![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() LUTY 2016! Ubrania, buty, książki i inne :)
Witam.
W styczniu dość kiepski wątek założyłam, ot robiony na szybko. Teraz chyba będzie troche lepszy ![]() Wymieniam się na to co mi wpadnie w oko. Szukam teraz jeansowej koszuli rozm S/M Zasady takie jak wszędzie, osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła pierwsza. Wysyłka tylko i wyłącznie listem poleconym! (Ja wysyłam w foliopaku z PP)
Edytowane przez Renatka_2108 Czas edycji: 2016-02-04 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LUTY 2016! Ubrania, buty, książki i inne :)
Inne:
-Urządzenie do depilacji na gorąco. Tylko wypróbowane jednak wolę depilator. Przy zdjeciach spadła mi ta niebieska nakrętka i pękła. -Askorbinian sodu Odsypana jedna mała łyżeczka produktu
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
BUTY 1. Nowe ecru szpilki, rozmiar 37. Dostałam kiedyś od koleżanki jednak i jej i mi są za duże. Raczej to typowe 37. Mają jakieś minimalne skazy jakby z czegoś niebieskiego. Zainteresowanym wrzucę zdjęcia 2. Szpilki RI retro, lekkie ślady użytkowania. Rozmiar 37 3. Skórzane szpilki rozm 35, tylko wyszłam na godzinę. Będę wybredna, nie wiem czy chcę oddać ![]() 4. Czarno - złote zamszowe szpilki. Kupione dawno dawno temu. Mało używane. Zamszowe. Rozm 36 5. Szpilki rozm 36. Mało noszone. Nie będę wybredna 6. Czarne szpilki z wymiany, jak dla mnie za wysoki obcas. Jakieś tam mankamenty mają, rozciagnieta guma itd. Nie bede wybredna
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
KURTKI/PŁASZCZE 1. Turkusowy płaszczyk, króciutki. Rozm S, mniejsze M. W rzeczywistości kolor bardziej intensywny. 2.Czerwony płaszczyk wiązany w pasie. Rozm S/M Kolor również bardziej intensywny. Stan db, mogą być zmechacenia które będę przedy wysyłką golić 3. Kurtka z eko skóry, podszyta futerkiem więc idealna również na lżejsze zimy. Rozm S/M. Nie oglądałam jej zbyt dokładnie ale myślę że bez wad. Rękawy nie mają w środku futerka ale są podszyte grubszym materiałem.
Edytowane przez Renatka_2108 Czas edycji: 2016-04-03 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
SUKIENKI/SPÓDNICZKI 1.Jeansowa spódniczka unikatowa. Rozm S/M 2. Czarna spódniczka, z przodu eko skóra, z tyłu materiał (dosyć wyblakły) 3. Beżowa eko skóra. Rozm S, stan bdb
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
SUKIENKI 1. Nowa sukienka z haftem, zapinana z tyłu na zamek. Rozm S. Łatwo nie oddam ![]() 2. Sukienka z ćwiekami, rozm S Z jednej str trzeba by podszyć chyba 3. Sukienka z kropeczki z pięknym przodem, idealna na lato. Stan db Rozmiar S/M 4. Marynarska sukienka odcinana, wiązana z tyłu, ma kieszenie. Stan bdb Rozmiar S 5. Sukienka z haftem, wiązana na wstążke nad szyją. Czarno - szara. Stan bdb , rozmiar S, mniejsze M 6. Brązowa sukienka przed kolano, bardzo wygodna. Stan bdb, rozmiar S/M
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
SUKIENKI CD 1. Beżowa baskinka z koronką Rozm S/M stan bdb 2. Rockowa mini, całość zapinana na te srebrne guziki Lekko wyblakła, poza tym stan bdb 3.Sukienka z bufkami i różami. Rozmiar M. Stan bdb. Nie jest wyblakła tak jak na zdjęciu widać.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
KRÓTKIE SPODENKI 1. Białe "jeansowe" spodenki. Sama je obcinałam, są baaardzo krótkie. Kieszenie przecięte aby nie wystawały. Rozmiar XS/S 2. Czerwone spodenki z wyższym stanem Rozmiar S. Stan bdb, są krwistoczerwone. Na zdjęciu nie uprasowane ![]()
Edytowane przez Renatka_2108 Czas edycji: 2016-12-16 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
SPODNIE 1.Eleganckie spodnie proste. Rozmiar 34/36. Mam z wymiany lecz okazały się ciut małe ![]() 2. Zwykłe jeansy. Rozmiar S/M (wymiary na życzenie podam) 3.Nietypowe spodnie jeansowe, przecierane. Zapinane z przodu jak widać, stan bdb (wymiary na życzenie podam) 4. Również nietypowe spodnie, świetnie leżą na pupie, przecierane.Stan bdb (wymiary na życzenie podam) 5. Bardzo jasne jeansy rurki z czarnymi przeszyciami Stan bdb.
