Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mam problem i nie wiem jak mam to rozwiązać
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-05-26, 13:20   #7
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Dot.: Mam problem i nie wiem jak mam to rozwiązać

Kolejny wątek z zaproszeniem. Zaczynam wyczuwać trolisko
Cytat:
Napisane przez kabimabi231 Pokaż wiadomość
Znam ich dobrze lecz czemu nie zostałam zaproszona??
Z dowolnych powodów. Nie mają żadnego obowiązku zapraszać kogokolwiek ani się z tego tłumaczyć.
Cytat:
Narzeczony się bardzo wściekł na nich a szczególnie bardziej na bratową (on od początku jej nienawidził)
A to dziwne, że bardziej na nią, bo ona jak mniemam nie jest jedyną osobą odpowiedzialną za zaproszenia. Dlatego dziwi mnie, że wszyscy się czepiacie tylko jej.
Cytat:
Z tego powodu zrobiło mi się bardzo smutno i potraktowano mnie nie fair.
Nie wiesz czy potraktowano cię fair, bo nie znasz kryteriów, którymi kierowali się organizatorzy zapraszając gości. Mogli kierować się np. tym czy kogoś lubią.
Cytat:
Może mi jest przykro ale cóż ja postanowiłam że ja się zemszczę i udowodnię tym że powinno jej się zrobić głupio. Data naszego ślubu jest ustalona na 14 września 2019 roku więc za miesiąc będziemy robić zaproszenia. Obydwoje ustaliliśmy już że ona nie zostanie poproszona na naszą uroczystość. Ciekawa jestem jaka będzie jej mina gdy nie otrzyma od nas zaproszenia.
Teraz do was pytania takie: Czy taka mała słodka zemsta będzie dobra? Czy później nie poniosę w tym żadnej konsekwencji?? Jak ogólnie widzicie to co napisałam - wyraźcie swoje zdania.
Jak dla mnie oboje jesteście zabawni w tej "zemście". Twój facet jej nie lubi, więc nie wiem po co w ogóle ją rozważaliście na liście gości.
I ciekawe co na to ów brat, który za rozsyłanie zaproszeń na imprezę własnego dziecka był tak samo odpowiedzialny jak jego partnerka. Jakim cudem do niego żalu nie macie, a do niej tak?
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując