Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Cytat:
Napisane przez mongan75
ups, sory Ewelka zapomnialam maila podac mongan75@vp.pl ale patrzac na to zdjecie to masz idealne nogi jak dla mnie ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) a jak do tego masz jeszcze kogos kto Ci to mowi prawie codziennie to juz w ogole  ja juz zaczynam wątpic czy kogos takiego znajde
hmm a jak z moimi zdjeciami?  doszły? co powiecie? ..... sory ze tak sie upominam ale chce znac wasze zdanie
|
Znajdziesz, znajdziesz i to jeszcze jakiego ! ^^
Jejkuu, jakaś ty chudziutka..i te nóżki..
a zdjęcia wysłałam.
Cytat:
Napisane przez 88niezapominajka88
|
Eh, jak dla mnie moje nogi mają jeszcze wiele do życzenia...
Cytat:
Napisane przez kika171
|
A ja miałam zawsze przez nie kompleksy i nadal mam, mam ich dosyć, poprostu dosyć bo ile razy się starałam żeby jakoś je wyrobić to wyrabiały się na jakiś czas, a później wszystko musiałam zaprzepaścić aa, no i pytałaś ile mam cm w udzie-52,5 . Przy moich kurduplowych 155 cm okropnie to wygląda.
Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna
chciałam się pożegnać, Dziewczyny  wracam w sobotę wieczorem, ale napiszę pewnie dopiero w niedzielę rano  trzymajcie się  !
|
Papa 
Cytat:
Napisane przez vixeen89
cześć dziewczeta 
Przepraszam, że tak rzadko i mało pisze, ale ostatnio sporo się u mnie dzieje... 
Mam sporo rozterek przez to, ale też mniej czasu żeby myśleć o swojej wadze itp...
Owy osobnik J wykazał duże zainteresowanie kontynuacją znajomości....i chciałby żebyśmy spróbowali stworzyć związek...
Ale ja sama nieiwem czy to jest akurat TEN  Niewiem, moze myślałam, że jak trafie na mojego przyszłego tż to od razu będę wiedziała że to właśnie ON? 
Wogóle to jestem już prawie zdecydowana na P...tylko jakoś ostatnio trochę apetytu brak...i mam jakieś dziwne wrażenie że wymiary poszły w górę a waga stoi w miejscu (wydają sie ubrania ciaśniejsze..)
Hmm no nic, lecę pod prysznic i się zbieram, bo przede mną kolejny długi dzień 
|
Świetnie, że się u Ciebie tyle dzieje No i ON
a nad P się zastanów, widziałam Twą fotke i chudzinka z Ciebie.
Cytat:
Napisane przez mongan75
iza_wiosenna miłego wyjazdu
zazdroszcze Wam że macie takie pozytywne nastawienie .. moje zycie jest takie nuudne... nic mi nie sprawia takiej przyjemnosci jak kiedys   robie wszystko zeby cos zmienic, chodze do kina, na zakupy, ale i tak nie jest tak jak kiedys... i dlatego coraz czesciej sie zastanawiam co tak naprawde sprawi mi tą przyjemnosc....
ale dzisiaj MOZE pojde na konie do innej stadniny  bo tam gdzie chodziłam do tej pory nie było za fajnie  moze to mi poprawi humor ?
]
|
Pójdź, pójdź, skoro ma poprawić humor rób to, co kochasz !
A właśnie ja zauważyłam, że pomijając anoreksjee (ekheem) o której w zasadzie nikt nie wie tak dogłębnie z otoczenia to w moim życiu wiele się zmieniło odkąd schudłam. Jest lepiej, o wiele lepiej, gdyby nie te całe zakichane ED.
Cytat:
Napisane przez Toffiee
Ewelka a moim zdaniem nie musisz przytyc o ile masz miesiączkę i wszyskie sprawy hormonalne sa ok. Jesteś szczupła, delikatne i urocza z budowy. 
|
Nie zrozumiałam tego 'delikatne' . Ja też uważam, że nie muszę przytyć. Miesiączki nie mam już pół roku, ale ginekolog powiedziała, że ze mną wszystko ok, to poprostu przez odchudzanie.