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
SPODNIE C.D 1.Szare spodnie jeansowe. Stan bdb Rozmiar S 2.Podobne spodnie jeansowe lecz "potargane". Stan bdb Rozmiar S 3. Rurki z zamkami, eko skóra. Z tyłu przetarcie, nie rzuca się w oczy przy noszeniu. Stan db Rozmiar S
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
KOSZULE 1. Koszula w kratę, rozm S stan bdb 2. Koszula w paski, rozmiar 34/36 stan bdb 3. Koszula w drobne paseczki z falbaną rozm 36 stan bdb
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
MARYNARKI/ŻAKIETY 1 . Marynarka ciemny brąż. Stan bdb Rozmiar S 2. Marynarka koloru kawy z mlekiem z podszewką, stan bdb Rozmiar S/M 3. Szara nijaka marynarka. Dorzucę do wiekszej wymiany. Stan bdb Rozmiar S/M
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
BLUZKI 1. Turkusowa bluzka, nowa. Rozmiar M/L. Na mnie ciut za duża. Kolor intensywniejszy niż na zdjęciu
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki: 1. Mgiełka PLAYBOY oraz dezodorant, ubytek mgiełki widać na zdjęciu, a dezodorantu nie używałam. 2. Masło do ciała AVON. Ubytek widać na zdjęciu Niestety nie pamiętam dokładnie kiedy było otwierane. Zdaje się że ok rok temu. 3. Odżywka do włosów, kupiona w salonie fryzjerskim. Jednak ona bardziej działa jak żel, pianka do włosów niżeli odżywka. Może ktoś zna i używa. Stoi u mnie ok 2 lata
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
KSIĄŻKI Mistrz i Małgorzata nie czytane! Stan idealny +, nada się na prezent - NIE MA!!! Tytuły widać na zdjęciach. Stan bdb Brak książek z drugiego zdjęcia.
Edytowane przez Renatka_2108 Czas edycji: 2016-04-03 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dokladka
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za sukienkę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1454599631 ? plus ew. coś z książek?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
cos i mnie za urzadzenie do depilacji?
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos za czarne szpilki skorzane 35?
![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za córkę rabina?
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Cześć,znajdziesz coś u mnie za Mistrza i Małgorzatę?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=837694 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Mi odpowiada,chętnie
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=837587&page=2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
wymiary sukienek:
wężowa: dlugość 84 cm, szer.pod pachami 43, najszersze miejsce w biodrach-46 cm czarna: dł. 84 cm, pachy 42 cm, w pasie 36 cm pomarańczowa-granatowa dł. 83,5, pachy 40 cm, talia 33 cm Czarną sukienkę mogę dołożyć do wymiany na tę wężową https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=837587&page=2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() coś u mnie za : książki z tego zdjęcia: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1454601859 i czerwony płaszczyk ? ![]() albo za część z tych rzeczy ? ![]() zapraszam ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- zaraz Ci podam wymiarki ![]() i też poproszę, jeśli to nie problem ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- wymierzyłam ![]() ogrodniczka: - szerokość w obniżonym "pasie" bo to biodrówka: 39 cm (x 2 ) - długość części spódniczkowej (po szwie zew): 28 cm - długość całkowita z przodu mierzona przez środek (część spódniczkowa + klapa): 53,5 cm - długość górnej części, jak to w ogrodniczce regulowana szelkami ![]() Spodnie - ciężko zmierzyć, bo są na gumce: - pas bez naciągania 31 cm - naciąga się spokojnie do 41 cm (x2) - długość całkowita po szwie zew: 100 cm - długość nogawki po szwie wew: 78 cm - szerokość nogawki na samym dole: 13 cm Jeśli jeszcze jakiś wymiar potrzebujesz to śmiało pisz ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- ok, poczekam na wymiary ![]() a powiedz mi jeszcze, czy w związku z tym, że był farbowany nie farbuje ciuchów / torebek ? no i z jakiego jest materiału jeszcze napisz jeśli możesz ![]()
wymiana Edytowane przez ida999 Czas edycji: 2016-03-18 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ok
![]() To czekam na wymiary ![]() Z tym farbowaniem to chodziło mi raczej o farbowanie "na człowieku" (w sensie czy nie farbuje torebki czy dżinsów w trakcie noszenia ![]() W praniu sobie poradzę - wkrótce będę miała sporo różowych ciuszków do prania ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:38.