2019-07-13, 11:13
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wybór robota kuchennego
Cytat:
Napisane przez owocowykoktajl
Nosz kurczaki. To mój własny, dwuletni. Szklany blender i szklany młynek do kawy/serów.
Plastikowy malakser.
Ciężka, solidna, stalowa maszynka do mięsa. Załącznik 7682712
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Hej hej. Właśnie moja szwagierka ma coś podobnego chyba tej samej firmy i mówiła właśnie ze mięso mieli, białka ubija super ale nie wiem czy ma do tego właśnie blender jakiś do koktajli i taki do tarcia, krojenia na plasterki, krojenia w paseczki (tarcie na paski).
Coś takiego bym potrzebowała.
Wiem ze nie ma jednego urządzenia do wszystkiego a szkoda.
Nie będę tego używać jakoś specjalnie dużo zapewne chyba ze tak mi się spodoba ze będę [emoji12]
Mój poprzedni robot miał 9 lat także zapewne już jego zdjęc nawet w necie nie będzie [emoji23] i to takie taniutkie było bo ok 400 zł.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------
Cytat:
Napisane przez owocowykoktajl
Nosz kurczaki. To mój własny, dwuletni. Szklany blender i szklany młynek do kawy/serów.
Plastikowy malakser.
Ciężka, solidna, stalowa maszynka do mięsa. Załącznik 7682712
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Młynek do serów ? A co to za cudo ? Do kawy mam mlynki (takie starodawne na ścianę ale jak dla mnie to najlepsze co wymyślili )
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------
https://allegro.pl/oferta/robot-kuch...-7l-7270364104
https://allegro.pl/oferta/robot-kuch...00w-7514620810
Teraz patrzę na to, widzę że do maszynki do mięsa są nakładki do tacia własnie w plasteki, paseczki itd. Drugi model podobny, trochę słabsza moc i inaczej tarki zakładane.
Myślicie że warto kupić? Czy może coś tańszego?
Edit: W jednym malakser a w drugim maszynka do mięsa więc chyba byłby lepszy z maszynką do mięsa i funkcjami tarcia.
Ehh musi być tyle tych modeli różnych?
Edytowane przez Renatka_2108
Czas edycji: 2019-07-13 o 11:15
|
|
|