2008-08-22, 10:39
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Droga do idealnej sylwetki - Wspólne odchudzanie - Sojuszniczki poszukiwane
Cytat:
Napisane przez Andraia
asi_ula
To ja sie jeszcze przyczepie. Chodzi o te panierki, czesto je jesz? To wlasnie przez nie, do tego ostro smazone, potrawa robi sie kaloryczna i nie zdrowa. Pomyslmy czym mozna by to zastapic...Ryba jest dosc delikatna wiec chyba bedzie smakowac bez panierki. Moze obtocz ją zdrowo przyprawami i ugriluj.
Pamietajmy, co smazone to nie zdrowe  Mozna tez dusic w jarzynkach.
|
panierki to raczej tylko do ryby, bo babcia inaczej jej nie robi Mięs typu schabowy i filet raczej nie jem, więc tak raz na tydzień panierkę chyba można? Z resztą to taka minimalna, bo i tak się poobrywa 
Cytat:
Napisane przez pulce
wczoraj zjadlam popoludniu w pracy 3 kawalki pizzy i kawalek ciasta jablkowego
 miedzy tymi pizzami arbuz....wieczorem to mialam brzuch jakbym tam calego arbuza wlozyla 
co ja mam robic bo nie moge nie zjesc...chodze kolo pizzy ,chodze i sobie odmawiam....potem nie wytrzymam i sie zucam na nia jakbym tydzien nie jadla 
jak mam schudnac????????????
|
Pizza jest chyba najbardziej kalorycznym produktem spożywczym Ja tam za bardzo jej nie lubię.. a jeśli nie możesz się opanować to rób ją sama w domu. Zrobisz jakieś lekkie ciasto, na to warzywa i jakiś dietetyczny ser.. ta z pizzerii to sam tłuszcz i dlatego ciężko mi ją do ust wziąć gdybyś wiedziała jak oni ją robią to w życiu byś nie zjadła Trochę sobie ją 'obrzydź', może podziała A co do Shreka to nie daj się ! Wiem, że zjadłaś to co nie potrzebne, ale ciągle masz szansę schudnąć ! Pogoń ta pizzę, ale już ! 
Ciasto jabłkowe chyba też nie jest aż tak kaloryczne, bo to w końcu owoce a nie jakaś czekoladowa masa A arbuz to prawie sama woda, więc ok
And you just don't notice... <3
>10<
|
|
|