2019-12-06, 13:09
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019 [emoji3590]- część 5
Cytat:
Napisane przez Ola0731
A widzisz to nawet nie wiedziałam ze nie można  co prawda miałam już robiona ze 3 razy i albo miałam źle zrobiona albo na moje włosy ona nie działa bo się nie trzymała w ogóle.
Kurcze a ja byłam bardzo nastawiona na tą Żelazna i tak się teraz zastanawiam[emoji848] z tym że u mnie to też inaczej bo ja ogarnę wszystko przy takim maluszku. Tylko tyle że mogę mieć problem z przystawieniem.
No tym się pocieszam, że jednak w każdej chwili może się coś zacząć dziać
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Może ja mam takiego pecha akurat. Nie wiem. Dziś jest trochę lepsza zmiana położnych, nawet studentki fajniejsze bo przychodzą co chwile i pytają czy wszystko ok.
Tylko wiedza taka, ze dzisiaj np. same się uczyły razem ze mną jak kąpać dziecko [emoji28] i położna je instruowała.
Oglądałam sobie filmiki wczoraj na yt co i jak zrobić, ale właśnie na pomocy z karmieniem mi zależało najbardziej, a z tym niestety najsłabiej. Może dziś coś pomogą na nowej zmianie.
Dali nam książeczkę o karmieniu no i narazie to tyle [emoji2356]
Cytat:
Napisane przez PatiPee
Emosz on o 4 zrobił kleksa i full siuskiow i to wszystko..... wczoraj tez było tylko 2x siku [emoji24]
Na hafiji jest ze od 3-4 doby 6-7 pampkow z siuskami...
|
U mnie mało sika, ale kupy idą i położna mówiła że jeszcze ma czas na siuśki [emoji14]
Ja tej Hafiji to nie lubię za bardzo [emoji14] może i dużo wiedzy ale zalatuje mi terrorem na kp.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------
Cytat:
Napisane przez misiaq002
5 grudnia urodziłam córkę SN. Nic więcej teraz nie napiszę bo nie mam sił. Wszystko ok ale jestem w szoku i wyczerpana do reszty.
Araya masz parę [emoji8]
|
Prawie przegapiłam! Super wielkie gratulacje [emoji3526][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|