Dot.: Lipiec u Kasi6713 :)
Czarna sukienka ołówkowa Mango. Stan bdb - miałam ja na sobie kilka razy. rozmiar z metki: S
Asymetryczna sukienka Reserved. Sukienka z serii Premium Quality. Jedynym mankamentem są plamy w niektórych miejscach - najprawdopodobniej od przechowywania - pewnie wystarczy przeprać, jednak ja nie chcę tego robić. rozmiar z metki: XS
Sukienka mini Reserved. Używana kilka razy, bez śladów użytkowania. rozmiar z metki: XS
Kombinezon ASOS 36. Miałam go na sobie raz, nie nosi żadnych śladów użytkowania. UWAGA! Kombinezon był zwężany na moje potrzeby u krawcowej, więc są powycinane wszystkie metki! Poszę też koniecznie pytać o wymiary.
Czarna trapezowa sukienka Sinsay. Sukienkę miałam na sobie kilka razy, nie nosi praktycznie żadnych śladów użytkowania. Rozmiar XS.
Sukienka z falbaną w kwiaty marki TopShop. Rozmiar z metki: 38. Stan idealny - noszona kilka razy, bez śladów użytkowania.
Długi kombinezon Boohoo. Miałam go na sobie raz na imprezie, stan idealny. rozmiar z metki: 36
Fioletowa bluzka asymetryczna Clochouse. Bluzka używana, nie nosi jednak widocznych śladów użytkowania. rozmiar z metki: XL, jednak ja nosiłam ją jako oversize.
|