Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kwietniówki 2019 - cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2019-04-18, 17:57   #2330
AncientQueen
Rozeznanie

Dot.: Kwietniówki 2019 - cz.4

Cytat:
Napisane przez agassek Pokaż wiadomość
Elastyk chyba na krótko starcza? Nie pamiętam do ilu kg, ale wydaje mi się, że tylko na początek

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tak, to raptem do 10 kg jest, więc na kilka miesięcy - mi chodziło o coś, w czym będę nosiła małego póki nie dorośnie do nosidełka, w sumie jeśli ktoś ma mocno ograniczone fundusze to bez sensu w nią inwestować

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
Hej. Tak was podczytuje. Jestem mamusia z maja.
Ale widzę temat chust to się dołączę. Też szukam chusty. Mi polecono właśnie tkana a elastyczna odradzano. Nie mam żadnego doświadczenia i szukam pierwszej chusty. Są ponoć chusty tkane które są już od zakupu miękkie.
W czerwcu będę miała spotkanie z doradcą to się dowiem więcej Ale już wtedy chciałabym mieć chuste a też nie wiem na którą się zdecydować.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ja w sumie macałam tylko chusty tkane z Lennylamb i naprawdę milutkie były. Na szkole rodzenia miałam spotkanie z doradczynią w kwestii chust i mówiła, że elastyczne są jak najbardziej okej, tylko właśnie nie jest to zakup na lata... Można kupić na początek, żeby zobaczyć, czy dziecko /rodzic w ogóle się w tym odnajdzie, potem trzeba inwestować w coś mocniejszego.