej. Efekt taki, że on ma dziewczynę w Krakowie własnie, ona pod Wrocławiem mieszka i dalej o nim myśli. Nasz sąsiad za ścianą w akademiku był w niej zakochany po uszy. Dalej jest. Zaprosił ją na wesele, ale ona się nie zgodziła. Za nim latało dużo dziewczyn (swoją drogą się dziwię, bo ja bym go nie chciała jakby mi dopłacili) i powiedział mi raz tak "Ja nie wiem co jest, ja wiem, że ona nie jest jakaś super ładna, figura to też rzecz gustu, ale tak mi zawróciła w głowie, ma to coś". Chłopak się strasznie zakochał, ona go nie chce. Telenowela była w tym akademiku. Kilka razy jej kwiatu kupił, nawet jej dał nagrywarkę DVD bo nie miała. Ale i tak nie zapomnę jak raz na święcie studentów podchodzi do mnie chłopak i mówi "podoba mi się Twoja koleżanka". Nie wiem, po co MI to akurat mówił, ale olać . Fajnie, że mogę sobie z Wami tutaj tak pogadać, bo w sumie oprócz mojego TŻ i jednej jedynej koleżanki tutaj (z którą się średnio widzę raz w tygodniu) to nie bardzo mogę się zwierzyć komuś, no i wy to ocenicie obiektywnie . W domu mamy pełno robactwa, musimy wszystko wypsikać i uciekać z domu
|
|
|
|
|
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow Chciał dziewczynę kupić Ja miałam podobną sytuację w podstawówce Taki jeden chłopak się we mnie zakochał, a ja go wprost niecierpiałam i na nim żerowałamZ sylwestrem było zabawnie, bo kuzyn podobo niezły towar i była jeszcze jedna dziewczyna, która miała na niego chrapkę, bawili się razem przez całą imprezkę, a ta jego przyszła żona wpadła tylko na pół godziny i jak się zobaczyli to ... nie da się tego opisać - poprostu miłość od pierwszego wejrzenia, potem nawet razem naczynia mi zmywali - jednynie w kuchni nad zlewem mieli odrobinę prywatności Ta Twoja koleżanka też rewelacyjna. No cóż jak to się mowi serce nie sługa. A swoją drogą nie jest z Tobą źle skoro faceci mają na tyle odwagi i Ci się zwierzają, że Twoja kumpela im w głowie zawróciła Może mają nadzieje, że jej szepniesz słówko i będzie im łatwiej![]() Mi też się z Wami fajnie wirtualnie rozmawia Taka ładna pogoda, więc aż grzech w domu siedzieć U mnie w nocy znowu koncert
|
|
|
|
|
|
#2095 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. On przyznał się dopiero jak już byliśmy ze sobą, że od początku mu się podobałam, ale nie miał odwagi myśleć by że MY RAZEM. Że on to nie moje progi . Zupełnie nie wiem czemu, on mi się też podobał, bo mnie strasznie rozśmieszał i był podobny do Justina Timberlake trochę, tylko ja znów myślałam, że to taki babiarz jest i że w życiu z nim związek na stałe. Alkohol nam trochę dopomógł(chwalmy wino na imprezie u Tomka!), później jakoś poszło (nie zapomnę jak przyszedł do mnie z różą i nieśmiało wybąkał "Ale ja chce z Tobą być")Co do zwierzania się, to mi się dużo osób zwierza, dziewczyny, faceci. Czasem się czułam, że wszyscy do mnie tylko mówią i mówią i oczekują porady, a mnie mają gdzieś. A przecież ja też miałam swoje problemy. Tylko, że nikt nigdy o nie, nie pytał, a ja nie chciałam też sama o nich mówić. Koleżance też szepnęłam słówko o tym sąsiedzie, że mogłaby spróbować, żeby przestała myśleć o tamtym z Krakowa. Że jeśli to oleje to będzie duże prawdopodobieństwo, że będzie tego kiedyś żałować. Ale ona sama podjęła decyzję, że nie. On się jej w ogóle nie podobał, więc nic na siłę. A Ty z tym wykorzystywaniem w podstawówce dobra byłaś.
|
|
|
|
|
|
#2096 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Coś chyba z ciśnieniem się dzieje, bo wypiłam dwie kawy i dalej półprzytomna jestem. O, też lubię tą knajpkę, czesto tam bywam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Powodzenia i czekamy na relację
|
||
|
|
|
|
#2097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ważne było, że kanapki były dobre |
|
|
|
|
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2099 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit.: Możliwe, chociaż pewnie zapamiętałabym te włosy ![]() Edit.2: Cytat:
Więc ludzie to wykorzystują A sama jestem dość nieufna, więc swoje problemy zostawiam dla siebia, albo czasem mówię o nich tylko paru osobom.
|
||
|
|
|
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:35.

i budzilam sie non stop...
Bo przeciez taka co pomiesci 30 kg roznosci nie bede brala na 3 dni 

może nie zawsze, ale często, nawet jeśli nie przyglądam się okolicy i nie szukam punktów orientacyjnych. Potem jakoś tak same w pamięci się odnajdują.
wystarczy, że raz przejdę/przejadę daną trasą i ją zapamiętuję- mimowolnie.
Zdradzisz?
Jednak z powodu zaspania mój refleks był opóźniony i tylko udało mi się rozwścieczyć to małe, bzyczące ścierwo. Chyba kupię takie urządzonko nate paskudztwa, to wkładane do wtyczki 

Wierze, że będziesz rewelacyjna i wymieciesz inne kandydatki