Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie październik 2020
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-03-24, 08:06   #1198
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892
Dot.: Mamusie październik 2020 [emoji173]

Cytat:
Napisane przez oblakanyobloczek Pokaż wiadomość
Jak chcesz być spokojniejsza zapisz się jutro gdzieś na te prenatalne, obojętnie gdzie. Nie wiem w którym tygodniu ciąży jesteś ale można je wykonać tylko w określonym czasie... jeśli zrobią to u Ciebie w przychodni to po prostu tamte badania odwołasz...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Ja myśle ze do wakacji to na pewno. Nieco się obawiam czy do naszych porodów się to zdąży wyciszyć czy nie. Trochę mam wrażenie że jednak nie. Ale się nie obrażę jak tym razem nie będę miała racji

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Biedna... ja mam tak ze mogę jeść i jeść i ciagle jestem nienajedzona aż do czasu jak jestem nadal odczuwalnie niebajedzona i jednocześnie przejedzona i mi niedobrze. I to nie jest fajne uczucie ze by się chciało jeszze coś zjesc a nie ma gdzie wcisnąć bo się czujesz przejedzona. Dziwne to i trudne do opisania...

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Wszystkie laboratoria do których dziś dzwoniłam nie odbierały. Kończy się tym ze idę jutro do tego dużego szpitala w którym mam wtyki, tam mnie przyjmą, już mam załatwione. Ale myślałam ze tego uniknę a tu jednak trzeba do skupiska iść a z małymi laborami jednak jest problem :/

A robisz dopiero te pierwsze badania? Czy już kolejne powtarzasz?

Ja mam tylko mocz i morfo, ale daruje sobie w obecnej sytuacji, poprzednie wyniki były ok

Kanarkowa i Hania kciuki za dzisiejsze wizyty! Napiszcie jal będziecie po [emoji110][emoji110]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora