Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
telefony,kosmetyki,buty r.40, torebki, bizu,perfumy
UWAGA-WAŻNE!!
Jeśli umawiamy się na wymianę-zostały wysłane adresy, a Ty się rozmyślisz wystawiam negatywną przekupkę.
Proszę również o szanowanie mojego czasu, jeśli nie chcesz się wymienić to po prostu nie pisz . Jezeli rozmawiamy o wymienie, prosze o konkrety-tal, lub nie, a nie pozostawianie wiadomości bez odp. Sama zawsze odpisuję na Wasze posty, jeżeli nie odpisałam, nie znaczy, że mi się coś nie podoba, mogłam przez przypadek przeoczyc-proszę wtedy o wiadomość.
Wszytsko piszemy w wątku-na PW wymieniamy adresy oraz dane dot. wysyłki typu data, eko/prio.
Z powodów coraz drozszych wysylek proponuje eko /polecony, oczywiscie/. Mozemy sie tez dogadac, ze bedzie prio.
Jezeli nie zdaze/zapomne/cos sie stanie i nie wysle paczki w danym dniu, zawsze powiadamian o tym Wizazanke i wysylam prorytetem, tego samego oczekuje od drugiej strony.
1,2 zdjecie
1. korale zielone
2. korale czerwone
3.czerwone koraliki
4. szampon z odzywka do wlosow farbowanych-nowy
5.cienie-zuzycie min. 2pierwsze oriflame,inglot,carlo di roma w kulce, maybeline-opakowanie bardzo posysowane-cienie ok.
6. odsypka roszwietlajacego pudru maybeline
7.odlewka sephory-wanilia&karmel /ilosc do ustalenia/-nie mam atomizerkow, wiec chwilowo wstrzymuje, chyba ze mnie cos powali ;P, albo Ty wyslesz mi atomizerek, a ja odesle pelny , ale i tak niechetnie oddam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ramel-edt.html
8.odlewka Parfums Gres, Caline EDT /j/w/-j/w https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...aline-edt.html
9.kredka brazowa wibo-uzyta na rece
Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje 
Edytowane przez layla_lbn
Czas edycji: 2008-09-25 o 18:51
|